Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(Y2K @ 2017 06 09, 09:02)
Apie tas kur daug stiklo nepakomentuosiu, bet Bosh, kur apdailoj daug plieno - nu labai teplus. Bet šiaip dar su kaitlente neprošal paderinti.
Aš ėmiau AEG.

O tiesa, kad AEG skardu laikikliai nepritaikyti pirolizei? Girdejau toki atsiliepima, kad reikia issukti viska pries pirolize, o ir indaploveje dar plauti negalima.

QUOTE(Y2K @ 2017 06 09, 09:21)

----
dar tokią teoriją, gal klaidingą, turiu - kad nepaisant jog gamina viską, firmos turi savo specializacijas, sritis kur geriau sekasi. kaip Miele skalbenkės, Electrolux siurbliai ("nothing s.u.c.k.s. like Electrolux biggrin.gif - SM cenzorių nebloga vaizduodė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif, nu kuo nusikalto žodis s.u.c.k.s), AEG orkaitės, Siemens kaitlentės. bBoshui gal indaplovės lieka biggrin.gif

Artimas seimos draugas, daug metu dirbes su buitine technika, kaip tik nerekomendavo Elektrolux siurblio, sake vieni labiausiai gendanciu.

Beje, as Miele skalbenkes neturiu, bet turiu senute indaplove, kuria ir naujoje virtuveje pasiliksiu. Tai ne tik skalbiankes ju nerealios.

Siemens ir Bosch yra tas pats koncernas, ju ir gaminiai yra identiski tiesa sakant, dizainas skiriasi.

P.S., dabar zinosiu, kaip parasyti zodi, kad jo nepaverstu zvaigzdutemis biggrin.gif
Atsakyti

Dėl buitinės, dabar nemažai pas mus populiarių brandų yra po vienu stogu: Electrolux su AEG, Bosch su Siemens, pigesnieji brandai Whirlpool su Ariston, Hotpoint ir pan. Todėl ta specializacija nebėra tokia reikšminga (na apie Miele šiuo atveju nekalbu). 

Atsakyti

O tiesa, kad AEG skardu laikikliai nepritaikyti pirolizei? Girdejau toki atsiliepima, kad reikia issukti viska pries pirolize, o ir indaploveje dar plauti negalima.

Yra nemažai orkaičių, kur bėgelius reikia išimti prieš paleidžiant pirolizę.

Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2017 06 09, 11:47)
Artimas seimos draugas, daug metu dirbes su buitine technika, kaip tik nerekomendavo Elektrolux siurblio, sake vieni labiausiai gendanciu.

Beje, as Miele skalbenkes neturiu, bet turiu senute indaplove, kuria ir naujoje virtuveje pasiliksiu. Tai ne tik skalbiankes ju nerealios.

Siemens ir Bosch yra tas pats koncernas, ju ir gaminiai yra identiski tiesa sakant, dizainas skiriasi.

P.S., dabar zinosiu, kaip parasyti zodi, kad jo nepaverstu zvaigzdutemis biggrin.gif

Neatsimenu - teks paskaityti manualą prieš kaitinant, Tik atsimenu aktyvią diskusiją technikos temoj, sunku ar ne atsegti tuos laikiklius, tai susidariau nuomonę, kad nėr ten ko parintis ir taip ir taip nėr problemos. Dėl indaplovės, tai manau rašo apsidraudimui, na kas jau ten baisaus nutiks plaunant, na parūdys gal greičiau po kokių 25 metų? Bet ar formaliai galima ar ne irgi nežinau, ot varna ašbiggrin.gif

Elektroluxo siurbliu džiaugiamės jau Ntus metus. Bet kai dabar parėjo tie galios sumažinimai pagal direktyvą, tai nžn.

Dėl Bocsh / Siemens bendro koncerno kaip ir taip, bet pvz skalbyklėse skaičiau, kad geri Bocsh modeliai turi kažkokią problemėlę su kondensacinio filtro (? nesu tikra) išsivalymu, apie Siemens analogus tokių žinių nėra.

------
Susiradau manualą internete. Tai bėgelius ir visus priedus prieš pirolizę išmti reikia.
Indaplovėj galima plauti, tiksliau negalima tefloninių skardų " Jeigu turite neprisvylančių priedų, neplaukite jų stipraus poveikio priemonėmis, indaplovėje arba naudodami aštrius daiktus. Tai gali pažeisti neprisvylančią dangą"

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 09 birželio 2017 - 10:46

Y2K, ko gero apie džiovykles Bosch kalbat. 

Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2017 06 09, 12:19)
<p>Y2K, ko gero apie džiovykles Bosch kalbat. </p>

aha, greičiausiai. Kai ir ta ir ta aktualu, tai pradeda maišytis biggrin.gif
Tai tikrai Bocshas turi tą problemą?
Atsakyti
Tanite, matau turi supratimą apie tas firmas/opcijas. Galima tave pakankinti būtų, kai pribręs reikalas t.y. kai išsirutulios galutinis poreikis? Aišku, galima nueiti į saloną ir pasakyti, kad man reikia tokių ir tokių funkcijų, duokite prašom daiktą. Aš taip nemoku ax.gif Tada jie man pasako, jog aš pati nežinau ko noriu ir liepia eiti lauk. Ir tenka sutikti su jų nuomone ir einu lauk biggrin.gif Tai taip ir stoviu lauke vis dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2017 06 09, 10:17)

Susiradau manualą internete. Tai bėgelius ir visus priedus prieš pirolizę išmti reikia.
Indaplovėj galima plauti, tiksliau negalima tefloninių skardų " Jeigu turite neprisvylančių priedų, neplaukite jų stipraus poveikio priemonėmis, indaplovėje arba naudodami aštrius daiktus. Tai gali pažeisti neprisvylančią dangą"

Nu va, mane jau nervuotu...
Atsakyti

Tanite, matau turi supratimą apie tas firmas/opcijas. Galima tave pakankinti būtų, kai pribręs reikalas t.y. kai išsirutulios galutinis poreikis? Aišku, galima nueiti į saloną ir pasakyti, kad man reikia tokių ir tokių funkcijų, duokite prašom daiktą. Aš taip nemoku ax.gifTada jie man pasako, jog aš pati nežinau ko noriu ir liepia eiti lauk. Ir tenka sutikti su jų nuomone ir einu lauk biggrin.gifTai taip ir stoviu lauke vis dar biggrin.gif

Žinoma galit kreiptis. Aš gal ne tiek pasikausčius, bet turiu kolektyve kolegę, kuri jau įgudus parinkinėti žmonėms techniką. Tad kai bus klausimų, lauksiu žinutės  :) 

Atsakyti

aha, greičiausiai. Kai ir ta ir ta aktualu, tai pradeda maišytis biggrin.gif
Tai tikrai Bocshas turi tą problemą?

Aš žinau atvejų, kad vos tik įjungus meta pranešimą (išvalyti filtrą, arba išpilti vandenį), nors viskas būna normoj. Pačiai neteko susidurti, todėl apie sprendimo būdus nesidomėjau.

Atsakyti

Priedas  IMG_4843.PNG   1,23MB   0 Parsiųsta kartų Sveikos Superės! Prašau duokit patarimų kaip susiplanuoti virtuvę - kur dėti kriauklę, viryklę... pirminė mano vizija, ties kuria užsicinkinau, yra šaldytuvas su aukštomis spintelėmis prie kairės sienos, ties langu kriauklė su žemomis spintelėmis ir sala su kaitlente prieš kriauklę/langą. Bet galvoju, gal nebus patogu sala, nes gana siaura patalpa? Plius gal sukti visą virtuvę taip, kad prie lango nieko nestovėtų, o tik prie sienų? Patarkite, paršau! Prisegtoje nuotraukoje virtuvė pažymėta 3 numeriu. Ji sujungta su valgomuoju, svetaine. Ačiū!

Atsakyti
QUOTE(kamutte @ 2017 06 09, 15:23)

Kiek cm kampuose nuo sienos iki lango? ta prasme ar telpa stalviršis 60- 65 cm?

Nors pas pačią kaitlentė saloj, dėl kūrybinio ir piniginio galvos skausmo su gartrauklu, iūlyčiau to vengti, jei tam yra galimybių. Pas jus yra.

Atsakyti