Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Kaip padaryt, kad kreditinė kortelė per black friday "gumine" pataptų biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Welina @ 2016 11 24, 22:10)
Priimčiau pora prie užsakymo windeln.de
Pirkčiau valandos bėgy, kol yra dydžių.
Labai geros kainos žieminių rūbų, batų, kepurių, pirštinių, kombinezonų ir t.t.
Naturino, kamik, reima
Vilnius

Mires Windelnas visiskai.... unsure.gif nejuda tinklapis per jokia PC narsykle, nei per Tel....
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2016 11 24, 18:05)

O tie mediniai ne pigiau buvo, kai čia merginos masiškai pirko?

Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 11 24, 12:52)
Matau, kad sioje temoje reikia terapijos biggrin.gif As irgi maciau tuos visus sportbacius, tuos visus laikrodzius. Bet tai kamon, kiek tu daiktu reikia mums? Issirinkti reikia kelis brangesnius, ziauriai (sau) grazius daiktus ir laukti ju nuolaidos bigsmile.gif Ir labai gerai yra save pries perkant perklaust: noriu ar reikia?  biggrin.gif

Pvz laikrodziai. Tikrai jums ju reiketu, jei ne ta kaina? Arba tie sportbaciai? Jau tokie superiniai? Vilioja kainos mirksiukas.gif

Auksiniai žodžiai biggrin.gif, reiktų juos 1 temos psl. įdėti, tik nežinau ar labai tiktų šitai temai hihihi.gif
Aš sportbačių nei vienų turiu, nes niekur nenešioju jų, laikrodį irgi ačiū d turiu biggrin.gif
Bet kai panos primeta nuorodų, ypač žaislų su nuolaidom - nu negaliu atsilaikyt, atrodo, kad ateičiai bus hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 11 24, 21:30)
Kaip padaryt, kad kreditinė kortelė per black friday "gumine" pataptų  biggrin.gif ?

o i kokias pardes orientuojates ? nes kazkaip as visai nelaukiu , bet aisku kai uzmigs vaikai rytoj diena varysiu ziureti kas ka turi. ar jau apie 13 val bus viskas ispirkta ?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 11 24, 22:54)
o i kokias pardes orientuojates ? nes kazkaip as visai nelaukiu , bet aisku kai uzmigs vaikai rytoj diena varysiu ziureti kas ka turi. ar jau apie 13 val bus viskas ispirkta ?

Kol kas į jokias nesiorientuoju hihihi.gif, atseit nežadu nieko pirkt, bet kaip bus - rytojus parodys biggrin.gif, aš laisva nuo ryto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 11 24, 22:58)
Kol kas į jokias nesiorientuoju hihihi.gif, atseit nežadu nieko pirkt, bet kaip bus - rytojus parodys biggrin.gif, aš laisva nuo ryto  rolleyes.gif

ir aš biggrin.gif todėl bijosiu kompą įsijungt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2016 11 24, 23:05)
ir aš biggrin.gif todėl bijosiu kompą įsijungt  biggrin.gif

As keliausiu i Vaiku sali . Toliau nuo pagundu prie p.c. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 11 24, 21:00)
Kas norit pirkt amazon ir nesurenkat pas Tukį svorio, galit jungtis prie manęs 4u.gif :

Kas turit Prime arba jūsų prekė bus pristatyta Tukio adresu iki antradienio, galit siųsti mano adresu, man trūksta svorio mirksiukas.gif  Pačios pirksit, aš adresiuką atsiųsiu. Kai prekė bus LT, pasveriu, ir galiu siųsti lpexpress terminalu mirksiukas.gif .
Sveiki kas galit prijungti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo REGIS: 24 lapkričio 2016 - 22:13
Na nezinau kaip kitom, bet as visiskai nieko negavau pirkt is windeln. Ka isidejau i krepsi, viskas dingo per keliolika minuciu, naturino net negavau isidet. Reimos taip pat. Net pikta. Nusiteikiau papramogaut, o tik susinervinau. Pagedus parduotuve, visiskai.
Atsakyti
QUOTE(Austutesmama @ 2016 11 24, 21:57)
Windeln pradejo ispardavima http://www.windeln.de/sale/
naturino batu gera kaina yra

jau dydziu neliko
Atsakyti
Kvailas klausimas... Kažin, o mytoys.de būna kokių nors ypatingų Black Friday nuolaidų? O tai sukroviau krūvą daiktų ir keli konstruktoriai jų tarpe, ot ir mąstau, ar verta čia rytdienos laukti, ar geriau kol konstruktoriams kodas galioja pirkti ir nesukti galvos? unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2016 11 24, 21:25)
Renku mytoys.de
<p>turiu 8 eur nuolaidą, kuri galioja perkant už 59 eur. Mano užsakymas 25 eur. </p>
<p>Siuntimas 5,95 eur (13,95 - 8 eur)</p>

Galiu perleist 10€ nuolaida;) Jei reikia rasykit;)
Atsakyti