QUOTE(Šokoladė @ 2017 04 28, 08:08)
pas mane nuo šaldytuvo iki plautuvės bus apie 5 m, tai labai panašus atstumas kaip ir pas jus, blizgios plokštės tikrai nedarysiu, nes mačiau ją gyvai pas draugę ir kiekviena kartą po prisilietimo ją valyti man nervai nelaikys

šiandien jau apsistojom ties mediniu virtuviniu.
patarkit į ką atkreipti dėmesį, ka daryti ir ko nedaryti

plautuvė pas jus po langu, ar langas neapsitaško? man jūsų virtuvė primena jūsų virtuvės išplanavaimą

labai jau panašus
nuo plautuves apsitasko, tiesa, gerai, kad dejau roleta diena naktis, o ne romanete, nes jau ir cirka turejau, su burokeliais aptaskiau balta roleta

issivale,romanete butu buvusi visai ne kazka

blizgi plokste mna super, mano kapucinas, nevalau kasdien, jei nenoriu

bet trys minutes ir visa blizga, matosi tik prie lango nupirkstuota, kur pakeliama spintele be rankenu, bet visa kita..geriausias sprendimas buvo si plokste, o ne kita

nes tikrai daug daugiau vargciau su paparsta

o as gan pedantiska esu, taip ar taip apsivalineju gamindama, bet jau generaliskai ispucini, kai tvarkausi rimtai, prabraukt spinteliu pavirsius su dregna sluoste vieni juokai, buvau pas drauge, pas ja Ikea balta blizgi, nekrito niekas i akis, kad pirstuojasi

bute labiau vargau su ruda grubleta plokste, tai cia man rojus

nezinau, ka patart, man viskas liuks, visa daryciu ir antra karta taip

ir uo dziaugiuosi labiausiai, akd nepasidaviau madai sukline ikisti i stalciu, salia indaplove, tai praveri dureles, maista i siuklsline likusi, o lekstes i indaplove, issivaizduoju kaip butu nepatogu su stalcium, as ir bulves skutu ilindusi i spintele

netraukineju kibiru lauk, tai mano tik toks pastebejimas butu