Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(Zirzille @ 2016 11 28, 18:51)
O kas per hetesai? Ar jūs apie Hettich kalbat, ar čia dar kažkokie mažiau girdėti yra?

Nėra, čia Hettich.
Atsakyti
Tiesiog, taip paprasciau rasyti biggrin.gif
Atsakyti
Knopke, gal galite vienos savo kedutes foto ikelti? Man atrodo kazko panasaus ieskau ir nerandu, nes kainos kazkas neitiketino, ypac jeigu medziagines o ne tod baisios eko odos doh.gif kiek jusu viena kainavo? Ar patogios?
Atsakyti
QUOTE(slepiuosi @ 2016 11 27, 22:17)
Mes bute turėjome viryklę bendrą, o kai viską keitėme užsimaniau orkaitės aukščiau - dėl grožio, ir taip man prilipo, kad dabar bijau pagalvoti, kaip teks gyventi biggrin.gif irgi būtų variantas ją palikti aukštai, kaip ir piešinį buvau įdėjusi, bet vyras burba, kad bus mažai erdvės prie kaitlentės, ir aš su juo sutinku, tik pripažinti nenoriu smile.gif kitas variantas dar būtų įmanomas kaitlentę pernešti toliau, bet tada  visos rozetės už kaitlentės atsiduria - atkrinta variantas, o ir stalviršį ji gerokai suskaidytų į dvi dalis, žodžiu, kol kas bandau jaukintis seną variantą su orkaite žemai verysad.gif pirmai pradžiai smile.gif

Gal ne tragedija. smile.gif O kiek tas mažai erdvės?
Aš tikriausiai iškėlinėčiau, jei jau turėčiau pakankamai stalviršio ir darbui, ir rakandams, ir atstumai iš abiejų pusių nuo kaitlentės būtų padorūs, kad nereiktų mentele ir petim baksnot į baldą bei keiktis. Sako, vis tiek reik bent 30 ar 40 cm palikt iš šonų.
Atsakyti
http://jaseviciausba...kede-vilnis-rh/
musu tokios, tik gobelenas pasirinktas kitas ir kojos tamsios, kaip ir pats stalas, nera jos pigios...
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 11 29, 09:06)
http://jaseviciausba...kede-vilnis-rh/
musu tokios, tik gobelenas pasirinktas kitas ir kojos tamsios, kaip ir pats stalas, nera jos pigios...

Joo Jaseviciaus baldai man brangoki unsure.gif
Atsakyti
Berry baldai paziurekite
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 11 29, 13:32)
Berry baldai paziurekite

berry baldai taip pat ne iš pigiųjų...
Atsakyti
Kokybiškų kėdžių nenupirksit pigiai biggrin.gif
Atsakyti
kur as norejau tu kedziu, berry kainavo tiek, kiek jaseviciaus, todel rinkausi ne lenkus, o musu gamintoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2016 11 29, 14:04)
Kokybiškų kėdžių nenupirksit pigiai  biggrin.gif

ale būna kad pasiseka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 11 29, 14:38)
ale būna kad pasiseka biggrin.gif

Nu bent po 80 eu butu..perziurejau berry internetine, neradau.. kas ziuriu po 40 -50 eu taburetes, kaip bunavo litais uz tiek cry.gif
Atsakyti