Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

rsz_5img_20170830_151628.jpgrsz_img_20170830_151520.jpgĮkeliu savo virtuvės foto. Apačia marga lmdp, viršus blizgi mdf, spintelės su pakėlimo mechanizmu (gyvenime nekeisčiau į kitokias), Gartraukis įmontuotas vienodam lygyje, tik ištraukiamas, su plokštės apdaila, tarpas padarytas iš stiklo (ypatingai geras sprendimas). Už sienos šaldytuvas ir nedidelė ūkinė spintelė. Atsiprašau už šunį objektyve. rsz_1rsz_1rsz_img_20170830_151520.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rokoko Mūza: 04 rugsėjo 2017 - 13:25

Bent jau man nerodo foto

Atsakyti
http://i.imgur.com/p9V8NRw.jpg

http://i.imgur.com/TEAz4X8.jpg
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2017 09 04, 10:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ingusia31" data-cid="71781927" data-time="1504341412"><div><p>BENDRAS VAIZDAS

Virtuvės stalviršis aukštas dėl skalbyklės ir džiovyklės įmontavimo, platus dėl vamzdynų ir skalbyklės pločio.
</p></div></blockquote><p></p><p>virtuvinis atrodo toks jaukus. bet kodėl darėte tas sienas tokias margas kamštines? visiškai gaunasi mirgu margu daba, ir dingsta visas virtuvinio grožis verysad.gif labai pagalvočiau apie sienų perdarymą..
</p>

Dareme sienas pries gerus 10 metu ir visiskai nesigaikliu nes tai ideali danga virtuvei: silta, miksta, visiskai nereikalaujanti jokio demesio, nesu valius jokiam pavidale ir svarbiausia tai seno daugiabucio virtuve, kur ziema sienos ia padreksta ir vienoje siuleje pelesis buvo isimetes (dabar siule sutvarke jau) tai ant tokios dangos nors ir tvanas. Del mirga ar marga tai nuotraukose labai saule isrykinus to kamscio net spalvas skirtingas smile.gif realybeje viskas ten normaliai. Dazytu sienu is esmes nekenciu ir neturiu namuose, tai nelabai kazka pakeisciau smile.gif Butu tas kamstis vienos spalvos kokios kakavines... neabejotinai keiciau ;)
Atsakyti
Įsidėjau virtuvėje Blanco apvalią plautuvę. Bet susidūriau su nauja situacija, kad iš esančios mažos papildomos kriauklės skylutės (skirtos vandeniui nubėgt, pasiekus tam tikrą lygį) eina blogas kvapas. Išvalėme (buvo apsinešęs gleivėmis) vamzduką jungiantį skylutę su bendru nutekėjimo vamzdynu, po savaitės vėl tas pats. Ar pas jus būna taip? Kaip ten nešvarumai patenka jei nieko nepilam, gal užtaisyt kaip nors?
Atsakyti
mergaitės, reikia jūsų pagalbos. Patarimo. Pasidalinimo patirtimi.
ką jūs naudojate žemuose stalčiuose įrankių pasi/susi-dėjimui.
Standartiškai, kokį nors plastamsinį daiktą su pagilinimais ar
ką nors gudriau? Rinkos netyriau, bet kažkodėl neapleidžia jausmas,
jog senai egzistuoja kas nors labai protingo ir praktiško.
Gal galit pasidalint, kaip kuri gyvena ir gal būt ką nors atrado?
Šiandien valiau/kuopiau virtuvę ir mane labai suerzino daiktai be vietos,
arba vieta tiems daiktams (dar neapsisprendžiau galutinai).
ir kai teko išsikuopti vienišų vyrų 3 mėnesių ūkininkavimo pasekmes, man pagailo savęs. Turi būti kas nors patogesnio, nei maniškiai 15-os metų
senumo plastamsiniai įdėklai. O gal nėra? eit i pinterest?
bet ten kai ką nors susirandi, tai paskui užsiknisi to daikto beieškodama,
o kai randi, ilgai stalčius nebeužsidaro nuo jo kainos. O būna jau vėlu,
nes nori ko nori ir to, ką gali sau leisti - jau nebenori biggrin.gif

P.S. ir kai nuotraukas kelsite, nesusipykite su jų dydžiu, Mano 22 coliu
ekranas tokių foto neleidžia pasižiūrėt. Per visą ekraną tilpo tik šuo.
Tai jis gražus wub.gif o apie virtuvę nieko negaliu pasakyti, nes ją
galiu apžiūrėti tik po mažą gabaliuką. Tiesa pasakius ir šuo ne visas tilpo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 14 rugsėjo 2017 - 14:31
QUOTE(longger @ 2017 09 14, 14:30)
Gal galit pasidalint, kaip kuri gyvena ir gal būt ką nors atrado?
Šiandien valiau/kuopiau virtuvę ir mane labai suerzino daiktai be vietos,
arba vieta tiems daiktams (dar neapsisprendžiau galutinai).
ir kai teko išsikuopti vienišų vyrų 3 mėnesių ūkininkavimo pasekmes, man pagailo savęs. Turi būti kas nors patogesnio, nei maniškiai 15-os metų
senumo plastamsiniai įdėklai. O gal nėra? eit i pinterest?
bet ten kai ką nors susirandi, tai paskui užsiknisi to daikto beieškodama,
o kai randi, ilgai stalčius nebeužsidaro nuo jo kainos. O būna jau vėlu,
nes nori ko nori ir to, ką gali sau leisti - jau nebenori  biggrin.gif
P.S. ir kai nuotraukas kelsite, nesusipykite su jų dydžiu, Mano 22 coliu
ekranas tokių foto neleidžia pasižiūrėt. Per visą ekraną tilpo tik šuo.
Tai jis gražus  wub.gif o apie virtuvę nieko negaliu pasakyti, nes ją
galiu apžiūrėti tik po mažą gabaliuką. Tiesa pasakius ir šuo ne visas tilpo  biggrin.gif

O ks konkreciai nepatogu tavajame?
Atsakyti
nepatogus yra amžius. jau greit bus 20 metų tom plasmaskėm biggrin.gif
nu ką aš žinau. Va ir reikia, kad kas paprotintų ko būna, kad žinočiau
kas pas mane negerai. Nu jeigų visą gyvenima valgytum tik grikių kruopas,
ir kitokio maistio niekas tau nerodytų, tai ir nežinotum, kaip tau blogai biggrin.gif
galvotum, kad viskas gerai ir toliau sau jas valgytum. Bet va, jeigu kas netyčia
nusivestų į koki restorantą, ir pavaišintų kokiais dangiškais migdolais ar
Lietuviškais cepelinais, jau žinotum, kad grikiai nėra taip ir gerai, kaip tau atrodė biggrin.gif
Žodžiu. Galvoju, jog aš ta, kuri ėda grikius. Todėl ir idomu. Gal kas atrado ką tikrai patogaus naudojime ir ne už kosminius pinigus.
Realiai dabar tai vietos turiu kiek turiu, o daiktų prikaupiau begales. Jie paprasčiausiai
jau senai nebetelpa, ten kur anksčiau mažesnis kiekis tilpdavo. Tai toks nejuokingas
bordakas pas mane. Bet tai čia mažos virtuvės problema. žadu kada nors visgi turėt didesnę.
tai va ten noriu kad viskas būtų čiki piki ir labai patogu.
Aišku, galiu užsigooglinti, bet įdomi asmeninė patirtis ir kokie nors niuansai,
kurių neužgooglinsi niekaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 09 14, 18:04)
nepatogus yra amžius. jau greit bus 20 metų tom plasmaskėm  biggrin.gif
nu ką aš žinau. Va ir reikia, kad kas paprotintų ko būna, kad žinočiau
kas pas mane negerai. Nu jeigų visą gyvenima valgytum tik grikių kruopas,
ir kitokio maistio niekas tau nerodytų, tai ir nežinotum, kaip tau blogai  biggrin.gif
galvotum, kad viskas gerai ir toliau sau jas valgytum. Bet va, jeigu kas netyčia
nusivestų į koki restorantą, ir pavaišintų kokiais dangiškais migdolais ar
Lietuviškais cepelinais, jau žinotum, kad grikiai nėra taip ir gerai, kaip tau atrodė  biggrin.gif
Žodžiu. Galvoju, jog aš ta, kuri ėda grikius. Todėl ir idomu. Gal kas atrado ką tikrai patogaus naudojime ir ne už kosminius pinigus.
Realiai dabar tai vietos turiu kiek turiu, o daiktų prikaupiau begales. Jie paprasčiausiai
jau senai nebetelpa, ten kur anksčiau mažesnis kiekis tilpdavo. Tai toks nejuokingas
bordakas pas mane. Bet tai čia mažos virtuvės problema. žadu kada nors visgi turėt didesnę.
tai va ten noriu kad viskas būtų čiki piki ir labai patogu.
Aišku, galiu užsigooglinti, bet įdomi asmeninė patirtis ir kokie nors niuansai,
kurių neužgooglinsi niekaip  biggrin.gif

Nu as naudojau is Ikea ir turejau kita neva praplatejancia. Abi buvo geros. Dabar lyg tai baldininkas sake, kad ides Blum'o. Jei neides-nusipirksiu vel is Ikea

Deklas

Prabangesnis bambukinis

Dideliems gaminimo irankiams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 14 rugsėjo 2017 - 21:23
Nezinau jokiu mandrumu. Irankiam uztenka normaliu plastikiniu deklu. Maisto gaminimo irankiam issimatuoji stalciu, senukuose nusiperki dezuciu galima skirtingu dydziu kad graziai tilptu i stalciu ir susideda i ilgesne samciai i platesne malimo masinka ar kokie kiti rakandai. Siaip reiktu orientuotis i ta kas ismetyta ir taikyti konkretiem sudeliojimam. Stebuklu kurie patys susitvarko nelabai kokiu yra.
Atsakyti

Ir man aktualu:)

Gražu bambukiniai, bet ar praktiška nžn. Bet patinka, kad yra reguliuojamo pločio (amazone ir allegro).

Gal yra kažkoks variantas kilimėlis ir skirtukai, konfigūruojami kaip nori. Tvarkantis kilimėlį išmeti, skirtukus praplauni indaplovėj? Man taip labai patiktų, bet neradau.

P.S. Šuniukas naujos versijoj normalaus dydžio, o ir virtuvė labai graži. 

Atsakyti
nu gerai, čia tipo daiktas, kuri įdedi į stalčių ir jis sau, stalčius sau. Tada automatiškai kažkiek vietos aplinkui būna, tai anksčiau ar vėliau ji visa nusikrauna visokiais rakandais. Nežinau, gal čia normalu, bet man taip nepatinka. Yra tokie pripjaunami plastmasiniai dėklai. Jis pasidaro toks, koks yra stalčius. Nu su sąlyga, kad ten tas stalčius gal ne metro pločio. Nors gal jau yra ir tokiems. Tai jokios laisvos vietos ten nebelieka. Yra įdubimai daiktams ir tiek. tvarkos atžvilgiu jau kaip ir geriau, šalia nenumesi. Bet gal toks kaip tik nepatogu? gal realybėje kaip tik ir reikia tos vietos aplink dėklą, o dėklas privalo būti tik toks, kokio reikia?
Paskui yra tokie organaizeriai. Nu tipo ten gali susikonfiguruoti viską kaip pati nori, pertvarėlės, dėkliukai, ilgesnis, trumpesni, platesni ir t.t. Gal su tais kas bandėt? Nu kažkaip netikiu, kad per 20 metų toje vietoje niekas nieko naujo nesugalvojo ir visos naudojam tokius va standartinius įdėklus.
Ikea. Ikea. Gal žinot kada Kaune ji atsidarys? baisiai tingiu dėl Ikea važiuot į Vilnių. Gal tikrai natūroje jų ten tie idėklai visai nieko?
dėl tvarkos - taip, aš neieškau savaime susitvarkančio daikto. Man reikia savaime nesusibordakinančio daikto. Nes yra 4 vnt šalia gyvenančių, kuriems visada viskas gerai ir jie niekada nemato netvarkos ir viena aš, kuri privalau amžinai viską kuopti. Aišku, priverčiu ir vyriškius tvarkytis, bet po jų tvarkymo aš viską turiu persitvarkyti.
Papildyta:
tada atsiprašau už šuniuką ir virtuvę. Aš su nauja versiją nedraugauju ir kai jau mane išmes iš senosios, tai jau bus su visam, o kol kas mane teks pakentėti biggrin.gif
Atsakyti