Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

koks? 

nors mes jau baldus užsisakėm, bet vis tiek įdomu  :ax:​ 

atsakiau as  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2017 06 01, 16:31)

Vyro siulymas L forma. Bet pagal mane cia man mazai spinteliu biggrin.gif unsure.gif
(Orkaite akiu lygi. apacioj nemoku imontuojamos virykles padaryt )

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2017 06 01, 12:19)

Del saldytuvo - as nesuprantu esmes daryti jo spintoje. Pas mus stumdomu duru spintoje stovi saldiklis rusyje. Bet tiktodel, kad norejom ji paslepti. Na tai prisideda dar vienos durys. O jei saldytuvas stovi spintoje, tai kuo jis skiriasi nuo tiesiog imontuojamo saldytuvo? Kodel ne geriau is karto rinktis toki?

Aš asmeniškai pasisakymą šaldytuvą spintoje turėjau omenyje toki, o kažkuri iš mergaičių tai suprato tiesiogiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šokoladė: 02 birželio 2017 - 09:37
QUOTE(kristynka* @ 2017 06 01, 19:13)
Salos nebus.
O kaitlentes nenussprendziau kur ji galetu buti.
Kur jusu akimis turėtų buti kaitlentė ?

man asmeniškai kaitlentės vietą atpsrendė vėdinimo sistema. Nenorėjau aukot spintelių vietos ir gartraukio efektyvumo, tai dariau prie pat ventiliacijos šachtos. jei tai neriboja, tada reik žiūrėtis pagal patogumą, darbinį trikampį ir.t.t
Atsakyti
QUOTE(Martina_Ru @ 2017 05 30, 23:40)
Sveikos mielosios. Turiu su virtuvės dizainu susijusį klausimą. Radau nesveikai gražų virtuvėl baldų komplektuką (prisegu nuotrauką):
Patys baldai labai gražūs, net radau, kad iš čia nusipirkti.

Klausimas: kokia spalva dažytumėte sienas, nes ta mėlyna man visiškai ne į temą.

tamsiai-ruda,arba-balta smile.gif gražus-komplektukas
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2017 06 01, 18:13)
Salos nebus.
O kaitlentes nenussprendziau kur ji galetu buti.

o galima sužinoti kodėl?
spintelėm labai griežto standarto nėra, standartai būna visokiems įdėklams ir pan, bet ten jie irgi dažniausiai pjaustomi/reguliuojami. Aš nesukčiau sau smegenų, dalinčiau stalčius pagal taip, kiek jų man reikia ir kaip jie gražiau susidalina. šiaip, jeigu jau visai visai laisvė fantazijai ir labai labai norisi kažkokio matmens - 60cm.
Atsakyti

Papildyta:
Shlym, aš kažkaip supratau, jog Šokoladė šaldytuvą darys įmontuojamą. O jūsų mintis kišti paprastą šaldytuvą į paprastą spintą manau ne pati sėkmingiausia. Kaip manot, kodėl buvo sugalvoti įmontuojami šaldytuvai? Ogi dėl patogumo, montavimo tikslumo ir darinėjimo paprastumo. Dabar tą visą kelią jūs norite praeiti pati. Gal būt atrasite ir išrasite kažką naujo, nežinau. Jeigu tikslas ieškojime ir atradime, tada valio. Bet jeigu norite patogaus ir baldininkams aiškaus sprendimo - imkite jau sugalvotą įmontuojamo šaldytuvo variantą.

Longger, gal ir susvaigau su tuo saldytuvu, nedaskaiciusi kazko  :blink: imontuojamame nepakankamai vietos +brangesnis..  ko gero supratot, kad pvz saldiklio papildomo negaleciau pasistatyti del vietos stokos..   :)  na del isradimu , tradimu tai ir sove kad jeigu jau tas saldytuvas iremintas spinta aplink, tai ko cia tu papildomu duru jam neistacius ir taip nepaslepus jo :oh:  :ax: 

Atsakyti

ptashka, 01 Bir 2017 - 12:09, parašė: O man iki siol nedasuto, kol sitos zinutes neperskaiciau, kad ten toks sprendimas planuojamas biggrin.gifMatyt praskaiciau. Tada tai keicia situacija matyt. Bet as irgi linkusi pritarti - kol nesimato bendro vaizdo, tol sunku isivaizduoti, kaip kas atrodys.

:D niu va jau matau, kad ir be manes issiaiskinot visa reikala.. nespeju as su jumis, uzsivertusi plyteliu ieskojimu.. kad paaiskint visa situacija imetu dar savo keverzones, su tikiuoksi detalesniu paaiskinimu

Priedas  IMG_20170529_230203.jpg   95,76KB   0 Parsiųsta kartų

:rolleyes: apacia:  darbastalio gylis 70cm. sonuose- drabuzines sonas taip pat 70cm ty lygiuojasi su apatinem spintelem virsutines pakabinamos ty. tos kur arciau lubu 70cm gylis (apie 40 aukstis), ir lieka saldytuvas -iskisiu tiek kad susilygintu su apatinem spintelem ty 70cm nuo sienos. Viskas baltos spalvos. Tas tarpas, sukeles daug didkusiju, kur lieka paciam virsui bus uzdengtas karnizu (berods taip vadinama juostele, paslepsianti ta "trikampiuka" tarp lubu ir virsutiniu spinteliu..) Pakabinamos apatines spinteles 35cm gylis, ( apie 55 aukstis). spalva ju tokia pati kaip ir darbastalio + sonai uzsidengs tos pacios spalvos plokste taip nesimatys tarpo tarp saldytuvo ir sienos, nes jis bus kazkiek atitrauktas nuo jos.   bandau kopinti toki virtuvini: Priedas  c88ab311d62229a0daacec06ce7d9060.jpg   43,74KB   0 Parsiųsta kartų tik maniskes butu dar soniukai, ir virsutiniu pakabinamu dugnas darbastalio spalvos :blink:   Gal dabar aiskiau isdesciau, nors jau ir taip issiaiskinot 👍  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shylm: 02 birželio 2017 - 21:38
QUOTE(shylm @ 2017 06 02, 21:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="longger" data-cid="71655323" data-time="1496305915"><div><p>Papildyta:
Shlym, aš kažkaip supratau, jog Šokoladė šaldytuvą darys įmontuojamą. O jūsų mintis kišti paprastą šaldytuvą į paprastą spintą manau ne pati sėkmingiausia. Kaip manot, kodėl buvo sugalvoti įmontuojami šaldytuvai? Ogi dėl patogumo, montavimo tikslumo ir darinėjimo paprastumo. Dabar tą visą kelią jūs norite praeiti pati. Gal būt atrasite ir išrasite kažką naujo, nežinau. Jeigu tikslas ieškojime ir atradime, tada valio. Bet jeigu norite patogaus ir baldininkams aiškaus sprendimo - imkite jau sugalvotą įmontuojamo šaldytuvo variantą.</p></div></blockquote><p>Longger, gal ir susvaigau su tuo saldytuvu, nedaskaiciusi kazko  blink.gif imontuojamame nepakankamai vietos +brangesnis..  ko gero supratot, kad pvz saldiklio papildomo negaleciau pasistatyti del vietos stokos..   smile.gif  na del isradimu , tradimu tai ir sove kad jeigu jau tas saldytuvas iremintas spinta aplink, tai ko cia tu papildomu duru jam neistacius ir taip nepaslepus jo doh.gif  ax.gif </p>

imontuojamame yra gal kokiais 3-5cm siauriau. Tai čia daugiau psihologiškai vietos mažiau. Realiai irgi, bet ne ant tiek, kad tai būtų esminis motyvas apsisprendimui. Brangesnis? brangesnis už ką? Už teisingą, vientisą ir gražų virtuvės vaizdą? Tai ir integruojama kaitlentė su orkaitę yra brangesnės už stacionarų daiktą, ir indaplovė integruojama brangesnė, ir šiukšlinė integruojama į spintelę yra brangesnė. Ir gražios užuolaidos ar romanetės yra brangesnės. Ir maišytuvas gražus yra brangesnis. Tai šitą motyvą irgi stumčiau tolyn. Kalbame apie 100-200€. Net ne apie 500€. O integruojami būna lygiai su tokiais pat šaldikliais, atskiro nereikia.
O jeigu vis dėlto norit laisvai pastatomo - darykit kaip Šokoladė - suformuokit nišą iš baldų ir kiškite jį ten. Nežinau, kaip jis jūsų atveju žiūrėsis, gal nelabai, nes pas Šokoladę tai yra aukštų spintų blokas, ten jis įsipaišytų, pas jus gali atrodyti keistokai. O atsidaryti dvi duris, kad įlįsti į šaldytuvą dar nieko, va kas jas uždarinės - klaustukas. Nežinau, pas mus net ir tuščias šaldytuvas sugeneruoja šimtus peržiūrų per dieną. Tos papildomos durys jau būtų senai natūraliai sudilę iki popieriaus storumo nuo tokios varstymo. Gal pas jus kitaip, nežinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 06 05, 10:10)
imontuojamame yra gal kokiais 3-5cm siauriau. Tai čia daugiau psihologiškai vietos mažiau. Realiai irgi, bet ne ant tiek, kad tai būtų esminis motyvas apsisprendimui. Brangesnis? brangesnis už ką? Už teisingą, vientisą ir gražų virtuvės vaizdą? Tai ir integruojama kaitlentė su orkaitę yra brangesnės už stacionarų daiktą, ir indaplovė integruojama brangesnė, ir šiukšlinė integruojama į spintelę yra brangesnė. Ir gražios užuolaidos ar romanetės yra brangesnės. Ir maišytuvas gražus yra brangesnis. Tai šitą motyvą irgi stumčiau tolyn. Kalbame apie 100-200€. Net ne apie 500€. O integruojami būna lygiai su tokiais pat šaldikliais, atskiro nereikia.
O jeigu vis dėlto norit laisvai pastatomo - darykit kaip Šokoladė - suformuokit nišą iš baldų ir kiškite jį ten. Nežinau, kaip jis jūsų atveju žiūrėsis, gal nelabai, nes pas Šokoladę tai yra aukštų spintų blokas, ten jis įsipaišytų, pas jus gali atrodyti keistokai. O atsidaryti dvi duris, kad įlįsti į šaldytuvą dar nieko, va kas jas uždarinės - klaustukas. Nežinau, pas mus net ir tuščias šaldytuvas sugeneruoja šimtus peržiūrų per dieną. Tos papildomos durys jau būtų senai natūraliai sudilę iki popieriaus storumo nuo tokios varstymo. Gal pas jus kitaip, nežinau  4u.gif

sakai 3-5 cm, nu kaži kaži, nes pažiūrėjus realiai, tai jie man gerokai siauresni biggrin.gif o ir iš draugų pasisakymų susidariau nuomonę, kad jie gerokai siauresni biggrin.gif as tai taip pat atmečiau integruojama šaldytuvą vien dėl to kad jie brangesni ir mažiau talpūs biggrin.gif
nors... viena drauge prieš kelias savaites baigė įsirenginėti virtuvę, tai ji nusipirko atskira šaldiklį ir šaldytuvą imontuojamus, tai sake už abu elektroliux firmos sumokėjo 600 eur, ne tai kaip ir tikrai nebrangiai biggrin.gif

kol Šokoladė dar neužsisakė baldų, tai pas ją pakeitimų daug biggrin.gif mastem mastėm su vyru ir vistik nusprendėm kad nekišim šaldytuvo niekur biggrin.gif paliksim normalią spintą, o žiūrėk mažu ir integruojama dar statysim biggrin.gif
P.S. subalamutijai mane su gariniu, tai ieškau visokių variantų dabar biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Merginos kiek kainuoja kvadratas stiklo tarp virtuviniu spinteliu?

Atsakyti
QUOTE(office @ 2017 06 05, 14:34)
<p>Merginos kiek kainuoja kvadratas stiklo tarp virtuviniu spinteliu?</p>

o ne paprasčiau pasiskambinti i firmas kur gamina stiklus virtuvėje ir sužinoti? unsure.gif
Atsakyti