Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(ankata @ 2018 02 26, 20:56)
<p>Sveiki,</p><p>Turiu tokia problemele. Pasidariau virtuvini, bet specialiai prasiau nedeti irankiu deklo, galvojau pati nusipirksiu is ikejos ar siaip is kur toki koks man patiks. Zodziu, stalcius 80 cm, bluminis ir tie ikejos deklai netelpa verysad.gif is kur butu galima uzsisakyti, nusipirkti, kad maksimaliai isnaudoti ta stalciu, nes tie plasmasiniai pilki su tokiais dideliais krastais uzleistais... nu nzn, labai daug erdves atrodo isnaudoja.</p>

Visose parduotuvese prekiaujanciose furnitura.
Pvz. Brasa, Darval,Diforma,Senukai ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 02 26, 20:42)
oi as kaifuoju nuo tu plonyciu  wub.gif virtuvei priduoda siek tiek elegancijos, lengvumo  wub.gif  o ir girdejau,kad jie labai atsprus smile.gif turiu laiko ,tai manau ikalbesiu vyra biggrin.gif

Ju irgi skirtingu yra. Atsparus,bet 'labai' atsaprus daugiau marketinginis reikalas. Tarkim laminuoti, taip pat atsparus,ir netgi labai. O ir nuo prieziuros nemazai priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 27 vasario 2018 - 00:26
Planuoju atnaujinti namus, nors jie nėra baisūs smile.gif)) bet jau vis tik remontėlio prašosi. Norisi kažką šiuokiško, nes mano "šiuolaikiška" paskutinį kart vyrauja septynių praėjusių metų mados smile.gif))
Labai mėgstu šviesias spalvas.
Parodykit idėjų, ką turite, ačiū smile.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyt kas brangiau - stiklas ar hpl plokštė kur tarp spintelių dedas? Pasirodo, nebėra hpl plokštės kurios norėjau, tai dabar svarstau ar kitos ieškot, ar apie stiklą galvot.

Atsakyti

Sense, dėl platesnių spintelių/stalviršio - dar apmastymuose. Pas mane dabar kaitlentė yra labai stipriai atitraukta nuo sienos (virtuvė L formos su nukirstu kampu, kuriame kaitlentė) ir matyt aš tiesiog neįsivaizduoju kaip bus kai ji bus prie pat sienos. Tai ir prisigalvoju visokių dalykų. Be to, platesnis stalviršis - duoda daugiau patogumo darbuojantis. Aš nesuprantu kai padaro visą virtuvę iš atskirtų stalviršių (kam jų, vienu metu vieną tegali užimt - nebent vienu metu keliese gamina), bet noriu vieno patogaus kiek įmanoma didesnio stalviršio... Erdvė leidžia jį platint, dėl finansinės pusės - reiks matyt skaičiuotis.

Ačiū, kad atkreipėt dėmesį :)

Baldininkai sako, kad compact plokštės su baltu užpildu - nelabai pasiteisino, atseit labai daug nepasitenkinimų atgrįžta iš vartotojų, o su juodu - kaip ir viskas ok. Tik kuo tamsesnė, tuo priežiūros keblesnės.

Atsakyti

Sveikos, merginos :)

Atėjo metas ir man keisti virtuvę. Buvau tvirtai nusprendusi, kad noriu klasikinės virtuvės baltais, dažytais fasadais su filingu. Baldininkas labai atkalbinėja, sako, jog labai jau sunkiai valosi, siūlo geriau akrilo blizgią dangą. Ant jos prisilietimai labai matosi, bet valosi gerai, ant dažytos matinės nesimato prisilietimų, bet valosi sunkiai - vat ir apsispręsk :D

Labai prašau, pasidalinkit patirtim, kokie fasadai neteplūs ir puikiai valos, ar tokių nebūna. Noriu baltų ar pieno spalvos.

Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2018 03 01, 21:21)
<p>Sense, dėl platesnių spintelių/stalviršio - dar apmastymuose. Pas mane dabar kaitlentė yra labai stipriai atitraukta nuo sienos (virtuvė L formos su nukirstu kampu, kuriame kaitlentė) ir matyt aš tiesiog neįsivaizduoju kaip bus kai ji bus prie pat sienos. Tai ir prisigalvoju visokių dalykų. Be to, platesnis stalviršis - duoda daugiau patogumo darbuojantis. Aš nesuprantu kai padaro visą virtuvę iš atskirtų stalviršių (kam jų, vienu metu vieną tegali užimt - nebent vienu metu keliese gamina), bet noriu vieno patogaus kiek įmanoma didesnio stalviršio... Erdvė leidžia jį platint, dėl finansinės pusės - reiks matyt skaičiuotis.
</p><p>Ačiū, kad atkreipėt dėmesį smile.gif
</p><p>Baldininkai sako, kad compact plokštės su baltu užpildu - nelabai pasiteisino, atseit labai daug nepasitenkinimų atgrįžta iš vartotojų, o su juodu - kaip ir viskas ok. Tik kuo tamsesnė, tuo priežiūros keblesnės.
</p>

o kas konkreciai negerai,as labai noriu compacto ir galvoju apie balta ax.gif
Atsakyti
seiminkes kur pas jus stovi el. virduliai ? ten kur gartaukis, ar betkur ?
Atsakyti

stovi bet kur, bet visada pasuku snapu į išorę, ne į sieną.

o kažkas jungia gartraukį, kai užkaičia virdulį?

Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 06, 01:51)
o kas konkreciai negerai,as labai noriu compacto ir galvoju apie balta  ax.gif

Žinokit labai ir nesigilinau. Sakė, kad su baltu užpildu ne kokie, o su juodu užpildu kokybiški.
Elia, pas mane dabar balta matinė su filingais. Dėl matiškumo - tai viskas super, bet tie filingai kai visokiom riebiom dulkytėm užsineša, tai košmaras. Niekas nepriverstų antros virtuvės su filingais gamintis. Bet jei tvarkymasis yra gyvenimo prasmė, o laiko sočiai - tuomet viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2018 03 06, 16:36)
Žinokit labai ir nesigilinau. Sakė, kad su baltu užpildu ne kokie, o su juodu užpildu kokybiški.
Elia, pas mane dabar balta matinė su filingais. Dėl matiškumo - tai viskas super, bet tie filingai kai visokiom riebiom dulkytėm užsineša, tai košmaras. Niekas nepriverstų antros virtuvės su filingais gamintis. Bet jei tvarkymasis yra gyvenimo prasmė, o laiko sočiai - tuomet viskas ok.

o kas tie filingai ? unsure.gif
as mastau visgi apie blizgia virtuve,tai jauciu stalvirsi tikrai ne mata reikia imti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 03 06, 19:41)
o kas tie filingai ?  unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 08 kovo 2018 - 10:42

Ačiū, Besijuokianti, už pasidalinimą patirtimi. Kaip manot, o jei fasadai būtų kažkiek blizgūs, tokie kaip Sense įdėtoje nuotraukoje, gal nebūtų valymo problemos? Baisiai norisi klasikinės virtuvės... Gal dar kokį variantą turit pasiūlyti?

Atsakyti