selekcinikės-mėgėjos, labas. Pasirodo, sode buvo viesulas. galvojau kad vagys gaspadinavo. Mano visi vazoniukai plastmasiniai tušti, kur buvau gražiai pasidėjusi išsiplauti prie sandėliuko, šiandien rasti išmėčioti po visą sodą. Bulvės pataršytos, lazda, remianti vynuogę, išversta. Brezentas nuo pavėsinės tatplėštas, paprikų namuko celofanas atidengtas... Kaimynai sakė, labai smarkus vėjas vakar buvo.
Bet braškių radom

marmeladinės iš astersitos labai gražios. Bet daug tokių netaisyklingų triskiaučių pertrūkusiu viduriu. Ir dar šliužas viduj kai kuriose brrr
remontantinės smulkios, bet skanios ir žiauriai gausiai dera. kas norit, rugpjūtį ar anksčiau dalinsiu, jas reikia kas trys metai skrotelėm skaidyt, ūsų neleidžia. Dar kartą derės rudenį
katilėliai didžiažiedžiai balti klesti. O gelių mergaitės duoti tokie milžinai, jau tuoj tuoj sprogs.
rusmenės mano saviminės, dabar rausvų matau, bet ir baltų pasitaiko.
o su sinavadais juokas - pernai sėjau pakiuką, buvo pavaizduoti raudoni pilnaviduriai, o pražydo violetiniai ir bordo, tokių ir pati turiu... gal kas norėsit paskui.
Papildyta:
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 06 22, 20:36)
Oho Poemės šalavijas. Myliu ir savus vaistinius už jų neįnoringumą, šviesesnio mėlynumo bitėmis dūzgiančias kupetas, galimybę formuoti. Bet tie rūšiniai, turintys vardus, ypatingai simpatiški. Pagal tuos paprastus būtų tikri stileivos- siauresnė lapija, tvarkingos šluotelės, lyg ūgis žemesnis, o jau mėlynumas...mėlyno Nemuno vingis

Kaži kaip gražuoliukai vadinasi? su žiemojimu irgi gerai?kaip su plėtimusi?gal žydi per vasarą?
aš turiu iš ermitažo pirkusi Ostfriesland pavadinimu už litą nukainuotus, tai per keletą metų menkai išsiplėtė, tikrai nežydi visą vasarą. Tbarkingai auga. tau atlupsiu po žydėjimo kąsniuką prie kitų žadėtų.