Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

rosenda-gražu
Atsakyti
Jonete.,Lara 22, ačiū!
Atsakyti
O rimc, kas čia per plokštė tokia faina? Kaip veltinis smile.gif Ir spalva labai graži.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2016 12 01, 15:32)
O rimc, kas čia per plokštė tokia faina? Kaip veltinis smile.gif Ir spalva labai graži.

Termopalo cleaf plokštė. Foto neperduoda viso jos grožio, virtuvė nors ir tamsi, bet šilta gavosi.... norisi įlįsti į tą spintą ir sėdėt biggrin.gif Dar įdomu kaip su stalviršiu susigros, bet bus gerai man atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosenda: 01 gruodžio 2016 - 15:49
QUOTE(rosenda @ 2016 12 01, 16:46)
Termopalo cleaf plokštė. Foto neperduoda viso jos grožio,  virtuvė nors ir tamsi, bet šilta gavosi.... norisi įlįsti į tą spintą ir sėdėt  biggrin.gif Dar įdomu kaip su stalviršiu susigros,  bet bus gerai man atrodo.

Mačiau man atrodo FB reklamą šios plokštės. Gal galima tos plokštės faktūros foto iš arčiau ax.gif 4u.gif kada visas grožis bus sumontuotas? bigsmile.gif kokį stalviršį pasirinkot?
Atsakyti
rosenda, tikrai nematytas pasirinkimas smile.gif čia ta tekstilinė plokštė? Ji lygi ar grublėta?
Atsakyti
QUOTE(Jonete @ 2016 12 01, 15:54)
Mačiau man atrodo FB reklamą šios plokštės. Gal galima tos plokštės faktūros foto iš arčiau  ax.gif  4u.gif kada visas grožis bus sumontuotas?  bigsmile.gif kokį stalviršį pasirinkot?

vartotojo įkelta nuotrauka

Va čia viskas matosi, stalvirsis HPL raizytas... Kada baigs tai nežinau, gal savaites bėgyje, nes vakarais tik atvažiuoja meistrai.

Tanite, taip ta pati, lygi visiškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosenda: 01 gruodžio 2016 - 16:08
Gal galit pasakyti orientacinę hpl stalviršio kainą? Man dar tik planuose virtuvė, nesidomėjau kainomis, bet labai įdomu.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 12 01, 17:16)
Gal galit pasakyti orientacinę hpl stalviršio kainą? Man dar tik planuose virtuvė, nesidomėjau kainomis, bet labai įdomu.

Jus domina compact hpl? Fenix?
Atsakyti
QUOTE(Jonete @ 2016 12 01, 19:53)
Jus domina compact hpl? Fenix?

Kuo jiedu skiriasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2016 12 01, 21:25)
Kuo jiedu skiriasi? smile.gif

Fenix naglesnis ir brangesnis šiek tiek nei compact. Fenix paviršius dengtas "nano" danga, todėl tam tikrus negilius įbrėžimus galima su lygintuvu panaikinti. Tiek Compact, tiek Fenix stalviršiai yra atsparūs drėgmei, karščiui, iš jų kažkaip ir kriaukles padaro. Radau Youtube video apie COmpact:

https://www.youtube....h?v=_V0z9NQn_6g

Ir Fenix
https://www.youtube....h?v=SyXVHBO80lg

Žinau kelių pavyzdžių kainas: Compact kakavinis su kakaviniu užpilu ir Compact kreminis su tamsiu kreminiu užpilu 120 eur, Compact šviesiai pilka smėlio 100 eur. Fenix Compact pilkas su juodu užpilu 150 eur. Compact ar Fenix plokštė su tokios pat spalvos briauna kainuoja brangiau nei su juoda briauna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonete: 01 gruodžio 2016 - 21:13
Mergaites,pagelbekit
ar normalia kaina man cia paskaiciavo?Paprasiau pirmo patikusio baldu gamintojo paskaiciuoti mazdaug kaina,suprantu,kad ji gali buti didesne,bet pagal tai,kas cia surasyta,ju kainos normalios?
Virtuvės baldai 3390*2400.Baldai stoves vienoj eilej,saldytuvas neimontuojamas toj pacioj eilej

Baldas Medžiagos pavadinimas Mato vnt. Kiekis Vieneto
kaina, € Suma, €
1.
Pagrindinės medžiagos:
Konstruktyvas (vidinis) - laminuota MDP 18mm
Konstruktyvas (matomas) - dažyta matinė MDF 18mm
Fasadai - dažyta matinė MDF 18mm
Stalviršis - HPL 600mm
Pagrindinė furnitūra:
Hettich lankstai su integruotais stabdžiukais
Stalčiai - Hettich InnoTech Atira su integruotais stabdžiukais kmpl. 7
Įrankių dėklas - plastikinis vnt. 1
Ventiliacinės grotelės vnt. 1
Indų džiovyla 600mm chromuota kmpl. 1
2890euru viso
Eil.
nr.
kaina, € Suma, €
1.
LED apšvietimas kampinis su paleidėju, integravimu ir pajungimu (iki 4 m) kmpl. 1 225 225
Rankenėlės Neįskaičiuota
225eurai
Eil.
nr.
kaina, € Suma, €
Matavimo paslaugos (Kaune) 60euru
Transporto paslaugos (į Kauną) 60euru
Montažo darbai rangovo
Buitinės technikos integravimo paslauga Neįskaičiuota
viso 120euru
3235 euru BENDRA SUMA
Pastaba:
* Kainos galioja užsisakant visus į pasiūlymą įtrauktus baldus.
* Į pasiūlymą įtraukta PVM.
-
Virtuvės baldai 3390*2400
Atsakyti