QUOTE(Nedrasute @ 2016 11 24, 14:48)
AAAAAAAAAAAAAAAA kluika medine..... As free shipa greituoju budu pasiemiau, tai tik dabar dasilo, kodel siuntimas nemokamas.... Ka daryt?
viskas, nieko . Man taip buvo ziema. Ped didziuosius ispardavimus, taip skubejau , taip, skubejau, kad tik speti apsipirkti, sukroviau nerealiu drabuziu papigiai, labai man pasiseke, nemokas buvo siuntimas ( galvoju kodel cia visos kooperuojasi) zodziu sedejau patenkinta

kol neatejo laiskas i maila apie patvirtinima ir su prierasu kokioje pardeje galiu atsiimti

)) pradejau jiems rasyti, kad bukite geri issiuskite , man labai reikia, as jums sumokesiu , bet jie negali taip. turejau atsaukti ta uzsakyma, ir aisku kai paleido tas prekes, jau puses ju nebuvo , zodziu taip as tesco ne karto gyvenime ir nepirkau

nors pinigus grazino. Del kurso biski praradau, nes man atrodo jie jau buvo nuskaiciave , bet pati kalta. Pinigai ilgai ejo apie 3 savaites. Rsau jiems gal 3 ar 4 kartus,konkreciai del pinigu, nes jie raso , kad per 5 dienas turi ateiti, bet man ejo ilgai.