QUOTE(Y2K @ 2017 06 01, 12:52)
Man senojoj prieštvaninėj indaplovėj laikas nuo laiko neskanus kvapas prilimpa. Ypač prie vyno taurių
nu, per ilgesnį laiką, ypač jei ji uždaryta sandariai, esu užtikus kelis kartus kvapelį. Bet tai būna labai retai, perplauni tada ant greitos programos viską ir gerai vėl

pas mane indai ten stovi max parą/pusantros. Paskui per nešvarias lėkštes perlipt nebegaliu ir nevai nebelaiko, tada likučius iškraustyt pabaigiu, sumetu purvinus ir ryte vėl turim kuo naudotis

O šiaip tai be abejo jie visi turi savo vietą ne indaplovėje, tik nėra ten juos sudedančio personalo

senojoje virtuvėje - spintelėj virš kriauklės lėkštės ir kasdieniniai puodeliai, stiklas - atskirai pakabinamose spintelėse, įrankiai, puodai, bliūdai kiti indai - stalčiuose.
Naujoje virtuvėje viskas bus laikoma tik stalčiuose. Nes man taip patogiau.
----------------------
ne, nu kai man pasako, kad nemokam ir taip dar niekur nedarėm, tai man čia labai įprasta ir kitaip aš jau neatsimenu kad bučiau girdėjusi. Visada yra diskusija. Visada paklausiu nuomonės, ką jie siūlo. Nes būna kad aš prisisvaigstu nesąmoniu, dėl nežinojimo, kad tai galima išpręsti žymiai paprasčiau. Be abejo aš linkusi nepermokėti ir neišsidirbinėti ir įsiklausau į siūlymus. Bet jeigu jie neturi ką pasiūlyti ir net nenori girdėti mano norų, mes paprasčiausiai išsiskiriam. Yra vieni po išsiskyrimo ir tokio netgi nelabai švelnaus grįžę ir pasakę, jog mes norim mokytis ir viską perdarysim ir pabandom dar kartą. Pabandėm. Viską nuardė ir perdarė iš naujo, taip, kaip reikia. Ir nebesipykom daugiau ir labai patenkinta galutiniu rezultatu.
Dabar tokių situacijų jau labai nebedaug. Nebelipu ant sprando, nebeskambinėju po 4 kartus per dieną su priminimais apie save. Norit dirbt - dirbkit ir mane informuokit apie eigą. PVZ dabar reikėjo voniai darbus daryt - dirba tie, kurie po pasiūlymo atsiuntimo patys pasiskambino, patys pasiūlė laiką išsimatavimui, sutiko padaryti kitiems neikandamą darbą be klausimų. O tie, kurie tik atsiuntė pasiūlymą ir nepasivargino pasiskambint ar bent jau el.paštu pasiteirauti - nepasisekė. Beje, ir tie kur dirba nebuvo patys pigiausi, bet man jų nereikia tempti už ausų, o tai irgi kainuoja.
O pasirinkimas visada yra. Pvz man laiptus Kaune darė vyrai iš Klaipėdos. Važiavo 4 kartus matuotis, dirbo vietoje beveik savaitę - jokių pretenzijų ar priekaištų neišgirdau. Viskas sklandžiai. Beje, kiti buvo iš Šiaulių ir dar vieni iš Panevėžio. O kai kurie Kauniečiai taip ir nesugebėjo visą tą laiką rast laiko išsimatuot. Tai kam man tokie?
ir ne kartą mačiau Kaune gaminamus virtuvės baldus į Jurbarką ar Palangą, arba Anykščiuose į Vilnių. Taip kad pasirinkimas tikrai visada yra.