Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

Sveiki, kaip tik ana diena pagalvojau, akd reiketu prsyti savo triju menesiu patirti del tos palutuves ir saldytuvo kelio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif man tikrai nesunku ir nei karto nepasigailejau, kad tokie atstumai yra biggrin.gif dar salos nera, tai kertu tiesiai per virtuves viduri ir tikrai baika biggrin.gif grubiai gaunasi apie 5 m, du metrai sala bus, o nuo jos iki spintu apie 140 vietos lieka
pareini su krepsiais, susidedi viska prie kriaukles ir susiplauni vaisius, darzoves ir i stalciuka sudedi saldytuvo, nematau visai bedos, ir labai gerai padariau, akd nedejau prie kriaukles, vaizdas butu man nepatikes, tame kampe, kur visos siule saldytuva stovi kavos aparatas ir itin patogu kava dayti ir nesti i valgomaji
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 26 balandžio 2017 - 14:37
QUOTE(knopke* @ 2017 04 26, 15:34)
Sveiki, kaip tik ana diena pagalvojau, akd reiketu prsyti savo triju menesiu patirti del tos palutuves ir saldytuvo kelio biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif man tikrai nesunku ir nei karto nepasigailejau, kad tokie atstumai yra biggrin.gif dar salos nera, tai kertu tiesiai per virtuves viduri ir tikrai baika biggrin.gif grubiai gaunasi apie 5 m, du metrai sala bus, o nuo jos iki spintu apie 140 vietos lieka
pareini su krepsiais, susidedi viska prie kriaukles ir susiplauni vaisius, darzoves ir i stalciuka sudedi saldytuvo, nematau visai bedos, ir labai gerai padariau, akd nedejau prie kriaukles, vaizdas butu man nepatikes, tame kampe, kur visos siule saldytuva stovi kavos aparatas ir itin patogu kava dayti ir nesti i valgomaji

viskas aišku tada biggrin.gif
Atsakyti
Na, bent jau man visai nekliudo pasivaiksciojimas biggrin.gif o ir valymas blizgios plokstes superinis, nusipirkau langu sluoste, kur tik su vandeniu naudojama, blizga kaip veidrodis visa virtuve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2017 04 27, 13:47)
Na, bent jau man visai nekliudo pasivaiksciojimas biggrin.gif o ir valymas blizgios plokstes superinis, nusipirkau langu sluoste, kur tik su vandeniu naudojama, blizga kaip veidrodis visa virtuve biggrin.gif

pas mane nuo šaldytuvo iki plautuvės bus apie 5 m, tai labai panašus atstumas kaip ir pas jus, blizgios plokštės tikrai nedarysiu, nes mačiau ją gyvai pas draugę ir kiekviena kartą po prisilietimo ją valyti man nervai nelaikys biggrin.gif šiandien jau apsistojom ties mediniu virtuviniu.
patarkit į ką atkreipti dėmesį, ka daryti ir ko nedaryti biggrin.gif plautuvė pas jus po langu, ar langas neapsitaško? man jūsų virtuvė primena jūsų virtuvės išplanavaimą biggrin.gif labai jau panašus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2017 04 28, 08:08)
pas mane nuo šaldytuvo iki plautuvės bus apie 5 m, tai labai panašus atstumas kaip ir pas jus, blizgios plokštės tikrai nedarysiu, nes mačiau ją gyvai pas draugę ir kiekviena kartą po prisilietimo ją valyti man nervai nelaikys biggrin.gif šiandien jau apsistojom ties mediniu virtuviniu.
patarkit į ką atkreipti dėmesį, ka daryti ir ko nedaryti  biggrin.gif plautuvė pas jus po langu, ar langas neapsitaško? man jūsų virtuvė primena jūsų virtuvės išplanavaimą biggrin.gif labai jau panašus biggrin.gif

nuo plautuves apsitasko, tiesa, gerai, kad dejau roleta diena naktis, o ne romanete, nes jau ir cirka turejau, su burokeliais aptaskiau balta roleta biggrin.gif issivale,romanete butu buvusi visai ne kazka biggrin.gif blizgi plokste mna super, mano kapucinas, nevalau kasdien, jei nenoriu biggrin.gif bet trys minutes ir visa blizga, matosi tik prie lango nupirkstuota, kur pakeliama spintele be rankenu, bet visa kita..geriausias sprendimas buvo si plokste, o ne kita biggrin.gif nes tikrai daug daugiau vargciau su paparsta biggrin.gif o as gan pedantiska esu, taip ar taip apsivalineju gamindama, bet jau generaliskai ispucini, kai tvarkausi rimtai, prabraukt spinteliu pavirsius su dregna sluoste vieni juokai, buvau pas drauge, pas ja Ikea balta blizgi, nekrito niekas i akis, kad pirstuojasi biggrin.gif bute labiau vargau su ruda grubleta plokste, tai cia man rojus biggrin.gif
nezinau, ka patart, man viskas liuks, visa daryciu ir antra karta taip biggrin.gif ir uo dziaugiuosi labiausiai, akd nepasidaviau madai sukline ikisti i stalciu, salia indaplove, tai praveri dureles, maista i siuklsline likusi, o lekstes i indaplove, issivaizduoju kaip butu nepatogu su stalcium, as ir bulves skutu ilindusi i spintele biggrin.gif netraukineju kibiru lauk, tai mano tik toks pastebejimas butu
Atsakyti
taip susiplanavau virtuve, šaldytuvas bus spintoje o ne dešinėje pusėje, kaip buvau suplanavus iš pat pradžių biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2017 04 28, 09:36)
... dziaugiuosi labiausiai, akd nepasidaviau madai sukline ikisti i stalciu, salia indaplove, tai praveri dureles, maista i siuklsline likusi, o lekstes i indaplove, issivaizduoju kaip butu nepatogu su stalcium, as ir bulves skutu ilindusi i spintele biggrin.gif netraukineju kibiru lauk, tai mano tik toks pastebejimas butu

Pas mane šiukšlinė stalčiuje ir aš labai džiaugiuosi. Pats procesas su lėkštėmės tas pats, kaip ir jums - tik ištraukiu stalčių ir maistą į šiukšlinę, o lėkštes į indaplovę. Aš šiukšles rūšiuoju, turiu 3 kibirus - bendros atliekos, organinės, plastmasė + stiklas (po to į atskirus išmetu, bet kad vietos mažiau užimtų). Tai man spintelės atveju buvo nepatogu prieiti prie giliau esančių kibirų.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2017 04 28, 08:52)
Pas mane šiukšlinė stalčiuje ir aš labai džiaugiuosi. Pats procesas su lėkštėmės tas pats, kaip ir jums - tik ištraukiu stalčių ir maistą į šiukšlinę, o lėkštes į indaplovę. Aš šiukšles rūšiuoju, turiu 3 kibirus - bendros atliekos, organinės, plastmasė + stiklas (po to į atskirus išmetu, bet kad vietos mažiau užimtų). Tai man spintelės atveju buvo nepatogu prieiti prie giliau esančių kibirų.

mano atveju, butu reikeja per stalciu siekt plautuveje lekstciu pvz, man tas ziauriai nepatiko, o cia atidarei spitele, prieijai prie stalvirirsio ir tik sukiotis belieka, jei nebutu viskas taip salia, sutinku, stovi tarkim per viduri stalcius ir indaploves kitoje puseje, o kai viskas salia, tai kitaip leksciu nepasiekciau idet i indaplove, rusiuojame ir mes, bet pasirinkus sita varianta as labai dziaugiuosi, kaip ir senus iprocius is buto atsinesiau ir nebuvo jokio streso bereikalingo, kad reikia iprasti ir nepatogu

Na, jusu u raide, mano virtuve L, bet panasiai is principo

beje, blizgus pavirsiai visur pas mus, vonios, skalbykla rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 28 balandžio 2017 - 08:04
QUOTE(knopke* @ 2017 04 28, 08:56)
mano atveju, butu reikeja per stalciu siekt plautuveje lekstciu pvz, man tas ziauriai nepatiko, o cia atidarei spitele, prieijai prie stalvirirsio ir tik sukiotis belieka, jei nebutu viskas taip salia, sutinku, stovi tarkim per viduri stalcius ir indaploves kitoje puseje, o kai viskas salia, tai kitaip leksciu nepasiekciau idet i indaplove, rusiuojame ir mes, bet pasirinkus sita varianta as labai dziaugiuosi, kaip ir senus iprocius is buto atsinesiau ir nebuvo jokio streso bereikalingo, kad reikia iprasti ir nepatogu

Na, jusu u raide, mano virtuve L, bet panasiai is principo

beje, blizgus pavirsiai visur pas mus, vonios, skalbykla rolleyes.gif

kad nelabai jūsų L formos biggrin.gif ūkinė spinta gi užsisuka mirksiukas.gif bet ne esmė biggrin.gif susidėliojau taip, bet aš galvoju dėti šiukšlinę stalčių, mes taip pat rūšiuojame šiūkšles ir dabar galvoju gal vistik plautuvę į kampa kišti unsure.gif vis dėl tos plautuvės mėtausi, bet įdėjusi į kampą langas normaliai atsidarys ir nuvalyti normaliai eis biggrin.gif ir neapsitaškys biggrin.gif tai šį rebusą dar sprendžiu ir dar vienas kampas išsimeta biggrin.gif nereiks kampinio mechanizmo biggrin.gif
Atsakyti
pas mane jo ir nera, bet uztad graziai susidedu i dezeles viska plastikines ir zinau kur kurioje kas yra, issitrauki ir pasiimi, turite apgalvoti kas jums paciai tiks, mano vyras juokiasi, kad visus naujus namus dariau pagal buto iprocius biggrin.gif
o del lango, tai jei pirmas aukstas, kokia beda is lauko nuvalyti? as kas kelios dienos praeinu su ta pacia sluoste kur ir spintas valau ta langa ir viskas paprasta, o is lauko vis tiek pirma auksta reikia valytilangu mes neatidarom, nes yra rekuperacija, ryte pilnu pajegumu pajungiu ir viskas issivedina, tai man tas langas galejo ir isvis neatsidarinet biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 28 balandžio 2017 - 09:19
QUOTE(knopke* @ 2017 04 28, 10:18)
pas mane jo ir nera, bet uztad graziai susidedu i dezeles viska plastikines ir zinau kur kurioje kas yra, issitrauki ir pasiimi, turite apgalvoti kas jums paciai tiks, mano vyras juokiasi, kad visus naujus namus dariau pagal buto iprocius  biggrin.gif
o del lango, tai jei pirmas aukstas, kokia beda is lauko nuvalyti? as kas kelios dienos praeinu su ta pacia sluoste kur ir spintas valau ta langa ir viskas paprasta, o is lauko vis tiek pirma auksta reikia valytilangu mes neatidarom, nes yra rekuperacija, ryte pilnu pajegumu pajungiu ir viskas issivedina, tai man tas langas galejo ir isvis neatsidarinet biggrin.gif

na mano pirmas aukštas gerokai aukščiau yra nei įprastai pirmas aukštas biggrin.gif tai kaip ir reiktų langui išvalyti kopetelių, na neesmė biggrin.gif na dar pagalvosiu, kelias savaites tam turiu laiko biggrin.gif
Atsakyti
man ir reikia kopeteliu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti