Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

man meistras ir sako, nu nepatiks, dieve, atvaziuosiu po puses metu ir perdesiu ta kriaukle, deja, keramikines juodos nera, tik antracitas...todel esu apmastymuose, o kadangi sm nubalsavo, akd gerai, tai turbut ir pakentesiu dar biggrin.gif nusipirsiu juodus doztorius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 12 08, 14:06)
pilnai Jus suprantu.. 4u.gif
vakar ir mes pagaliau pamatėm, jau beveik sumontuotą virtuvę wub.gif  irgi tiek galvojimo, derinimo..apskritai visame remonte.. ir... pasirodo ten kur buvo numatyti du pakabinami šviestuvai - telpa tik vienas biggrin.gif skylė jau padaryta, laidas kabo.. o bet tačiau - virtuvinės spintelės durelės neleidžia ten jo daryt.. šviestuvas nupirktas.. Šviestuvai suderinti su svetainės.. žodžiu..ir vietoj to, kad pasidžiaugčiau, kad jau beveik virtuvė yra.. stovėjau lūpą nuleidus, kol ten vyras diskutavo kitais reikalais su baldininkais.. ir visokie jų juokeliai (nu tikrai ne pikti), jau man taip netinko..  unsure.gif buvau pikta ir nuliūdus.. Dabar po paros laiko pradedu vertint kitaip situaciją ir tikiu, kad kažkaip išspręsim tą situaciją bigsmile.gif vyras paguodė, kad galima bandyt kitur skylę šviestuvui daryt, aišku - neaišku, kaip tą likusią užtaisysim ir šiaip šviestuvai tada nebus išcentruoti.. bet ten jų reikia.. nes kitaip tamsu toj vietoj.. nu žodžiu, kaip nors bigsmile.gif
bet čia reik susitaikyt, kad visko idealiai nebus.. deja, bet nebus.. vis kažkas išlenda.. bet matyt reikia požiūrio kampą keist.. bigsmile.gif 
man Jūsų kriauklė irgi nekliūna.. nežinau ar pati būčiau dėjus juodą ant šviesaus stalviršio.. hmm.gif

nu buna taip. Skyle uztaisysit, man uztaise kai apdailininkai ne ten buvo isvede laidukus o prakist laida i kita vieta, itariu tikrai ne problema kaip mano elektrikas pasakytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 12 08, 12:44)
Ir as galvoju...palikt ateiciai, jei neapsiprasiu 😉 su sienom ir su roletu turwtu graziai ziuretis, tik erzina kad pasukus akis visa kita juoda...kaitlente...garintuvas. as norejau ir plienines, ir juodos...dizainere atkalbejo. O dabar sunku susitaikyt, nes ne mano sprendimas buvo  😂

Pritarčiau siūlančioms palaukti, Visų pirma dar nesimato tikrojo vaizdo, nes spintelės apklijuotos plėvele - viskas dar pasikeis. Antra - dėl to pernelyg didelio suderinimo - labai dažnai rezultatas būna priešingas. Šiuo atveju palaikau dizainerę (nors tikrai nevisada taip būna smile.gif ). Atkreipkit dėmesį į dizainerių sukurtus interjerus (ypač ne lietuvių) - ten tikrai neatrodo viskas suderinta, netgi atvirkščiai - savotiškas bardakėlis, bet rezultatas būna puikus. O juk tokio rezultato ir siekiame...
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 12 08, 13:52)
man meistras ir sako, nu nepatiks, dieve, atvaziuosiu po puses metu ir perdesiu ta kriaukle, deja, keramikines juodos nera, tik antracitas...todel esu apmastymuose, o kadangi sm nubalsavo, akd gerai, tai turbut ir pakentesiu dar biggrin.gif nusipirsiu juodus doztorius biggrin.gif

nu gerai, aš tada irgi neguodžiau biggrin.gif biggrin.gif Nu taip per vidurį: pusę guodžiau, pusę pavydėjau biggrin.gif Pamąstom logiškai: tai jeigu jūs tos kriauklės jau nebepriduosit ar nebeparduosit kaip naujos, t.y. pinigų nebesusigražinsit, nebent simboliškai, nu tai manau tą simboliškai jūs susigražinsit ir po pusmečio. Nu tai dabar užsiimčiau naujų auskarų paieška, tada dar kuo nors ir pagyvenčiau su tokia plautuve tą pusmetį ar daugiau. Ir va tada vėl paklausčiau savęs, ar ji jau tikrai man nepatinka tokia, kokia yra ir ar čia būtinai reikia juodos. O jeigu toks klausimas net nebekiltų, tai ir nebekiltų. Nes kažkodėl man atrodo, jog visai normaliai ten pas jus ji yra 4u.gif Balsuoju už šviesios palikimą.
Atsakyti
Taip, sm pagalba nusprendziau palaukti biggrin.gif dabar renkuosi ranksluoscius i vonias biggrin.gif ir jau net egle siandien partysiau i terasa biggrin.gif
Atsakyti
Aš iš tų tyliųjų temos stebėtojų, bet vis tiek jaučiu pareigą pasirodyti biggrin.gif Daug nervų ir streso kainavo, bet jau galiu džiaugtis..... rolleyes.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(ZaliaGele @ 2016 12 08, 19:07)
Aš iš tų tyliųjų temos stebėtojų, bet vis tiek jaučiu pareigą pasirodyti biggrin.gif Daug nervų ir streso kainavo, bet jau galiu džiaugtis.....  rolleyes.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

mmm sveikinimai bigsmile.gif 4u.gif Koks stalviršis??? ką sienelei naudojot?
Atsakyti
QUOTE(Jonete @ 2016 12 08, 19:20)
mmm sveikinimai  bigsmile.gif  4u.gif Koks stalviršis???  ką sienelei naudojot?

Stalviršis http://www.termopala...talvirsiai/5297.
Sienelė nutinkuota ir užgruntuota smile.gif Kol kas taip paliksiu. Vėliau žiūrėsiu. Gal rasiu įdomių plytelių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZaliaGele @ 2016 12 08, 18:29)
Stalviršis http://www.termopala...talvirsiai/5297.
Sienelė nutinkuota ir užgruntuota smile.gif Kol kas taip paliksiu. Vėliau žiūrėsiu. Gal rasiu įdomių plytelių smile.gif

o grindys, parketlentes ar medzio imitacijos plyteles? neiziuriu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 12 08, 19:37)
o grindys, parketlentes ar medzio imitacijos plyteles? neiziuriu  smile.gif

Laminatas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ZaliaGele @ 2016 12 08, 18:39)
Laminatas  ax.gif

Maniau gal plyteles, nes vakar kaip tik kazkokias panasias ilgas maciau.
Esu pati planavimo stadijoje tai kreipiu demesi ne tik i baldus, bet ir i grindis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZaliaGele @ 2016 12 08, 18:07)
Aš iš tų tyliųjų temos stebėtojų, bet vis tiek jaučiu pareigą pasirodyti biggrin.gif Daug nervų ir streso kainavo, bet jau galiu džiaugtis.....  rolleyes.gif

sveikinu!
džiaugtis tikrai yra kuo 4u.gif
o dabar greitai visas dureles atidarot, pakeliat, nufotkinat, greitai parodot ką su kampu darėt ir kodėl taip darėt. ir dar greitai surašot, ko kitą kartą nebedarytumėt ar darytimėt kitaip. Dar aišku nepamirštat pagirti ar papeikti meistrų, gal net paviešinti, nepamirštant paminėti kiek kainavo.
dėl ko stresavot?
Atsakyti