Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

Arba susirast kokį dar mažą Nicolajuką, kuriam reiktų iššūkio bet ne pinigų?

galvojau apie tai, bet kaip užparino mane, kad labai daug darbo bus ties durelių atitaikymu į karkasą, reik labai atitaikyt, jos juk įleistos, bla bla bla. paskui "rankenėles" frezuot reikės šen bei ten, vėl žiūrėk daugiau dėmesio reikia. ką aš žinau, ar Nicolajukas susitvarkytų. na ir kad žiūrėtųsi realiai gerai, taip kaip nuotraukoje, tai reikia daryti iš faneros. taigi ir medžiagos daug kainuos.

primenu, kaip noriu

19251246_m.jpg

aišku, galima patį N.Bo nukopijuot, gal paprasčiau bus, bet man jau ne be tas vaizdas, kai nesimato karkaso

19360718_m.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 10 lapkričio 2017 - 12:40

nu žodžiu, kaip visada - ruletę į dantis ir matuoti, matuoti, matuoti biggrin.gif
nu tas reguliavimas yra gerai, bet mano patirtis rodo, jog nustatai kažkurį variantą ir paskui fig ten ką bereguliuoji.

tai va, kad man patiko, kai mano aukščiausios taurės mano senutėje telpa į viršų. Ten jas aš aplamai sukabinu. Koteliai įsistato į tokį laikillį ir kabo ji. Nes kai užmauni, kai kada lieka tokia kaip žymė, kad lietėsi viduje kažkoks strypelis.

aš reguliavau pirmą kartą kai netilpo taurės, ir tada dar kartą kai sugalvojau skardą išplauti :D bet bent jau tokia galimybė yra teorinė :D 

tam įrankių stalčiuje man daugiau įrankių telpa, nei tam krepšely. 

Atsakyti

visaip kaip braižiau aš tas apatines spinteles, vistiek man jos kitaip nesidėlioja, tik taip. dabar orkaitė pakelta 80 cm nuo grindų, manau, aukščiau nereikia, nors ir norisi sulygiuoti su stalviršiu, bet turbūt bus per aukštai.

19362230_m.jpg

o po kaitlente stalčių nebedėsiu, o kažką tokio sugalvot reikės

19362228_m.jpg

dar va kas patiko, galima bus po orkaite įdėt

19362229_m.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 10 lapkričio 2017 - 15:04
QUOTE(zuzla @ 2017 11 10, 16:03)
<p>visaip kaip braižiau aš tas apatines spinteles, vistiek man jos kitaip nesidėlioja, tik taip. dabar orkaitė pakelta 80 cm nuo grindų, manau, aukščiau nereikia, nors ir norisi sulygiuoti su stalviršiu, bet turbūt bus per aukštai.</p>

nuuuuuuu, zuzla, nebedaug liko smile.gif gerai judat smile.gif
dabar žėkit, dingo orkaitė apačioje. Nu dėl lygiavimo, kurį taip mėgstat, reiktu po virykle ir ta 45spintele padaryt 3 stalčius, gal? ką? pabandom?
orkaitės liniją tada galėtumėt suvienodinti su viršutinio siauro stalčiuko apačios liniją? ką? ir va su šaldiklio durelių viršumi sutaptų.
nu tik hipotetiškai, pasibraižom? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 10 lapkričio 2017 - 16:20

Longger, po šviestuvu stovi stalas :) rudas su 4 kėdėmis . Na o rezultatas toks dėl ilgų metų budėjimo virtuvės ir klasikos temose :).

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2017 11 10, 13:39)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="longger" data-cid="71880536" data-time="1510309768">
<div>
<p>Arba susirast kokį dar mažą Nicolajuką, kuriam reiktų iššūkio bet ne pinigų?</p>
</div>
</blockquote>
<p>galvojau apie tai, bet kaip užparino mane, kad labai daug darbo bus ties durelių atitaikymu į karkasą, reik labai atitaikyt, jos juk įleistos, bla bla bla. paskui "rankenėles" frezuot reikės šen bei ten, vėl žiūrėk daugiau dėmesio reikia. ką aš žinau, ar Nicolajukas susitvarkytų. na ir kad žiūrėtųsi realiai gerai, taip kaip nuotraukoje, tai reikia daryti iš faneros. taigi ir medžiagos daug kainuos.</p>
<p>primenu, kaip noriu</p>

žiūrėkit, dar suvelsiu jus truputuką.
pirmą tai dėl pataikymo su durelėm į karkaso vidų, tai čia tiek pat problemų, kiek jas padaryti išorines ir dengiančias karkasą. Darbo TIEK PAT ir jis TOKS PAT. kainą už tai gali plėšti tik pasipinigavimo tikslais. Lankstai bus kitokie ir tiek. Bet ir tų kaina bus ta pati. Tegu nepisa jums proto. Pasakykit, jog mane pažįstat ir kad apgaut jūsų nepavyks. Tegu motyvuoja kodėl mažesnės durelės, dedamos į karkaso vidų turėtų būti brangesnės už didesnes, dengiančias. labai norėčiau paviešintų motyvų.
Rankenėles įfrezuot - ok, gal kiek sunkiau, nes jas paskui kantuoti reiks su kreivalinijinėm staklėm. OK. Tarkim. kiek brangiau? 10€ už rankenėlę? 20€? nu remkit prie konkretumo. Netikiu, jog neįpirksit.
Dabar dėl faneros - bliamba, nu kodėl? Tarkim, aišku, galima daryti iš faneros, atrodo puikiai ir man labai patinka. Aišku A/A kokybės faneros ir rast sunku ir kainuos kaip karvė. Bet galima ją imt prastesnės kokybės ir faneruoti lukštu. Aišku tada lakavimai ir t.t Bus brangiau. Faktas. Nu bet kas taip daro? Imat norimos spalvos LMDP ir kantuojat ją kuo norit. Nors ir faneros imitacijos kantu. Atrodys tikrai neblogiau, bus šimtą kartų praktiškiau ir vėlgi, NEKAINUOJA PAPILDOMAI.
dabar dar - nebūtinai tas dureles daryti ikištas į vidų, bus ne visai praktiška. Aš dar pagalvočiau apie kitos spalvos kantą aplink dureles iš tamsios LMDP. Galite klijuoti ir masyvu. Imkite 5-6mm kantą masyvo ir bus labai labai labai cool. Ir atrodys panašiai.
Taip, šitas bus brangiau. Bet nu netikiu kad už tokį kantavima būtų papildomi 2-3'000€. 200-300€ - gal. Nepaleiskit savo svajonės. Galit daryti "kaip pas visus" už panašiai tiek pat "kaip pas visus" bet taip, kad atrodytu maksimaliai taip, kai jums reikia.
dar galima spinteles apsiūti papildoma plokšte aplinkui. Nes nu tarkim jeigu darote spinteles su įleistom durelėm, tai matysis dviguba plokštė, neskiekviena spintelė darosi iš atskiro karkaso. Nu tai padarot standartines spinteles, su išorinėm durelėm ir apskui apsiūnat viską dar papildoma plokšte, kuri bus platesnė ir užrėmins jums tas dureles ir ne dviguba plokšte, bet vienguba. Aš taip dariau, nes norėjau įleisto apšvietimo. Tai padarė viską, pakabinom, tada prisukom iš apačios šiek tiek platesnę plokštę su jau įfrezuotais šviestuvais. Tai iš apačios nesimato jokio spintelių sudūrimo, užsirėmino durelės, taip kaip jums norisi ir šviečia halogenai įleisti, kurie neišlenda į spintelės vidų. Taip, dabar yra ir plonesnių šviestuvėlių, kurie ir į viengubą plokštę telpa, bet mes tai darėm 1997 metais. Apie LED tik NASA buvo pradėję sapnuoti vos vos biggrin.gif
4u.gif gražaus savaitgalio visoms 4u.gif jeigu oras nelepina, pasilepinkim pačios. padarykim šį savaitgalį ką nors gero, senai svajoto ar planuoto ir malonaus sau!
Ne vėliau, bet šį svaitgalį!!! visom to ir palinkėsiu! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 10 lapkričio 2017 - 19:04
QUOTE(Azu @ 2017 11 10, 19:48)
<p>Longger, po šviestuvu stovi stalas smile.gif rudas su 4 kėdėmis . Na o rezultatas toks dėl ilgų metų budėjimo virtuvės ir klasikos temose smile.gif.</p>

čia individualu, bet jeigu kur nors kabo šviestuvas mano rankų/galvos ar kitų galūnių "darbinėj zonoje, aš būtinai į jį atsitrenksiu. O jeigu nepasieksiu, tai galiu vžti ir su kokiu samčiu. Aš galiu biggrin.gif O nuotraukoje jis man kaip tik ant praėjimo atrodo, tobulas taikinys biggrin.gif nu bet gal nuotraukoje kitaip atstumas jaučiasi.
Tik va dar klausimas man - o kodėl palangę ir angokraščius išklijavot plytelėm? man gal kiek kliūna tas momentas. Nežinau kaip natūroje, bet nuotraukoje ne per griežtai, kaip klasikai? Primeta tokio industrinio prieskonio.
ir kuo dengiat langą? prašosi ten kažkas, bet gal ir yra? nėra?
ir labai geras aukšti patalpos wub.gif wub.gif kaip man patinka. kiek? 3metrai? ir langas tobulo aukščio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 10 lapkričio 2017 - 19:18

Lange romanete. Palangė buvo baisi plastmasine, butas senas, nieks nežino kaip tas langas įdėtas :) pabijojom plėšti lauk palange , langas žemai, lubų aukštis 2,80. Plytelių norėjosi ir darbastalio šone ( prie lango) galų gale nuspręsta visą galine siena plytelėmis isklijuot ir tuo pačiu langą ir palangė :) nebeliko užbaigimo sudurimo problemos.o be to mAn gražu kai ryte saulė kampu krenta tiesiai į langokrascio gėles . Kitos sienos tapetuotos. Ten iš vis patalpa komplikuota, siaura maža ir su duju katilu bei vamzdynų mazgu.

[URL=http://www.part.lt/perziura/c26760955f4174ab37817fc50e0e8452814.jpg]c26760955f4174ab37817fc50e0e8452814.jpg[/URL]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azu: 10 lapkričio 2017 - 19:34

nu tik hipotetiškai, pasibraižom? ax.gif

neee, nigražu..

žiūrėkit, dar suvelsiu jus truputuką.
pirmą tai dėl pataikymo su durelėm į karkaso vidų, tai čia tiek pat problemų, kiek jas padaryti išorines ir dengiančias karkasą. Darbo TIEK PAT ir jis TOKS PAT

matai, jie jau mato problemą, tai ką aš jiems aiškinsiu. padarys, bet už 5. kiti irgi padarys, bet iš faneros ir už 6. treti viską tą patį padarys už 3, iš lmdp, iš matinės truputį brangiau, ir nė pusės žodžio. ir suprask kaip nori. o jei pradėjus aiškinti(s) pradės kaina kilti? :laugh:

na šian važiuosiu dar su vienais pakalbėt...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 11 lapkričio 2017 - 08:17
QUOTE(gitulia @ 2017 11 03, 01:02)
Man su 160 pats tas. Butent 92 turiu.

as 158cm,man 92 gerokai per aukstos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2017 11 11, 14:56)
as 158cm,man 92 gerokai per aukstos  ax.gif

Kažkada senai turėjau 80 su kažkiek ( nebepamenu) tai perėjus prie aukštesnio labiau patiko.
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2017 11 10, 20:26)
<p>Lange romanete. Palangė buvo baisi plastmasine, butas senas, nieks nežino kaip tas langas įdėtas smile.gif pabijojom plėšti lauk palange , langas žemai, lubų aukštis 2,80. Plytelių norėjosi ir darbastalio šone ( prie lango) galų gale nuspręsta visą galine siena plytelėmis isklijuot ir tuo pačiu langą ir palangė smile.gif nebeliko užbaigimo sudurimo problemos.o be to mAn gražu kai ryte saulė kampu krenta tiesiai į langokrascio gėles . Kitos sienos tapetuotos. Ten iš vis patalpa komplikuota, siaura maža ir su duju katilu bei vamzdynų mazgu.</p>

nu šitoj nuotraukoje vėl kitaip atrodo. Anoj net neįžiūrėjau, jog plytelės prie lango kitokios.
Žodžiu - gražumėlis ir jokio komplikuotumo aš nematau. Arba nebematau, o tai reiškia pasidarėte viską teisingai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2017 11 11, 09:15)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="longger" data-cid="71880827" data-time="1510323586">
<div>
<p>nu tik hipotetiškai, pasibraižom? vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>neee, nigražu..</p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="longger" data-cid="71880990" data-time="1510332857">
<div>
<p>žiūrėkit, dar suvelsiu jus truputuką.

pirmą tai dėl pataikymo su durelėm į karkaso vidų, tai čia tiek pat problemų, kiek jas padaryti išorines ir dengiančias karkasą. Darbo TIEK PAT ir jis TOKS PAT</p>
</div>
</blockquote>
<p>matai, jie jau mato problemą, tai ką aš jiems aiškinsiu. padarys, bet už 5. kiti irgi padarys, bet iš faneros ir už 6. treti viską tą patį padarys už 3, iš lmdp, iš matinės truputį brangiau, ir nė pusės žodžio. ir suprask kaip nori. o jei pradėjus aiškinti(s) pradės kaina kilti? laugh.gif</p>
<p>na šian važiuosiu dar su vienais pakalbėt...</p>

nu, pavyko surasti žemiškesnius? O gal už 3 čia visai normnaliai. Aiškintis reikia ir iki smilkmenš ir nuo pačių pradžių. Nieko absoliučiai nepalikite "ant susipratimo". Nes tas susipratimas pas visus skiriasi. paskui atvež jums kaip faktą ir nebeturėsit kur dėtis, nes tai nebuvo aptarta. Konfliktas garantuotas.
Atsakyti