Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Likutis laaabai didelis :D tikrai pakanka :D

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifo jei rimtai tikrinkite likuti, gal nepakanka pinigu

Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2016 11 24, 16:17)
Atsake Tukis, kad Tesco grieztai tikrina ar kortele turi atsiimantis asmuo. Sake, bande ne karta, nepraleidzia... verysad.gif

O jei parasytumete Tesco, kad padarete klaida ir atsiims kitas asmuo? As su jais bendravau tai gana greitai atsakineja ir siaip neblogas klientu aptarnavimo servisas pasirode.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 24 lapkričio 2016 - 15:21
QUOTE(vilmoske @ 2016 11 24, 16:04)
Nesuprantu, kodėl nevisada leidzia cituot. Aciu visoms padejusioms susigaudyt del ebay.

jau supratau, kad mazai tiketina kaledoms gauti... Ir neaisku, koks kiekis.

Beje, gal kas zinot per kiek laiko siuntjnys is Kinijos ateitu? Ne is parduotuves kokia, bet jeigu zmogus ten esantis man issiustu? Manau greiciau, negu aliexpress...

Priklausomai kaip issiustu, su kurjeriai kokiais 5 dd
Atsakyti
QUOTE(Piepole @ 2016 11 24, 15:17)
<p>Bandau pirkti USA macys.com, bet nepriima nei kreditines, nei debetines korteles. Dar variantas atsiskaityti PayPal, bet kol kas neturiu ir noriu susikurti. Nezinau koki adresa irasyti PayPal: lietuvoje ar amerikoje? Mano korteles Lietuvoje isduotos. </p>
<p> </p>
<p>p.s. Sorry, maniau, kad matysis tekstas, kuri anksciau rasiau, todel nebesikartojau su pavadinimu  doh.gif</p>

bet tai gi apmokestins jus muitine, jei daug perkat..
Atsakyti
Piepole, Jus gal macys tiesiai i Lietuva nepirkit, nes kaip reikes sausimoketi muita ir pvm, mazanepasirodys... per tarpininkes is usa visos perkam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kimora: 24 lapkričio 2016 - 15:37
QUOTE(botinak @ 2016 11 24, 15:55)
Daug kartų iš jų pirkus, tik paskutinį užsakymą pasitikslino dėl delivery adress. Dėl kortelės dar nesulaukiau užklausimo, nekėlė jiems abejonių  smile.gif
Kažko sunerimo, kad ne Jūsų asmeninė kortelė. Parašykite, kad Jūs esate tos kortelės, kuria mokėjote savininkė. Parašykit savo vardą, pavardę, adresą ir tel nr. Lai turisi tuos duomenis, jei kyla jiems abejonių  mirksiukas.gif

Gal del to, kad pirkau viena diena 3 kartus, ir dar 1 karta is dukros pasto su mano kortele? blush2.gif
Bet prisikabino kol kas tik prie pirmos prekes is mano pasto. Kitos prekes turbut dar irgi neissiustos.
Parasiau jiems savo duomenys dar karta. Laukiu.

Dar klausimas o kaip reikia rasyti savo duomenys apmokant letuviskomis raidemis ar lotyniskai?
Atsakyti

Jus gal macys tiesiai i Lietuva nepirkit, nes kaip reikes sausimoketi muita ir pvm, mazanepasirodys... per tarpininkes is usa visos perkam

Tai siunciu i USA. Po to man persius i Lietuva. Tik va niekaip nesugebu sumoketi :(

Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2016 11 24, 16:36)
Gal del to, kad pirkau viena diena 3 kartus, ir dar 1 karta is dukros pasto su mano kortele?  blush2.gif
Bet prisikabino kol kas tik prie pirmos prekes is mano pasto. Kitos prekes turbut dar irgi neissiustos.
Parasiau jiems savo duomenys dar karta. Laukiu.
Dar klausimas o kaip reikia rasyti savo duomenys apmokant letuviskomis raidemis ar lotyniskai?

Labai galimas variantas, kad negausite nei vienos siuntos, jeigu neissiusta. Rasyti reikia lotyniskai uzsienio parduotuvese
Papildyta:
QUOTE(Piepole @ 2016 11 24, 16:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kimora" data-cid="71242851" data-time="1479994190"><div><p>Jus gal macys tiesiai i Lietuva nepirkit, nes kaip reikes sausimoketi muita ir pvm, mazanepasirodys... per tarpininkes is usa visos perkam</p></div></blockquote><p></p><p>Tai siunciu i USA. Po to man persius i Lietuva. Tik va niekaip nesugebu sumoketi verysad.gif</p>

Seniau macys nepriimdavo jokiu LT kortu, tik USA, bet davar, kadangi siuncia visur, kaip ir turetu. Cia kazin ar atsakyma rasite, bandykit konsultuotis su tuo zmogumi, kurio adresu siusite
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2016 11 24, 17:12)

jau ir apsipirkau, yra keletas kvapu po 4,99 eu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Piepole @ 2016 11 24, 16:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kimora" data-cid="71242851" data-time="1479994190"><div><p>Jus gal macys tiesiai i Lietuva nepirkit, nes kaip reikes sausimoketi muita ir pvm, mazanepasirodys... per tarpininkes is usa visos perkam</p></div></blockquote><p></p><p>Tai siunciu i USA. Po to man persius i Lietuva. Tik va niekaip nesugebu sumoketi verysad.gif</p>

Gali ir todel nepriimt, kad korta lietuviska, o siunciat USA adresu
Atsakyti

Gali ir todel nepriimt, kad korta lietuviska, o siunciat USA adresu

Gal.... ehh kaip gaila :(

Atsakyti
QUOTE(Piepole @ 2016 11 24, 16:17)
<p>Bandau pirkti USA macys.com, bet nepriima nei kreditines, nei debetines korteles. Dar variantas atsiskaityti PayPal, bet kol kas neturiu ir noriu susikurti. Nezinau koki adresa irasyti PayPal: lietuvoje ar amerikoje? Mano korteles Lietuvoje isduotos. </p>
<p> </p>
<p>p.s. Sorry, maniau, kad matysis tekstas, kuri anksciau rasiau, todel nebesikartojau su pavadinimu  doh.gif</p>

Macys tik is USA pirkti leidzia, net LT budamos tarpininkiu padejejos negali pirkti.
Atsakyti