Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

Laba diena,
Laukiu nuomonės apie frezuoto ir dažyto MDF fasadus?
Gal kas turite balta matine? Gal foto pasidalintumėte?
Nes nusprendėme kad nenorime rankenėlių... patraukliausias variantas yra frezuotas MDF... tik kad matinis nuo blizgaus labai kainos skiriasi.
O gal matinis ne toks atsparus? nes tik dažų sluoksnis be lako...?
Lauksiu atsiliepimų...
Atsakyti
QUOTE(robertuxas @ 2017 08 29, 09:49)
Laba diena,
Laukiu nuomonės apie frezuoto ir dažyto MDF fasadus?
Gal kas turite balta matine? Gal foto pasidalintumėte?
Nes nusprendėme kad nenorime rankenėlių... patraukliausias variantas yra frezuotas MDF... tik kad matinis nuo blizgaus labai kainos skiriasi.
O gal matinis ne toks atsparus? nes tik dažų sluoksnis be lako...?
Lauksiu atsiliepimų...

As desiu frezuota, bet blizgu. Del patvarumo baldininkas sake skirtumo nera. Kainos skirtuma sudaro dazymo technologija, kad isgautum blizguma.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2017 08 29, 11:46)
As desiu frezuota, bet blizgu. Del patvarumo baldininkas sake skirtumo nera. Kainos skirtuma sudaro dazymo technologija, kad isgautum blizguma.

Na ir mes manom desim blizgu. Tiesiog kainu skirtumas nera menkas... Tai sakau pasiteirausiu... Gal gerai ir matinis... Zinoma matinis ne toki grazu bendra vaizda sudaro.
Atsakyti
QUOTE(robertuxas @ 2017 08 29, 10:49)
Na ir mes manom desim blizgu. Tiesiog kainu skirtumas nera menkas... Tai sakau pasiteirausiu... Gal gerai ir matinis... Zinoma matinis ne toki grazu bendra vaizda sudaro.

Gerai ir matinis, bet man, asmeniskai, blizgus yra graziau, todel uzsimerkiau ir skaudancia sirdimi priemiau kainos skirtuma. Jeigu jums dar ir grazu matinis - tai ko ne? Sutaupysit. Valosi lengviau blizgus, bet tepliojasi abu vienodai.
Atsakyti
QUOTE(robertuxas @ 2017 08 29, 11:49)

blizgų paviršių padaryti yra ką veikti. Todėl jis ir brangus. Nes ant jo viskas matosi. kiekviena dulkelė. padarei viską, radai kokių dulkių prilipusiu ir vėl per naują viską darai.
Matinis yra matinis, dulkės ant jo mažai matosi. Na tos mikro. Todėl jis ir pigesnis ir dažo matiškai praktiškai belekas. O va blizgiu ir eilė didelė ir konkurencija mažesnė. O patvarumu tai abu vienodai bus. Ir tas ir tas kažkada susidėvės biggrin.gif
Man pvz matinis labiau patinka ir visur bus matinis. Nes nekenčiu kai man blizga biggrin.gif nu tai jeigu jums reikia blizgaus, tai jūs darykite blizgų. Nes paskui ir griauši save kad va, pagailėjau ir dabar turiu tai, ko nelabai norėjau .
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 08 29, 12:18)
blizgų paviršių padaryti yra ką veikti. Todėl jis ir brangus. Nes ant jo viskas matosi. kiekviena dulkelė. padarei viską, radai kokių dulkių prilipusiu ir vėl per naują viską darai.
Matinis yra matinis, dulkės ant jo mažai matosi. Na tos mikro. Todėl jis ir pigesnis ir dažo matiškai praktiškai belekas. O va blizgiu ir eilė didelė ir konkurencija mažesnė. O patvarumu tai abu vienodai bus. Ir tas ir tas kažkada susidėvės  biggrin.gif
Man pvz matinis labiau patinka ir visur bus matinis. Nes nekenčiu kai man blizga  biggrin.gif nu tai jeigu jums reikia blizgaus, tai jūs darykite blizgų. Nes paskui ir griauši save kad va, pagailėjau ir dabar turiu tai, ko nelabai norėjau .

Kad realybeje nelabai mačiau matinės baltos virtuvės... kažkaip va nepasitaikė... smile.gif dėl to sunku įsivaizduoti tą visą bendrą vaizdą... ar neatrodo labai pigiai... smile.gif nes va blizgus tai blizgus... iškarto matosi kad kokybiškas tvirtas paviršius... o va matinis ar neatrodys prastai smile.gif unsure.gif
Pas mus čia yra viena firma kuri pati frezuoja, dažo, lakuoja, poliruoja... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robertuxas @ 2017 08 29, 15:22)
Kad realybeje nelabai mačiau matinės baltos virtuvės... kažkaip va nepasitaikė... smile.gif dėl to sunku įsivaizduoti tą visą bendrą vaizdą... ar neatrodo labai pigiai... smile.gif nes va blizgus tai blizgus... iškarto matosi kad kokybiškas tvirtas paviršius... o va matinis ar neatrodys prastai smile.gif  unsure.gif
Pas mus čia yra viena firma kuri pati frezuoja, dažo, lakuoja, poliruoja... smile.gif

aš nežinau kas konkrečiai jums atrodo ar neatrodo ir kas iš karto matosi, o ką jūs pamatysite vėliau. Dar nežinau kas jums yra "balta". Man pavyzdžiui ji reiškia kaip minimum kokias 12 atspalvių nuo vanilės šilto iki ledo melsvo šaltumo. Todėl darykite pagal save, blizginkite, kad jums matytųsi kokybė ir tvirtumas. Asmeniškai man blizgumas su tuo niekaip nesusijęs. Todėl mes čia vargiai susikalbėsim. O kai kurio baltos atspalvio matiškai dažytas virtuves gyvai esu apčiupinėjus ir man labai labai neblogą įspūdį paliko. Paskutinę - praeitą savaitę. Balta, bet link dramblio kaulo. Matinė. Super wub.gif
Bet čia spalvai ir skoniui draugių nerasit. Kartais merginos čia klausia dėl patarimo ką kaip derint, aš stengiuosi patylėti, nes nu neįmanoma kad skoniai taip sutaptų.
Atsakyti
geros naujienos kauniečiams smile.gif http://www.verslosav...ge-i-Kauna.html
Atsakyti
robertuxas,
mano virtuvinis 2-jų spalvų matinis pilkšvai baltas ar balkšvai pilkas + blizgus žalsvai pilkas. Abu žiūrisi gerai, nepigiai. Nors dabar jau galiu pasakyti, kad blizgusis labiau prie dūšios, iki tol neturėjau nuomonės. Ant matinio purvbai matosi geriau, nes blizgiame atsispindi aplinka.
Atsakyti

tai galite ir mechaninių būdų pakeliamas slepiančias dureles daryti. Tik bus gana sunku tokias kilnoti, teks smulkinti. O šiaip, tai tik norėjai atkreiptį dėmesį, jog yra sprendimų, kai norisi kažko. Asmeniškai aš netvarkai ir bordakėliu esu alergiška, bet darbinė, tvarkinga netvarką manęs neerzina. Todėl nežadu slėpti virtuvės. Nes realiai tai viską slėpsim nuo savęs. Į svečius atėję draugai, net nepastebės darbinės netvarkos. Aišku, nereiktų to sutapatinti su chronine nevala. O aš vis tiek žinosiu, jog ten riogso neplauti puodai, nesvarbu, kad juos uždarysiu.
Papildyta:
stalčiuose. pas mane jų bendroje sumoje turėtų būti virš 20vnt. Dabar telpu į 6 + spintelės su lentynom, kurių negaliu pakęsti.
Papildyta:

apart to, kad noriu pasveikinti už puikų rezultatą 4u.gif4u.gif
turiu klausimą dėl tos viryklės-gartraukio viename. Ok, nutraukia jis garus žemyn. Kur juos deda toliau? Juk nesukiša jų į maišus. Ir kiekvietos apatinėje spintelėje toks reikalas užima? Ir ar viršutinių spintelių apačios virš viryklės neapsineša?

Garus sutraukia, isvalo per kruva filtru ir spinteles apcioj ispucia(nu realiai kaip traukia taip ir pucia :D) apatinej spintelej staciai eina siauresni 35cm dejau, nes 40cm ikea neturi. pirmas stalcius po kaitlente dingo. tai vat taip vietos uzima. Po menesio maisto gaminimo neapsinese niekas.

Laukiam, smalsu labai smile.gif

agniukee, atsimenu diskusijas, labai fain rezultatas, nemaniau, kad iš IKEA galima tokį puikumėlį išspausti.

aciu  :4u:

Agniukee - super graži virtuvė! o svarbiausia iš Ikėjos viską iškart ir gavote? :)

Aciu  :4u:  Mano ikea visa parvesta is svedijos, man buvo paprasciau cia susirinkt ir parsivest, nei vaziuot i vilniu pirkt, tai gavau viska iskart cia. Stalvirsi uzsisakinejom anksciau. 

Atsakyti

Garus sutraukia, isvalo per kruva filtru ir spinteles apcioj ispucia(nu realiai kaip traukia taip ir pucia :D) apatinej spintelej staciai eina siauresni 35cm dejau, nes 40cm ikea neturi. pirmas stalcius po kaitlente dingo. tai vat taip vietos uzima. Po menesio maisto gaminimo neapsinese niekas.

Kokio gamintojo kaitlentė ir gartraukis? Gal galite įdėti foto iš arčiau :) Taip pat įdomu, ar dažnai reikės keisti filtrus gartraukiui ir kokia jų kaina? 

Atsakyti

Kokio gamintojo kaitlentė ir gartraukis? Gal galite įdėti foto iš arčiau :) Taip pat įdomu, ar dažnai reikės keisti filtrus gartraukiui ir kokia jų kaina? 

Kažkada man rodos ji buvo minėjusi, kad Elica firmos ši kaitlentė. Galit pagooglint Elica Nikolatesla. Gali būti dvejopas pajungimas - į ventiliaciją arba su filtrais. Pigesnis variantas jungti į ventiliaciją, nors šiaip bet kuriuo atveju tai labai brangus pirkinys. Filtrai ilgalaikiai keramikiniai, atnaujinami pakaitinus orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje kas 2-3 mėnesius. Realiai jie turėtų tarnauti 4-5 metus, o vėliau reikia pakeisti (kaina apie 230-250 Eur)

Atsakyti