Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

emailu nedaugžodžiavo, kai atvažiavom užsisakyti, viską iki detalių išnarstė, o projektuojant projektuotojas skambino 5 syk į dieną :) galutinė kaina buvo šiek tiek mažesnė nei pasiūlyme. aišku galvos neguldau, ne mano firma :D bet tikrai ne garažiukas. o jūs gal taip nesvilkite, aš ant karštųjų tokių rimtų dalykų neužsakinėju :) vien buitinę mėnesį derinau, iš mažo biudžeto kol išspaudžiau kažką. 

tai patys važiavot, ne projektuotojas pas jus? darbo dieną darbo metu?

mes tai ten turim kažkokią buitinę, žmonės gyveno, naudojosi, gal ir man tiks :mastau:​ 

dar vieni atsakė, išskyrė furnitūros sąmatą, tai tie patys pakėlimo mechanizmai blum hk pas juos 90 eur/vnt, 40 eur skirtumas palyginus su kitu pasiūlymu :huh2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 14 lapkričio 2017 - 09:50

Mes iš Vilniaus į Kauno biurą d.d. važiavom projekto aptarimui, medžiagų išsirinkimui. Kažkaip nerealu net atrodo užsakyti taip nesusitikus ;) o gal man nepatiktų bendravimas ar šiaip biolaukai nesutaptų. kai atėjo mūsų eilė, paskambino, sutarėm kada atvažiuos projektuotojas išsimatuoti. Tada jis jau rengė konkretų projektą ir derino kai kurias problemines vietas. Pvz tą vitriną kelias d sprendėm ką daryt, nes paaiškįjo, jog negali padaryti per visą aukštį. na gali, bet netaikys tam garantijos, arba tos durys būtų kainavę pusę virtuvės :) Nežinau kokia kitų patirtis užakymo procese :) 

Atsakyti

Mes iš Vilniaus į Kauno biurą d.d. važiavom projekto aptarimui, medžiagų išsirinkimui. Kažkaip nerealu net atrodo užsakyti taip nesusitikus ;) o gal man nepatiktų bendravimas ar šiaip biolaukai nesutaptų. kai atėjo mūsų eilė, paskambino, sutarėm kada atvažiuos projektuotojas išsimatuoti. Tada jis jau rengė konkretų projektą ir derino kai kurias problemines vietas. Pvz tą vitriną kelias d sprendėm ką daryt, nes paaiškįjo, jog negali padaryti per visą aukštį. na gali, bet netaikys tam garantijos, arba tos durys būtų kainavę pusę virtuvės :) Nežinau kokia kitų patirtis užakymo procese :)

ačiū, kad pasidalinote :) kaip suprantu, jus išsiuntėte kelias užklausas, išsirinkote tinkantį pasiūlymą ir toliau jau bendravote tik su jais. aš galvoju, gal daryti projektus pas du skirtingus baldininkus, nes velnias žino, kas ir kaip skaičiuoja. galiu sumokėti už projektą tam, kurio neišsirinksiu, jei pasamdžius kitą sutaupysiu 600-800 eur. ar čia per sudėtingai galvoju..? nes nu labai įvairius pasiūlymus turiu, vieni siūlo brangiau, bet išaiškina viską, kiti siūlo pigiau, bet nerašo, kas įskaičiuota. tam, kad aiškintis, reikia kreiptis rimtai. o jei paaiškės, kad galų gale man pas tuos pigesnius gausis tiek pat, jei ne brangiau, nei pas anuos. ir vieni, ir kiti turi gerų atsiliepimų, gražius baldus gamina... na čia aš su savim pakalbėjau, aišku, už mane niekas nenuspręs ką samdyt :)

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2017 11 14, 14:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Flos" )</p>

aš, kai darau kokią mini apklausą, ar tipo konkursėlį, kam nors brangaus, nors ir 20 įmonių apklausiu, lieka viena, nebūtinai pigiausia, bet ta kur patiko, tiko. Nu arba žmogus patiko/tiko. Kažkaip taip man gaunasi, kad dvi nelieka niekada. Kažkas pramuša labiau kažkuo. Dažniausiai bendravimu, noru, dėmsio rodymu, lankstumu sprendimuose ir pan. ir t.t.
Aj, labai nepatinka, kai pradeda kartoti jog to negalim, šitaip nepadarysim, taip sudėtinga ir aplamai kam čia taip tau reikia. Tada nepatinka. Man patinka, kai mane atkalba kitaip. Taip, tarsi aš pati nebenoriu. Nu tipo, jo, jokių problemų, galime priklijuoti plautiuvę prie lubų ir tai nieko jums papildomai nekainuos, bet kaip variantą pažiūrėkite, kaip mes esame gražiai ją įmontavę į baldus, gal jums patiks taip? Ir taip netgi pigiau per 20€. Ir viskas. Man ant lubų plautuvės nebereikia. O jeigu pradėtų man aiškinti kokian aš durna, kad niekas nededa plautuvių ant lubų ir kad tik visiškos beprotės taip gali norėti. Tai pirma: pas mane tikrai bus plautuvė ant lubų, antra: toks meistras pas mane nedirbs, nors jis ir bus pats pigiausias ir geriausias.
Atsakyti

Taip, aš išsiunčiau užklausas jau rekomenduotoms įmonėms ir dar ką susiradau pati. Tada jau žiūrėjau kas patiko, tiko, kaip bendravo. Bonusus iškart gavo tie, kas jau mano atsiųstame projekte pamatė logikos klaidas, vadinas ne nuo lubų kainą parašė, įsigilino ką gaminsiu. 

ačiū, kad pasidalinote :) kaip suprantu, jus išsiuntėte kelias užklausas, išsirinkote tinkantį pasiūlymą ir toliau jau bendravote tik su jais. aš galvoju, gal daryti projektus pas du skirtingus baldininkus, nes velnias žino, kas ir kaip skaičiuoja. galiu sumokėti už projektą tam, kurio neišsirinksiu, jei pasamdžius kitą sutaupysiu 600-800 eur. ar čia per sudėtingai galvoju..? nes nu labai įvairius pasiūlymus turiu, vieni siūlo brangiau, bet išaiškina viską, kiti siūlo pigiau, bet nerašo, kas įskaičiuota. tam, kad aiškintis, reikia kreiptis rimtai. o jei paaiškės, kad galų gale man pas tuos pigesnius gausis tiek pat, jei ne brangiau, nei pas anuos. ir vieni, ir kiti turi gerų atsiliepimų, gražius baldus gamina... na čia aš su savim pakalbėjau, aišku, už mane niekas nenuspręs ką samdyt :)

Atsakyti

aš irgi vasarą išsiunčiau ~20 įmonių užklausas, tada dar naujos virtuvės neįsivaizdavau, tai nusiunčiau savo dabartinę, kad paskaičiuotų :) atsakė 14, pasilikau 2 tinkančius variantus, plius Flos rekomenduoti, tarp jų ir rinksiuos... išsisaugojau longger pasamprotavimus dėl kantų, jau su projektuotoju galvosime, kaip daryti.

tai sakot, pakelta orkaitė... aš vis dar ją "virškinu"  :laugh:​ 

Atsakyti

Aišku kelkit, žymiai patogiau. Man padarė per žemai. Bent kol kas žiūrint, nes turiu šiek tiek susilenkt. Nepamatavau kiek ten realiai gaunas, ant plano vizualiai atrode gerai. Atseit isivaizdavau šiek tiek žemiau orkaitę, kad vaikui mikrobangę pasiekt. O reikėjo orkaitę tiesiog su mikrobange apkeist vietom ir nežiūrėt kažkokių lygiavimų. 

Atsakyti

o kiek tas per žemai?

salone apžiūrėjau tik vieną, buvo pakelta 88 cm, pasirodė patogu. bet kol nepradėjai gaminti, nesužinosi. man atrodo, turi būti tiek aukštai, kad nereikėtų ir lenktis, ir kelti rankų išimant skardą iš viduriniosios padėties. reikės pasimatuoti, ar kelti iki 92, kaip planuoju stalviršį, ar žemiau.

net vyras sutiko, kad taip patogiau ir nebevadina klecku sienoje  :) 

Atsakyti

Nuo žemės 51 cm :) nepasibandžiau realybeje :) pati toki projektą ir pateikiau ;) 

Atsakyti

na taip, ne aukštai, bet bent jau tiek :) 

aš nesu numačius vietos mikrobangei, bandysime suktis be jos  :mastau:​ 

Atsakyti

Aš ir neplanavau,kol nepagalvojau apie bamblį, kuris paaugs. o gal ir kitas bamblys atsiras :) Dar negyvenam, o jau vyras nuvažiavęs į namą aikčioja, kaip gerai, kad turim mikrobanginę :D jo mėgstamiausias virtuvės prietaisas :) pati per 2,5 m gal tik kartą buvau pasigedus šio prietaiso. 

Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2017 11 14, 17:20)
<p>Nuo žemės 51 cm smile.gif nepasibandžiau realybeje smile.gif pati toki projektą ir pateikiau ;) </p>

Pas mus irgi panašus aukštis, tai man patogu (nuo apačios yra ~8cm plintusas + 40 cm spintelė ir tada orkaitė). Truputį pasilenkti reikia, bet nedaug, nes dažniausia kepu per vidurį, tai dar aukščiau gaunasi. Taip dariau dėl mikrobangės ir sukeisti vietomis nenorėčiau, nes tada reiktų tūpti prie mikrobangės smile.gif .
Turbūt dar pakėlus orkaitę būtų patogiau, na bet tūpčioti nereikia.
Atsakyti