Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(saulyteee @ 2017 06 29, 14:36)
Jie bus pas Jus?
Kokia šauni idėja, turint vietos wub.gif  wub.gif

Nieko šaunaus nematau ax.gif 1. Šuo turi nuolat turėti vandens, vadinasi, reikės laikyti atidarytą 'stalčiuką'- nepatogu. 2. Šuo paėda, palaka, vėl paėda - nori nenori taškosi, atsibos spintelių dureles valyti rolleyes.gif

Na, nebent čia tokiam šuniui, kaip nuotraukoje, kuris jau kokius 3x viršija leistiną svorį biggrin.gif tada taip - atidarei, paėdė - paslėpei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slepiuosi: 30 birželio 2017 - 13:33

Ar pasiteisina tas kilimėlis? Dabar kaip tik statybininkai nuo jo atkalbinėja. Noriu vonioj tokį patiest. Kiek suprantu jis kainuoja nebrangiai. Laidai jau atvesti. 

Mes pasiklojom elektrinį kilimėlį ten, kur plytelės. Tam "pereinamam" laikotarpiui. O gal ir ne tik. Nes žiemą šildymas irgi veikia ne visą parą. Kartais tik kas antrą dieną, jeigu nelabai šalta kieme.

Atsakyti
saulyteee dekui. 4u.gif As irgi apie tokias mastau, man jos labai patiko (internete pasizvalgius). Is arti dar neciupinejau, tad idomu kokia ju medziaga, ar valyti patogu, galima bus? Beje, ar turi kas spec medziaga naudoje roletams, zaliuzems spec silumos nepraleidziancios is lauko pro langa? Ar pasiteisino? Nes vasaros metu musu virtuve labai prisildoma saules, o dar kai gaminti ka pradedu, tai karsta, tvankia vasaros diena kaip pirty buna... unsure.gif

Del tu stalciu suns ideliams - man tai kazkoks nesusipratimas pasirode. Taip, nematyta, neiprasta ideja. Bet pritariu narei sakiusiai, kad gyvunui indeliai (bent vanduo tai tikrai) turi buti prieinamas bet kada. As stalciu isnaudociau kam nors kitam - virtuveje visad atsiranda smulkmenu ka kur sukisti. Bet, matomai, kiek zmoniu, tiek nuomoniu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Selena*: 01 liepos 2017 - 16:58

Sveikos,
Atejau ir as patarimo. Del virtuves langu ,,rubo". Iki siol pas mus virtuveje buvo ilgos baltos uzuolaidos. Taip, grazu, bet taip nepraktiska... Maza to, kad tepliojasi labai greitai tai ir jas kol isskalbi, islygini... daug vargo. O ir palanges erdves isnaudoti pilnai negalima. Noreciau pakeisti uzuolaidas i zaliuzes, romanetes ar kazka pan. Vyras lyg noretu tu vertikaliuju zaliuziu, kad ale jas ir pasukti butu galima taip, kad ir sviesa kazkiek pakliutu, bet ir kaimynu kiemo nesimatytu (fauna ten tokia asociali po langais, tai nesinori matytu tu visu vaizdeliu). BET man tos vertikalios zaliuzes taip nepatinka, su ofisu siejasi ir regis jas pritaisius ir lango neatidarysi normaliai, ir palanges erdves neisnaudosi (nei gelytes kokios nepastatysi, nei siaip ko). Ir siaip, man jos ne labai su vietuve siejasi... Gal klystu, gal kas turi?
Maciau internete yra ,,plisuotos zaliuzes", gal kas turite?
Vienu zodziu, klausimas, kas pas jus virtuveje ant langu ir ar pasiteisino? Kokie pliusai, trukumai? smile.gif

pas mus žaliuzės "diena-naktis" man labai patinka

Sveikos 4u.gifMan prireikė irgi Jūsų patarimo. Išsirinkau, kad mano virtuvinio durelės bus baltos su lengvu filingu, stalviršis natūralaus medžio imitacija. O kokios spalvos kaitlentę, kriauklę, maišytuvą dėti hmm.gifNa niekaip neapsisprendžiu rolleyes.gif

pas mus balti fazadai, stalviršis medžio įmitacija, tai visa technika balta - kaitlentė, gartraukis, orkaitė, kriauklė Franke techtoninė https://www.jaukurai...611-78/sachara/Sachara atspalvio, puikiai dera su stalviršiu

Atsakyti
QUOTE(aristokrate @ 2017 06 28, 16:20)
Sveikos  4u.gif  Man prireikė irgi Jūsų patarimo. Išsirinkau, kad mano virtuvinio durelės bus baltos su lengvu filingu, stalviršis natūralaus medžio imitacija.  O kokios spalvos kaitlentę, kriauklę, maišytuvą dėti  hmm.gif Na niekaip neapsisprendžiu  rolleyes.gif

Mūsų virtuvės baldai balti su ale ąžuoliniu stalviršiu, tai kaitlentę ir kriauklę išsirinkom juodus. Iš pradžių galvojau apie baltus prietaisus, bet gyvai man jie nepasirodė gražūs, be to, balta turi labai daug atspalvių, kurių skirtumai pastačius greta tik dar labiau išryškėja. Ir taip pat, turbūt visose orkaitėse yra juodos spalvos. Taigi, išsirinkom juodą su aliuminėmis detalėmis orkaitę, juodą kaitlentę, juodą kriauklę ir metalinį maišytuvą, tokios pat tekstūros, kaip orkaitės detalės. Ir dar juodą virtuvinį vežimėlį priderinau. Galutinis vaizdas man labai gražus wub.gif
Atsakyti
Gal pasidalinsit virtuvės stalčių pertvarom. Nepavyksta man rasti internete, o su smulkesniais rakandais ir dangčiais jau nebesusitvarkau. Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wel: 03 liepos 2017 - 15:53
QUOTE(Y2K @ 2017 06 29, 13:30)
<div>QUOTE(kaledukas @ 2017 06 29, 00:30)</div>
<div>Sveikos, merginos  vartotojo įkelta nuotrauka

</div>

<p>Sveika.

Mikrobangės gylis, koks 40 cm? Man kyla mintis, kad patogiau ir geriau išnaudojama vieta, jei prie mikrobangės priėjimas būtų iš galinės spintelės šono, ten daryti dureles, o iš priekinės pusės tiesiog plokštę. Pačią mikrobangę dėčiau ant ištraukiamos lentynos (pan. kaip klaviatūrai, galima su paprastais guoliniais bėgeliais realizuoti, bet yra ir mandrų brangių sprendimų). O jos apačioj galima šuniuko bliūdelius sudėti į spec. stalčių kaip amerikonai mėgsta.
Cargo palei kaitlentę ir likusias laisvas dureles apjungčiau į stalčius, bus kiek virš 50 cm
98 cm stalčiai nėr blogai, dabar kaip tik didelių mada (man dideli bet ne per gilūs patogiau). Nebent ten prikrausit stiklinių indų iki viršaus.
Jei svarbu kiekvienas padėjimo cm, hetlitoj yra spec. stalčius po orkaite, išnaudojama vieta iki pat grindų, bet dingsta cokolio vientisumas.</p>
<p> </p>
<p>----</p>
<p></p>
<p>pridėjau šuns stalčiukus per naują versiją smile.gif</p>

Aciu labai, kad pakomentavot smile.gif
Del suniuko bliuduko cia jau merginos nemazai parase ir as su jomis sutinku. Atrodo graziai, bet nelabai praktiska. Tas stalciukas tures buti visa laika atidarytas, be to mano suo labai idomiai laka, labai pritasko aplinkui smile.gif

Bet man labai prie sirdies mintis pamazinti spintele mikrobangei, o likusia erdve ir cargo isnaudoti dar vienam stalciu blokui, jis butu apie 50 cm. Bet ar ne per mazas?

O su virsutine dalimi viskas gerai? Jei spinteliu plotis 90cm, kiek viduje galima lentynu padaryt?
Papildyta:
QUOTE(Ilka* @ 2017 07 02, 13:33)
Mūsų virtuvės baldai balti su ale ąžuoliniu stalviršiu, tai kaitlentę ir kriauklę išsirinkom juodus. Iš pradžių galvojau apie baltus prietaisus, bet gyvai man jie nepasirodė gražūs, be to, balta turi labai daug atspalvių, kurių skirtumai pastačius greta tik dar labiau išryškėja. Ir taip pat, turbūt visose orkaitėse yra juodos spalvos. Taigi, išsirinkom juodą su aliuminėmis detalėmis orkaitę, juodą kaitlentę, juodą kriauklę ir metalinį maišytuvą, tokios pat tekstūros, kaip orkaitės detalės. Ir dar juodą virtuvinį vežimėlį priderinau. Galutinis vaizdas man labai gražus  wub.gif

As irgi turiu tokia vizija: balta virtuve su naturalaus azuolo spalvos stalvirsiu, o buitine technika ir kriaukle (net ir maisytuvas) juodi. Paziurejau nemazai foto internete ir toks variantas atrodo labai graziai smile.gif
Atsakyti
Supermama dizaineriai pagelbėkite ir man.
Kuris variantas patogiau, graziau ? Ka keist ?
Orkaite viena bus, akiu lygyje.
Kaitlente sake vyras daryt prie tos sienos, nes uz sienos katiline.

Nuo senoves kartodavo, kad negalima statyti saldytuvo prie orkaites, o kaip dabar yra, ar kenke vienam is prietaisu. ?

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 06 liepos 2017 - 11:40
Sveikos,

Turiu ir aš jau savo virtuvės projektėlį :
Fasadai bus came beige spalvos, stalviršis ir sienelė su medžio raštu. Dabar turiu galvos skausmą dėl plautuvės: dėti juodą, nes kaitlentė ir orkaitė juodos ar taikyti prie fasadų? Kaip geriau patartumėte? rolleyes.gif
Atsakyti

Galvoju, kad dėčiau juodą. Ir tas lentynėles su durelėm daryčiau

O visai be tų lentynėlių negalima?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pookelis: 14 liepos 2017 - 08:34
QUOTE(Pookelis @ 2017 07 14, 08:33)
<p>Galvoju, kad dėčiau juodą. Ir tas lentynėles su durelėm daryčiau</p>
<p> </p>
<p>O visai be tų lentynėlių negalima?</p>

Aš irgi linkstu link juodos, bet prisiskaičiau, ka labai kalkėm apsineša hmm.gif
Matot, tos lentynėlės padarytos, kaip užbaigimas, nes kažkoks "profesorius" suprojektavo langą taip arti sienos (apie 20cm), kad niekas daugiau ir netelpa... Turėjom arba palikti kampą tuščia, bet man tada virtuvė atrodė kažkokia neužbaigta arba padaryti kažką tokios, nes apačioje jokia spintelė nebūtų atsidarius dėl palangės smile.gif Aš pati mieliau būčiau už uždaras spinteles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milda91 @ 2017 07 14, 08:28)
Sveikos,

Turiu ir aš jau savo virtuvės projektėlį :
Fasadai bus came beige spalvos, stalviršis ir sienelė su medžio raštu. Dabar turiu galvos skausmą dėl plautuvės: dėti juodą, nes kaitlentė ir orkaitė juodos ar taikyti prie fasadų? Kaip geriau patartumėte?  rolleyes.gif

o čia galutinis projektas jūsų jau?
aš galvoju kad indaplovė toli nuo kriauklės jei greai suprantu. nenorit keisti su stalčiais vietom?
Atsakyti