Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(Sense @ 2018 02 25, 09:21)
Yra ir tokiu ir tokiu

Aišku yra, bet jei žmogus klausia apie dėvėjimasi matyt jau išsirinko. Nuo pasirinkimo priklauso kaip dėvėsis.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2018 02 25, 09:28)
Aišku yra, bet jei žmogus klausia apie dėvėjimasi matyt jau išsirinko. Nuo pasirinkimo priklauso kaip dėvėsis.

O ko jus klauset?
Atsakyti
Matosi pagal citatas, kad erikiuxxx renkasi, ne as ;)
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2018 02 25, 09:32)
O tas akinamai baltas - laminatas ar akmuo?

noriu imti ta visiskai plonute plokste , man ziauriai ji graziii bet sake meistras ja renkantis grubiai bus +1000eu papildomai ax.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 25 vasario 2018 - 20:22
QUOTE(erikiuxxx @ 2018 02 25, 19:13)
noriu imti ta visiskai plonute plokste , man ziauriai ji graziii bet sake meistras ja renkantis grubiai bus +1000eu papildomai ax.gif  unsure.gif

Jei imsi compakta man atrodo jie visi neigeria, bet ar nesimatys valymo ruozu reik daugiau paciupineti arba klausti kas turi. As tik i vonia planuoju nedideles spinteles stalvirsi. Virtuvei visai brangiai gaunasi, o jei meistro rankos ne visai teisingos tada ir issiraityti gali
Atsakyti

Hpl compact super matiniai grazu,bet sunkoka su prieziura. Ir meistrai nevisi su hpl moka dirbt,issilenkia,jei neteisingai deda.
Kaina ju nemaza, apie 300eu uz kvadrata ir daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 25 vasario 2018 - 21:38
O aš kaip tik nenoriu to plono stalviršio. Išvis, išsirinkau tokį, kurį iš gamybos išiminėja... Bet labai jau aš jo norėjau. Bus šviesus, nors ir vengiau šviesaus, bet neatsispyriau. Tikiuosi, kad gerai valysis. Fasadas tamsesnis, tokios alia capučino spalvos

Klausimuks- jei orkaitės nėra po kaitlente, ar reikia spintelės apačioje daryti groteles?
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2018 02 26, 14:30)
O aš kaip tik nenoriu to plono stalviršio. Išvis, išsirinkau tokį, kurį iš gamybos išiminėja... Bet labai jau aš jo norėjau. Bus šviesus, nors ir vengiau šviesaus, bet neatsispyriau. Tikiuosi, kad gerai valysis. Fasadas tamsesnis, tokios alia capučino spalvos

Klausimuks- jei orkaitės nėra po kaitlente, ar reikia spintelės apačioje daryti groteles?

Ne,o kam? Orkaitei groteles nebutinos. Jei orkaite po stalvirsium,tai tarp stalvirsio ir orkaites paliekamas mizernas tarpas,tiksliai nepasakysiu dabar kiek,primirsau. Jei orkaite Whirpool,ji kiek nestandartine,reik perspet baldininka,jei nenorit,kad gautus didesnis tarpas,tuomet jis matos ir nelabai grazu tokia skyle.
Atsakyti

Ostė, dėkui už paprotinimą apie gartraukį. Juk tikrai - platesnis korpusas, gartraukį irgi reik pritaikyt:)

Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2018 02 26, 16:01)
<p>Ostė, dėkui už paprotinimą apie gartraukį. Juk tikrai - platesnis korpusas, gartraukį irgi reik pritaikyt:)
</p>

O kam jum tai? Jei spinteles lieka a la standartines 60cm ,o stalvirsis platesnis,tuomet,lieka neisnaudotas tarpas tarp sienos ir spinteliu. Jei darot ir spinteles platesnes,tuomet labai iskrentant is standarto,viskas isbrangsta. O manot,kad nesaugu taip kaip visi daro? Juk yra normatyvai,kad tiek ir tiek yra saugu.
Atsakyti
oi as kaifuoju nuo tu plonyciu wub.gif virtuvei priduoda siek tiek elegancijos, lengvumo wub.gif o ir girdejau,kad jie labai atsprus smile.gif turiu laiko ,tai manau ikalbesiu vyra biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2018 02 25, 20:46)
Jei imsi compakta man atrodo jie visi neigeria, bet ar nesimatys valymo ruozu reik daugiau paciupineti arba klausti kas turi. As tik i vonia planuoju nedideles spinteles stalvirsi. Virtuvei visai brangiai gaunasi, o jei meistro rankos ne visai teisingos tada ir issiraityti gali

QUOTE(Sense @ 2018 02 25, 21:33)
Hpl compact super matiniai grazu,bet sunkoka su prieziura. Ir meistrai nevisi su hpl moka dirbt,issilenkia,jei neteisingai deda.
Kaina ju nemaza, apie 300eu uz kvadrata ir daugiau.

jep jep apie si kalbu wub.gif
Atsakyti

Sveiki,

Turiu tokia problemele. Pasidariau virtuvini, bet specialiai prasiau nedeti irankiu deklo, galvojau pati nusipirksiu is ikejos ar siaip is kur toki koks man patiks. Zodziu, stalcius 80 cm, bluminis ir tie ikejos deklai netelpa :( is kur butu galima uzsisakyti, nusipirkti, kad maksimaliai isnaudoti ta stalciu, nes tie plasmasiniai pilki su tokiais dideliais krastais uzleistais... nu nzn, labai daug erdves atrodo isnaudoja.

Atsakyti