As issiverciau- raso ten smulkiom raidem prie "det i krepsi" mygtuko, kad "šiuo metu nėra"
QUOTE(susula @ 2016 11 24, 23:55)
<p>As issiverciau- raso ten smulkiom raidem prie "det i krepsi" mygtuko, kad "šiuo metu nėra"</p>
gal jau neber

aisku viltus mirsta paskutine

QUOTE(Welina @ 2016 11 24, 23:37)
Aš nesupratau, kas čia buvo su tuo windeln. Prisėdau dėt krepšelį, tai tas mygtukas "in den Warenkorb" neaktyvus prie akciijinių prekių. Tai čia jau suprask, kad viskas išparduota? Aš dar naiviai tikiuos, kad išpardavimas neprasidėjo ir duos ryt pirkt 

Jeigu neleidzia deti, tai jau nebera

QUOTE(Austutesmama @ 2016 11 24, 22:57)
Nervinair mane tokie išpardavimai :/
Lindex -25% su kodu black25
Benetton 30%nuolaida su kodu Black2016
Beje, kaip ju pukines striukes mergaitems, gal kas galetumete pakomentuoti? Ar pakankamai siltos, Nes puku ir plunksnu santykis tai ne pats geriausias (50/50). Aciu!
Beje, kaip ju pukines striukes mergaitems, gal kas galetumete pakomentuoti? Ar pakankamai siltos, Nes puku ir plunksnu santykis tai ne pats geriausias (50/50). Aciu!
QUOTE(priklausomybe @ 2016 11 24, 22:42)
O tie mediniai ne pigiau buvo, kai čia merginos masiškai pirko?
Papildyta:
Auksiniai žodžiai
, reiktų juos 1 temos psl. įdėti, tik nežinau ar labai tiktų šitai temai 
Aš sportbačių nei vienų turiu, nes niekur nenešioju jų, laikrodį irgi ačiū d turiu
Bet kai panos primeta nuorodų, ypač žaislų su nuolaidom - nu negaliu atsilaikyt, atrodo, kad ateičiai bus
Papildyta:
Auksiniai žodžiai

Aš sportbačių nei vienų turiu, nes niekur nenešioju jų, laikrodį irgi ačiū d turiu

Bet kai panos primeta nuorodų, ypač žaislų su nuolaidom - nu negaliu atsilaikyt, atrodo, kad ateičiai bus

QUOTE(JMD @ 2016 11 25, 07:58)

Friday just begin

Never say never

QUOTE(Bluntė @ 2016 11 25, 08:03)
Taigi va, kad dar neprasidejo usoj 😀
QUOTE(JMD @ 2016 11 25, 08:46)
Bet vis tiek moteris

Jei mes kazka uzmatom-lengvai randam priezasti tai nusipirkt