<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="knopke*" data-cid="71608916" data-time="1493894577"><div><p>Kaip man grazu naturalus medis, namie laiptai azuoliniai, kaskart lipdama geriuosi, bet visam namui grindu neistengem sudeti, todel kai renovuosim uz daug metu

planas yra

vaikai bus paauge, mums jau senukams gal pavyks issaugoti jas, nes dabar jau merginos sugebejo pasventinti keliose vietose laminata

</p></div></blockquote><p>medis, masyvas arba dvisluoksnis su pakankamai geru pagrindu ir didesniu sluoksniu kietos medienos virsuje, problemu del pazeidimu kelia maziausiai. krito ir nemenkas sviestuvas, kai ji kabino, ir svetaineje kazkur, jau net nematau kur, yra imusimas, ir virtuveje kazkas krito irgi yra imusimas. skirtumas tas, kad medis devisi, o laminatas gadinasi

nes mano imustas duobutes vos pastebesi, juk niekas nepasizeide rimtai, net man paciai reiktu paropineti, kad vel rasti tas vietas. gailiuosi, kad vonioje nesusidejau. koridoriuje, virtuveje eina tos pacios staki grindys. Neretai, kai reikia, tai ir su batais drasiai einu, kas joms atsitiks. jei tiesiog buvo renkamasi kazka del finansu, tai suprantu. Jei del vaiku ar gyvunu, tada nelabai. Pas mus kituose namuose ant azuolo masyvo vilksunis gyveno, dabar haskiuko misrunas, na ir grindys del to visai nekencia - medis kietas, o alyva lengvai atnaujinti galima, nors mums jau kiek metu atnaujinimo ten nereikejo</p>
Na, mes vazinejom pas draugus, kurie dejosi medi..deja, nei vienas nepasake, kad nieko nenutiko, pas vienus yra triju metu berniukas, tai jau dabar sake reikia slifuoti, nes duobiu duobeliu nuo zaislu ir masineliu
musu laiptai ir yra keliose vietose irezti ir imusti su sunkia kuprine, taip akd vis tik medis jega, bet...