Salos plotis 75 cm, aukstis 92, nuo salos iki spinteliu apie 150-140, puikiausii uztenka, mums sala reiklainga buvo kaip kad stalas, kad nereiketu po viena eiti i valgomaji valgyti , o ir kedes pastacius dar pilnai bus praejimo, as ir bijojau, todel ilgai , net pora menesiu svarsciau, reikia jos ar ne, bet vis tik nusprendem uzsisakyti
QUOTE(knopke* @ 2017 05 01, 17:10)
Salos plotis 75 cm, aukstis 92, nuo salos iki spinteliu apie 150-140, puikiausii uztenka, mums sala reiklainga buvo kaip kad stalas, kad nereiketu po viena eiti i valgomaji valgyti , o ir kedes pastacius dar pilnai bus praejimo, as ir bijojau, todel ilgai , net pora menesiu svarsciau, reikia jos ar ne, bet vis tik nusprendem uzsisakyti
O koks salos ilgis pas jus?
Nes pas mus iki spinteliu geriausiu atveju gaunasi iki 1m nedaugiau,tai ir galvojam ka daryt

Dabar virtuve erdvi tokia,tai bijom,kad pasidare sala nepasigailetume

QUOTE(LaWita @ 2017 05 01, 17:15)
O koks salos ilgis pas jus?
Nes pas mus iki spinteliu geriausiu atveju gaunasi iki 1m nedaugiau,tai ir galvojam ka daryt

sala 185 cm
QUOTE(knopke* @ 2017 05 01, 17:30)
sala 185 cm
O virtuve kiek pas jus m2?Nes atrodo didele,ir sala labai gerai atrodo

Nes pas mus virtuve tik 13m2,tai gal net negalvot apie ta sala.Nes spaustis nesinori visai

mano staciakampe, apie 18 kv, nes panaikinau sandeliuka ir padariau ukine spinta toje vietoje, pas draugus 12 ir sala turi, reikia ziureti i vaizda ir kiek yra vietos
QUOTE(knopke* @ 2017 05 01, 19:31)
mano staciakampe, apie 18 kv, nes panaikinau sandeliuka ir padariau ukine spinta toje vietoje, pas draugus 12 ir sala turi, reikia ziureti i vaizda ir kiek yra vietos
Na teks galvoti ka daryt su sala

QUOTE(knopke* @ 2017 04 28, 16:07)
va, as ir pastebejau, kad nesuosi produktus arciau lango, jaukiau dirbti
o as siandien jau turiu sala
kedziu tik reikia sulaukt
http://www.part.lt/p...daca1833925.jpg
o as siandien jau turiu sala

http://www.part.lt/p...daca1833925.jpg
Puiki virtuve.

Labai tinka sala, jūsų virtuvėje, Knopke. Šviestuvai su ja puikiai sutaria.
Ir laminatas liux, mes ir laminatą nusižiūrėjom. Bet virtuvėje visgi dėsiu plyteles.
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2017 05 01, 22:58)
Puiki virtuve.
juodas gartraukis puikiai ziurisi. o kaip baigesi su tom nelygiom spintelem?

Jau priminkit man apie ka

Papildyta:
QUOTE(Flos @ 2017 05 01, 23:03)
<p>Labai tinka sala, jūsų virtuvėje, Knopke. Šviestuvai su ja puikiai sutaria. </p><p>Ir laminatas liux, mes ir laminatą nusižiūrėjom. Bet virtuvėje visgi dėsiu plyteles. </p>
as nenorejau tu surudimu, todel rinkomes aqua tipo laiminata ir dejom visur
gal galite savo laminato gamintoją nurodyti? aš ir nenoriu sudūrimų..
QUOTE(knopke* @ 2017 05 02, 08:03)
Jau priminkit man apie ka
pradeda is galvos viskas dingti? Kur dizainere negerai suprojektavo nepagalvodama apie lango krasta? Jei apie tai, tai issprendem 75-80-75 ir spinteles,ir stalcius apacioje
Papildyta:

Papildyta:
Man atrodo kazkas su gartraukiu buvo kad nejo spinteliu sulygiuoti

Svarbu viska issisprendet ir pagaliau turit puikia virtuve

O del laminato tai as gerai pagalvociau del ju sujungimu. Nes jei kada teks keisti grindis tai teks ardyti virtuve. Nors as pati taip pasidariau tikedamasi kad niekada nieko netaistiks. Deja atsitiko ir net vandeniui atsparus laminatas siek tiek pasikele. Turiu draudimo ismokas viska bet dbr tiek reikalu tas grindis pakeisti nes reikia ardyti visa eile lentu kuri eina po virtuve kad kolkas gyvenu ir tiek...
QUOTE(Flos @ 2017 05 02, 09:34)
<p>gal galite savo laminato gamintoją nurodyti? aš ir nenoriu sudūrimų..</p>
Egger laminatas, pirktas Gerose grindyse
na, visko gali buti, aisku, tfu tfu tfu, bet...bute 10 metu buvo paprastas laminatas ir vuolia, dar dabar nereikia keisti grindu naujiems seimininkams