Pas mane orkaite ir kaitlente labai toli viena nuo kitos, man jokiu keblumu. Galima grazia didele medine lentele padet ir ant jos isimti skarda. O ir seip ant kaitlentes gi nepadesi karstos blekos, gi tuoj pipset pradeda.
QUOTE(Jonete @ 2017 03 08, 18:14)
<p>Bet karštos skardos nedėsi ant stalviršio
nu aišku, kiekvienai skirtingai, bet man patogiau, kai kaitlentė su orkaite šalia
</p>

Aš tai lentelę pasidedu medinę

Bet aišku, čia kiekvienam skirtingai

QUOTE(Šokoladė @ 2017 03 07, 08:16)
Na ką grįžtu po ilgų mastymų...o virtuvė iš vis iš manęs išsunkia visas jėgas nuo visokių mastymų
mėtausi kaip tas žvėrelis nuo vienos pusės link kitos ir visaip atrodo kad būtų gerai 
Longger, visas iliuzijas ir visus norus mane riboja finansai
į skolas lysti nenorime, tai tenka kažko atsisakyti, o mūsų ne tik virtuvė laukia, o visas pirmas aukštas
teisingai mano buvusi dizainere sakė be dizainerio jūs pražuvę ir pasidarysite viską paprastai
kadangi nesu kažkokia ponia tai man ir paprastai tinka
bet nafik tokia dizainerė su kurią kiekviena kartą reikia kovoti/bartis 

Longger, visas iliuzijas ir visus norus mane riboja finansai

tai daryk, kaip ir mes darysim. Planas maksimum ir planas realybė

žo, maksimum tai ten baldai, bliumai, sala, varis, šviestuvai už tūkstančius, visokie bajeriai, kavos aparatai, ir maišytuvai su verdančio vandens paruošimu, feniksai ar akmenys, superinis valgomojo stalas su nerealiom kėdėm. Nu žodžiu. O realybė - iš bruselių sukaltas virtuvės rėmas pagal autorinį Arkavos pavizdį, su minimalia buitine, o gal ir su sena, su apverstu kibiru ant salos komunikacijų ir su belekokiu valgomojo stalu, kokiu nors nuo šiukšlyno. taburetės esamos, paprastosios suklypusios. Ir 10 teleloto bilietų. Tai va. O jau paskui kaip nors po truputį. Aišku yra rizika, jog taip ir užlinksiu be savo vario, nu bet ką dabar

Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2017 03 06, 11:32)
Dėkui, už nuomonę
Galvojau, longger, ir apie tokį variantą.
Kriauklę ilgint irgi galiu, turbūt taip ir darysiu, jei liksiu prie šito varianto.
Turiu dar veną variantą, kuris man visai patinka, jei "ne tas tarpelis"...Galvojau iš vis tas aukštas spintas užbaigti vidury sienos. O prie galinės sienos dėliot kraštuose plautuvę ir viryklę, per vidurį - darbastalis. Man toks variantas kaip ir tvarkingiausias ir gal net talpiausias, bet tas "atsiveręs" tarpas kažkaip glumina.
Nors interneto platybėse mačiau ir tokių variantų, man pačiai akių gal ir nebado. Bet kaip būtų realybėj - neįsivaizduoju.
Kaip jums tas tarpukas (tarp aukštų spintų ir viryklės) - blogis, ar nieko tame blogo?

Noa, koks gražus stalviršis. Ir katinukas superinis

Kriauklę ilgint irgi galiu, turbūt taip ir darysiu, jei liksiu prie šito varianto.
Turiu dar veną variantą, kuris man visai patinka, jei "ne tas tarpelis"...Galvojau iš vis tas aukštas spintas užbaigti vidury sienos. O prie galinės sienos dėliot kraštuose plautuvę ir viryklę, per vidurį - darbastalis. Man toks variantas kaip ir tvarkingiausias ir gal net talpiausias, bet tas "atsiveręs" tarpas kažkaip glumina.
Nors interneto platybėse mačiau ir tokių variantų, man pačiai akių gal ir nebado. Bet kaip būtų realybėj - neįsivaizduoju.
Kaip jums tas tarpukas (tarp aukštų spintų ir viryklės) - blogis, ar nieko tame blogo?

Noa, koks gražus stalviršis. Ir katinukas superinis

taip ir darykit, tik tą aukštų spintų bloką dar kiek pamažinkit, kad prie viryklės liktų visai normaliai vietos ir bus čiki

Papildyta:
QUOTE(MildukasK @ 2017 03 06, 12:28)
su šiukšlėm dar turėsiu laiko pagalvoti ir apsispręsti
O kodėl kriauklė prie šaldytuvo būtų patogiau? aš gal kažko neapgalvoju? Mes tame kampe prie šaldytuvo planuojame daryti "kavos/arbatos" kampelį.. arbatinukas, kavinukas ir pan...
baldininkų rekomendacijas labai priimu, ypač tų su dizainerėm
įkeliu patalpos planą ir maždaug stogo kampas kaip atrodo virtuvės zonoj.

O kodėl kriauklė prie šaldytuvo būtų patogiau? aš gal kažko neapgalvoju? Mes tame kampe prie šaldytuvo planuojame daryti "kavos/arbatos" kampelį.. arbatinukas, kavinukas ir pan...
baldininkų rekomendacijas labai priimu, ypač tų su dizainerėm

įkeliu patalpos planą ir maždaug stogo kampas kaip atrodo virtuvės zonoj.

tai kiek supratau iš neužbaigto tinkavimo, lubos virtuvėje tiesinsis, tai kaip ir neliks jokio šlaito? ar čia ne taip viską supratau?
o kriauklė arčiau šaldytuvo geriau, nes lieka daugiau darbastalio. Tai palikit vietos iki šaldytuvo nuo kriauklės ir darykit ten tą arbatinuko kampą

ir vis tiek nepagavau, kaip ta virtuvė pas jus bus? kažkaip iš tų nuotraukų nesusigaudžiau

Papildyta:
QUOTE(Pookelis @ 2017 03 06, 12:55)
<
<p>Ačiū už pastabas
Jau galvojau gal mano paveiksliukų nesimato. Na man 3 m atrodo daug, nes dabar reikia tik apsisukti nuo darbastalio ir stalas ranka pasiekiamas. Tuos didelius blokus nuo lango tikrai trauksiu toliau. Apie perkėlimą į kitą pusę reiks pagalvoti</p>
<p>Ačiū už pastabas

pas jus tik 9m² virtuvės ir maksimum 3 metrai vaikščiojimo. Jūs nebejuokaukit

3metrai! tai kiek laiko jūs juos einat? tai ką kalbėt apie parduotuvę? čia 2 dienų žygis gaunasi?

Papildyta:
QUOTE(VP @ 2017 03 06, 13:22)
<p> 1-asis daryti kaireje 3 ukines spintas (vienoje ju saldytuvas), tuomet iki sienos lieka 180cm, kur bus galima italpinti kriaukle nei kampe nei prie pat spintos, indaplove iskart po ukiniu, kazkaip panasiai kaip cia:</p>
neberodo man jūsų nuotraukų, bet jeigu gerai pamenu, tai taip ir darykit, įtalpinkit kriauklę iki kampo, ne prie pat spintos, ir orkaitę kelkit prie šaldytuvo ir naikinkint tą aukštą spintą kitam kampe. Turėtų būti geriau tada

Papildyta:
QUOTE(rosenda @ 2017 03 07, 22:13)
nu, ačiū

Rosenda, greit sakyk, kodėl parketlentes sustabdėt ir virtuvę plytelėm išklojot, a?

Rodos jau laikas patentu pasirūpint man
Populiarėja, gali būt plagijuojama....

Populiarėja, gali būt plagijuojama....

QUOTE(longger @ 2017 03 08, 19:26)
žodžiu. O realybė - iš bruselių sukaltas virtuvės rėmas pagal autorinį Arkavos pavizdį, su minimalia buitine,
Papildyta:
neberodo man jūsų nuotraukų, bet jeigu gerai pamenu, tai taip ir darykit, įtalpinkit kriauklę iki kampo, ne prie pat spintos, ir orkaitę kelkit prie šaldytuvo ir naikinkint tą aukštą spintą kitam kampe. Turėtų būti geriau tada
ar teisingai supratau, turejote galvoje taip:
mastau apie prailgintas virsutines spinteles, gal kas zinote ar uztenka vietos jei lubos 2.4m?
QUOTE(VP @ 2017 03 09, 13:45)
<p>mastau apie prailgintas virsutines spinteles, gal kas zinote ar uztenka vietos jei lubos 2.4m?</p>
<p>
</p>
<p>

uzteks, mano 2.2 buvo lubos virtuveje ir galejome/norejome jas daryti, taciau mano atveju nesigavo nes buvo kampine kolona ir tada virsutines butu issikisusios ir negraziai atrodziusios

QUOTE(longger @ 2017 03 08, 21:26)
tai kiek supratau iš neužbaigto tinkavimo, lubos virtuvėje tiesinsis, tai kaip ir neliks jokio šlaito? ar čia ne taip viską supratau?
o kriauklė arčiau šaldytuvo geriau, nes lieka daugiau darbastalio. Tai palikit vietos iki šaldytuvo nuo kriauklės ir darykit ten tą arbatinuko kampą
ir vis tiek nepagavau, kaip ta virtuvė pas jus bus? kažkaip iš tų nuotraukų nesusigaudžiau

Virtuves vieta pazymejau. O slaitas liks, ten tik daline apdaila buvo taip padaryta.. Su minim, kad galima deti normalias lubas, bet mes paliksim aukstas...

QUOTE(VP @ 2017 03 09, 13:45)
<p>ar teisingai supratau, turejote galvoje taip:</p>
<
<p> </p>
<p>mastau apie prailgintas virsutines spinteles, gal kas zinote ar uztenka vietos jei lubos 2.4m?</p>
taip, teisingai supratote. Ir dar jeigu pasidėjimo užtenka, gal nebedėčiau nei tų pakabinamų spintelių virš orkaitės. Švaresnė siena būtų iš svetainės. Bet tada klausimas ką datyti su ne centre esančiu gartraukiu į kurį pigaus ir efektyvaus atsakymo neturiu

tai paskaičiuokit. 2,4m minus apatinės spintelės, tarkim 0,9m minus tarpas iki viršutinių spintelių, tarkim dar 0,5m ar 0,55m, tai jums grubiai lieka 1 metras. tai darykit apačią 60cm aukščio (nu kad viduje būtų normalesnis pasidėjimo aukštis pvz lėkštėm ir puodeliams viršuje) na ir kokį 40cm viršutinei eilei lieka. Normaliai. Ar nenormaliai?
šita, nu čia nereikia mano nuomonės priimti kaip taisyklės. Patirčių čia visokių būna, o maniškė nėra jau tokia begalinė, kaip norėtųsi.

Žo, nepykstam, neįsižeidžiam, įisklausom, bet darom taip, kaip patinka pačiom

QUOTE(MildukasK @ 2017 03 09, 20:28)
Virtuves vieta pazymejau. O slaitas liks, ten tik daline apdaila buvo taip padaryta.. Su minim, kad galima deti normalias lubas, bet mes paliksim aukstas...

tai brėžinį matau, bet su nuotrauka man galai nesueina. Ten WC sienos dar nėra? ar kaip? Toks stogas turėtų būti daromas iš santvarų arba su stygom, ar bus tokios pas jus? ar paliksit jas matomas?
o gal ir nesvarbu. Tik visiškai nesuprantu to šlaito prasmės virtuvėje. Kiek supratau jis bus prie sienos su virykle? O kodėl toje sienoje nedarėt lango? nebus tamsi ta virtuvė? Ir aplamai, kodėl virtuvė pas jus antram aukšte?

ir dar norėčiau svetainės baldų išdėstymą pamatyti. Kur TV zona? Nes dabar man atrodo, jog jūs truputi ne nuo to galo viską planuojatės. Lubos - sau, nes taip gavosi, virtuvė sau, nes nu yra dvi sienos, tai kur kitur ką padėsi? Svetainė - nu pastatysim sofą ir pažiūrėsim kur ji labiau tinka. Ar ne taip viskas?
Papildyta:

QUOTE(longger @ 2017 03 10, 11:36)
tai brėžinį matau, bet su nuotrauka man galai nesueina. Ten WC sienos dar nėra? ar kaip? Toks stogas turėtų būti daromas iš santvarų arba su stygom, ar bus tokios pas jus? ar paliksit jas matomas?
o gal ir nesvarbu. Tik visiškai nesuprantu to šlaito prasmės virtuvėje. Kiek supratau jis bus prie sienos su virykle? O kodėl toje sienoje nedarėt lango? nebus tamsi ta virtuvė? Ir aplamai, kodėl virtuvė pas jus antram aukšte?
ir dar norėčiau svetainės baldų išdėstymą pamatyti. Kur TV zona? Nes dabar man atrodo, jog jūs truputi ne nuo to galo viską planuojatės. Lubos - sau, nes taip gavosi, virtuvė sau, nes nu yra dvi sienos, tai kur kitur ką padėsi? Svetainė - nu pastatysim sofą ir pažiūrėsim kur ji labiau tinka. Ar ne taip viskas?

Mes tokį butą nusipirkom, tai papildomai jau sienų negriovėm ir langų nedarėm

Taip, realią foto įkėliau iš kitos buto pusės, ten yra palėpės išsikišimas, virtuvėj jo nėra, palėpė baigiasi su siena apačioje. Tiesiog toj vietoj daug pastolių dabar ir visai nesimatytų stogo šlaito kampo.
Įkeliu buto išplanavimo modelį, kuris atitinka mūsų numatytą. Jame matosi, kur TV, svetainės zona ir virtuvės zonos.

QUOTE(MildukasK @ 2017 03 10, 11:22)
Mes tokį butą nusipirkom, tai papildomai jau sienų negriovėm ir langų nedarėm
O virtuvė II a, nes mūsų butas II a, I aukšte kitas butas
Taip, realią foto įkėliau iš kitos buto pusės, ten yra palėpės išsikišimas, virtuvėj jo nėra, palėpė baigiasi su siena apačioje. Tiesiog toj vietoj daug pastolių dabar ir visai nesimatytų stogo šlaito kampo.
Įkeliu buto išplanavimo modelį, kuris atitinka mūsų numatytą. Jame matosi, kur TV, svetainės zona ir virtuvės zonos.

aš sakau, kad man galai neina

a kodėl netinka nupiešta virtuvė?

QUOTE(longger @ 2017 03 10, 14:33)
nelabai ten ir matosi kas kur

O ir užlenkimo prie lango nedarysim, tegul arčiau stalas stovi, svetainėj daugiau vietos liks vaikams bėgioti