Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(Jonete @ 2016 12 08, 23:02)
Kokia kaina valiklio  ax.gif ?

Parašė 7,50Lt/l + PVM, bet taip ir nesupratau ar suklydo, ar tikrai dar litais skaičiuoja biggrin.gif Neprisiruošiu nuvažiuoti iki jų ax.gif
Nea, ne compactas jis. Compactai brangesni berods. Bet šitas irgi 1cm storio. Čia mdf su juodu užpildu, atsparus drėgmei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZaliaGele: 08 gruodžio 2016 - 22:07
QUOTE(ZaliaGele @ 2016 12 08, 23:05)
Parašė 7,50Lt/l + PVM, bet taip ir nesupratau ar suklydo, ar tikrai dar litais skaičiuoja biggrin.gif Neprisiruošiu nuvažiuoti iki jų  ax.gif
Nea, ne compactas jis. Compactai brangesni berods. Bet šitas irgi 1cm storio. Čia mdf su juodu užpildu, atsparus drėgmei.

Aš maniau, kad tik compact ir fenix yra ploni, todėl ir klausiau unsure.gif o kokia jo kaia, jei nepaslaptis? 4u.gif gražiai toks plonas stalviršis, pas mane irgi bus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonete @ 2016 12 08, 23:20)
Aš maniau, kad tik compact ir fenix yra ploni, todėl ir klausiau  unsure.gif o kokia jo kaia, jei nepaslaptis?  4u.gif   gražiai toks plonas stalviršis, pas mane irgi bus  wub.gif

Termopale jo kaina 48eur/m. Baldininkas sakė gauna nuolaidas, tai nežinau kiek tiksliai gavosi. Bet didžiausias galvos skausmas buvo, kad baldininkas jį subraižė pjaudamas skylę kriauklei verysad.gif dienos šviesoj nesimato, vakare šiek tiek krenta į akis. Pamačiau tik kai jau buvo viskas suklijuota. Aišku pripažino savo kaltę, siūlė keisti arba mažinti baldų kainą. Keičiant būtų reikėję lupt lauk kriauklę, neaišku kaip kita dalis stalviršio būtų atsilupę... tai galiausiai sutikau su nuolaida. Nėra gilus tas įbrėžimas, guodžiu save, kad su laiku prisitrins ar prisineš purvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZaliaGele: 08 gruodžio 2016 - 22:38
QUOTE(ZaliaGele @ 2016 12 08, 23:33)
Termopale jo kaina 48eur/m. Baldininkas sakė gauna nuolaidas, tai nežinau kiek tiksliai gavosi. Bet didžiausias galvos skausmas buvo, kad baldininkas jį subraižė pjaudamas skylę kriauklei verysad.gif dienos šviesoj nesimato, vakare šiek tiek krenta į akis. Pamačiau tik kai jau buvo viskas suklijuota. Aišku pripažino savo kaltę, siūlė keisti arba mažinti baldų kainą. Keičiant butų reikėję lupt lauk kriauklę, neaišku kaip kita dalis stalviršio būtų atsilupę... tai galiausiai sutikau su nuolaida. Nėra gilus tas įbrėžimas, guodžiu save, kad su laiku prisitrins ar prisineš purvo biggrin.gif

Nu pyyyyyyyyyyyp kodėl prieš mėnesį nepamačiau to stalviršio doh.gif kiek būtų pinigų susitaupę verysad.gif
Užjaučiu dėl įbrėžimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 12 08, 20:23)
sveikinu!
džiaugtis tikrai yra kuo 4u.gif
o dabar greitai visas dureles atidarot, pakeliat, nufotkinat

Ryt viską valynėsiu, tai jei dar kam bus aktualu galėsiu vaizdžiai atraportuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZaliaGele @ 2016 12 08, 23:43)
Ryt viską valynėsiu, tai jei dar kam bus aktualu galėsiu vaizdžiai atraportuoti biggrin.gif

Lauksim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZaliaGele @ 2016 12 08, 18:07)
Aš iš tų tyliųjų temos stebėtojų, bet vis tiek jaučiu pareigą pasirodyti biggrin.gif

Jauki virtuvyte wub.gif

Papildyta:
Knopke, aš taip pat pritariu daugumai, jei nebūtų langas baltas tada gal juoda geriau....

Aš ir pasiguosiu, savaitgalį jau turėjo užbaigti virtuvę, tai ***** salai stalviršio neturim, brokuotas ar kas jam, tai dabar tik sausį gaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosenda: 09 gruodžio 2016 - 09:43
Su kampine spintele nieko gudraus nedariau. Vietos turiu pakankamai, tai nesukau galvos dėl kampo išnaudojimo. Stresavau ne tik dėl stalviršio, bet ir dėl to, kad gal per aukštai viršutinės spintelės. Apatinės 95cm, tarpą dariau 60cm, nors pagal gartraukio nurodymus, atstumas turėtų būti 70cm iki kaitlentės. Bet nenorėjau dar vieno laipto. Puodelių padžiauti su savo 178cm ūgiu jau nelabai pasiekiu biggrin.gif Bet aj, dėsiu į kurią nors apatinę lentyną smile.gif
Dėl baldininkų. Normalūs šiaip, sukalbami, tik labai jau reikėjo pirštu baksnot ir viską rodyt. Jei nebūčiau pasakiusi, būtų padarę orkaitės ir šaldytuvo spintą išsikišusią , nes "nu mes taip darom, bus ir pas jus" biggrin.gif Ale dėl šaldytuvo vėdinimo. Įrodžiau, kad nebūtina, tai padarė tvarkingai smile.gif buvo ir daugiau kliurkų, taisys dar smulkmenas, bet visumoj gerai viskas.
Kainą buvo paskaičiavę 2550, bet išsimušiau 150 už pabraižytą stalviršį.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 12 08, 11:15)
ej, bjaurastėle tu, nu  biggrin.gif čia žmogų guosti reikia ir palaikyti, o ne pilt druską ant žaizdų. A girdi? mirksiukas.gif

unsure.gif

knopke, išmiegojau per naktį, tai žinokit super ta kriauklė, juoda tik vaizdą gadintų, o ši nu tiesiog wub.gif keik mokėjot? kur pirkot? ir as visai tokios norėčiau 4u.gif
Atsakyti
Panos, sokineju is dziaugsmo, akd gavau pritarima biggrin.gif palieku ta kriaukle biggrin.gif
pirkau pigiai...su viskuo, su kranu gavosi 460 4u.gif
Atsakyti

man meistras ir sako, nu nepatiks, dieve, atvaziuosiu po puses metu ir perdesiu ta kriaukle, deja, keramikines juodos nera, tik antracitas...todel esu apmastymuose, o kadangi sm nubalsavo, akd gerai, tai turbut ir pakentesiu dar biggrin.gifnusipirsiu juodus doztorius biggrin.gif

susidesit roleta ant lango koki juoda-balta ornamentais, gelem, pasidesit kaip sake pintus krepselius juodus vaisiams, ir bus jums akcentas nuo juodos buitines technikos sienos pereinant prie sviesios sienos, stalvirsio ir kriaukles, ir su juodom detalem tiesiog ju maziau. ir teisingai kazkuri pakomentavo kad daug graziau ten ziuretusi ne juoda o kremine ar panasi i stalvirsio spalva kriaukle. bet ir su sia tikrai nera tragedijos. kaip longger pasake - kitoms galvos skausmas yra aplamai tokia kriaukle ipirkti. pvz man. :D

Atsakyti
ji ir yra kremine ju paleteje, nes toiau jau eina sampanas, ruda...roletas bus diena naktis sviesus kaip sienos ten, bet uztad reikes kokio dozatoriaus juodo, grazios lekstes juodos biggrin.gif
Atsakyti