O jeigu rimtai, tai ačiū

Ner už ką... gražu tas varis nors tu ką

na ka, minties apie bara atsisakeme, tad padeliojau keleta variantu kaip butu galima isplanuoti virtuve, laukiu komentaru ir pastabu
1. po kriaukle (skersmuo 40cm) butu isvaziuojamas stalcius siukslems, o sekanti spintele atsidarytu kaip kampine (cia 3 ukines spintos padarytos 60*60, jei kartais neuztektu vietos normaliam priejimui ir atidarymui tai pirmaja ukine butu galima padaryti 40*60)
2. kaitlente su kriaukle sukeistos vietomis, mano manymu lengviau issisprendzia kampines spinteles klausimas.
3. Nepavyko tiksliai atitaikyti baldu, bet principas toks, kad darbastalis eina nuo vienos sienos iki kitos, kampines spintos atsidarytu is ukiniu spintu puses. Siuo atveju sumazeja darbastalio, taciau atsiranda daug vietos ukinese spintose, ir tame pusiau atvirame kampe uz kriaukles pasislepia arbatinukas ir rozetes
sakykit ar praktiska kaitlente saloje? mano supratumu turetu aplink taskytis riebalai (tiek ant stalvirsio tiek ant zemes, ar nera diskomforto kazkam sedeti salia kai gaminate?
na ka, minties apie bara atsisakeme, tad padeliojau keleta variantu kaip butu galima isplanuoti virtuve, laukiu komentaru ir pastabu
1. po kriaukle (skersmuo 40cm) butu isvaziuojamas stalcius siukslems, o sekanti spintele atsidarytu kaip kampine (cia 3 ukines spintos padarytos 60*60, jei kartais neuztektu vietos normaliam priejimui ir atidarymui tai pirmaja ukine butu galima padaryti 40*60)
Man sitas patinka variantas. Tik salia saldytuvo kelciau orkaite. Kur dabar orkaite palikciau stalvirsi, nes mazoka atrodo biskeli stalvirsio, virduliui, srudintuvei (cia tik pvz.) Nuemus auksta su orkaite, pastumt kaitlente desiniau?