Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(Besijuokianti @ 2018 02 21, 14:16)
Merginos, ankščiau ne viena yra dariusios tamsias virtuves. Pirminiai atsiliepimai buvo puikūs, bet vat įdomu, ar po ilgėlesnio laiko nepasikeitė nuomonės (domina tamsiai pilkos, grafitinės, tamsiai rudos).
Taip pat įdomu - šviesūs/balti stalviršiai? Gal kuri turite ir galite pasidalint kaip dėvisi?
Dar klausimas - stalviršio plotis. Imate standartą - 60 cm? Man kažkaip platesnio norisi, galvoju pagrįstai ar prisigalvoju. Lyg norėtųsi kaitlentę labiau atitraukt nuo sienos nei būna su standartiniu pločiu.

balti stalvirsiai ir mane labai domina,,,ziauriai grazu man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 02 22, 23:54)
balti stalvirsiai ir mane labai domina,,,ziauriai grazu man biggrin.gif

Kažin ar yra kas praktiškiau ne baltas stalviršis? Aišku jei tai ne akmuo. Turiu virtuvėj baltą su minimaliais taškiukais - švarus visada beveik. Ant tamsaus tikrai labiau matytusi visi riebalų valymo ruožai ir kt
Atsakyti

Gal kas galit pasidalint nuomone apie kriaukles iš tektonito? Jos pigesnės nei granitinės, bet ar labai blogesnės?

pas mus apie puse metų techtoninė. Na, reik prižiūrėt. Kraujas, uogienė, trintos braškės, juoda/vaisinė arbata, kava tikrai neįsigeria kaip reklamoj. Bet kriauklės dugną reik kartą į savaitę pašveist, jei dažnai naudojamės. Valant su Cilit bang užtenka užpurkšt, palikt ir nuplaut, dabar naudoju Frosch, jis švelnesnis, tai tenka šveist. Bet nušveitus ne taip greit apsineša nei tik užpurškus ir nuplovus. Na,iš granitinės dėmes pašalint, manau, sunkiau, nes vis tik natūralus akmuo 

Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2018 02 23, 08:54)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Neglaite" data-cid="72010655" data-time="1519332287">
<div>
<p>Gal kas galit pasidalint nuomone apie kriaukles iš tektonito? Jos pigesnės nei granitinės, bet ar labai blogesnės?</p>
</div>
</blockquote>
<p>pas mus apie puse metų techtoninė. Na, reik prižiūrėt. Kraujas, uogienė, trintos braškės, juoda/vaisinė arbata, kava tikrai neįsigeria kaip reklamoj. Bet kriauklės dugną reik kartą į savaitę pašveist, jei dažnai naudojamės. Valant su Cilit bang užtenka užpurkšt, palikt ir nuplaut, dabar naudoju Frosch, jis švelnesnis, tai tenka šveist. Bet nušveitus ne taip greit apsineša nei tik užpurškus ir nuplovus. Na,iš granitinės dėmes pašalint, manau, sunkiau, nes vis tik natūralus akmuo </p>

Ar neperagresyvus tie visi Cilit bangai. Kol nauja,gal geriau dazniau,bet,kad ir tuo paciu indu plovikliu greit kaskart prayrint ir praskalaut.
Atsakyti

Merginos, ankščiau ne viena yra dariusios tamsias virtuves. Pirminiai atsiliepimai buvo puikūs, bet vat įdomu, ar po ilgėlesnio laiko nepasikeitė nuomonės (domina tamsiai pilkos, grafitinės, tamsiai rudos).
Taip pat įdomu - šviesūs/balti stalviršiai? Gal kuri turite ir galite pasidalint kaip dėvisi?
Dar klausimas - stalviršio plotis. Imate standartą - 60 cm? Man kažkaip platesnio norisi, galvoju pagrįstai ar prisigalvoju. Lyg norėtųsi kaitlentę labiau atitraukt nuo sienos nei būna su standartiniu pločiu.

Aš čia daugiau skaitytoja,bet seku temą jau seniai :)

Pas mus tamsiai rudos spalvos apačia (cleaf),baltas stalviršis lieto akmens ir viršutines spinteles baltos.Aišku,dar tik 3 mėn. naudojimo,bet man patinka viskas :) Nesimato tų nešvarumų ir valosi viskas lengvai.

Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2018 02 21, 13:16)
Merginos, ankščiau ne viena yra dariusios tamsias virtuves. Pirminiai atsiliepimai buvo puikūs, bet vat įdomu, ar po ilgėlesnio laiko nepasikeitė nuomonės (domina tamsiai pilkos, grafitinės, tamsiai rudos).
Taip pat įdomu - šviesūs/balti stalviršiai? Gal kuri turite ir galite pasidalint kaip dėvisi?
Dar klausimas - stalviršio plotis. Imate standartą - 60 cm? Man kažkaip platesnio norisi, galvoju pagrįstai ar prisigalvoju. Lyg norėtųsi kaitlentę labiau atitraukt nuo sienos nei būna su standartiniu pločiu.

Pas mane 65cm, tikrai ne per daug, tik dėl kaitlentės atitraukimo nuo sienos jei darysit platesnį pagalvokit kokį gartraukį pasirinkti, kad gerai atliktų savo funkciją
Atsakyti

Aš čia daugiau skaitytoja,bet seku temą jau seniai :)

Pas mus tamsiai rudos spalvos apačia (cleaf),baltas stalviršis lieto akmens ir viršutines spinteles baltos.Aišku,dar tik 3 mėn. naudojimo,bet man patinka viskas :) Nesimato tų nešvarumų ir valosi viskas lengvai.

Ar yra rankenėlės apačioje? 

Atsakyti

Ar yra rankenėlės apačioje? 

Galvojom be rankenėlių,bet dėl įmontuoto šaldytuvo atidarymo pasidarėme su.Bet matau,kad jos man problemų nekelia :)

Viršutinės tai be rankenėlių.

Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2018 02 23, 07:29)
Kažin ar yra kas praktiškiau ne baltas stalviršis? Aišku jei tai ne akmuo. Turiu virtuvėj baltą su minimaliais taškiukais - švarus visada beveik. Ant tamsaus tikrai labiau matytusi visi riebalų valymo ruožai ir kt

Pas mus siuo metu irgi sviesus su ivairiais taskeliais,.bet cia ne tas pats manau,kad akinamai baltas unsure.gif idomu kaip jie plaunasi,bijau visokiu zymiu nuo bruokeliu ir t.t. unsure.gif
Atsakyti

Taip pat įdomu - šviesūs/balti stalviršiai? Gal kuri turite ir galite pasidalint kaip dėvisi?
Dar klausimas - stalviršio plotis. Imate standartą - 60 cm? Man kažkaip platesnio norisi, galvoju pagrįstai ar prisigalvoju. Lyg norėtųsi kaitlentę labiau atitraukt nuo sienos nei būna su standartiniu pločiu.

Šviesus stalviršis visada geriau. Kuo šviesesnis - tuo mažiau matosi visokie įbrėžimai dulkės ir t.t.

Pločio didesnio nei 600mm be reikalo daryt nėra jokios prasmės. Jei su stalviršis su palange arba kokie vamzdžiai gale trukdo indaplovei ir panašiai, tada daromas platesnis stalviršis. Nebent yra noras papildomai mokėt, nes kaina jo dviguba beveik.

Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 02 25, 00:59)
Pas mus siuo metu irgi sviesus su ivairiais taskeliais,.bet cia ne tas pats manau,kad akinamai baltas  unsure.gif  idomu kaip jie plaunasi,bijau visokiu zymiu nuo bruokeliu ir t.t. unsure.gif

O tas akinamai baltas - laminatas ar akmuo?
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2018 02 25, 08:32)
O tas akinamai baltas - laminatas ar akmuo?

Yra ir tokiu ir tokiu
Atsakyti