Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

o as uz 45 indaplove smile.gif
bjauru man, kai vakare atidarai indaplove ir gauni rugesiu kvapu smugi..

Sakysit, reik paleist pusine, nelaukt vakaro, nu bet kas per ekonomija plaut 2 puodelius ir dvi lekstes unsure.gif

Zinau, kad granitas sitoj temoj nepopuliarus, bet gal kas zinot , ar tikrai kinietiskas granitas prastesnis , nei koks ispaniskas? ar mitas cia?
pardavejas sako, kad ta pati kokybe, bet zinot, kaip su tais pardavejais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2017 11 22, 15:52)
Jop as is Klaipedos biggrin.gif
na biudzetas gali buti ir didelis skirtas, bet kaip visada norisi prasisukti kuo pigiau biggrin.gif visada pirkdavau viska vos ne kas brangiausia biggrin.gif na bet kam permoketi vien uz varda?
Papildyta:

na ikurtuviu ir as neplanuoju kaledom, nes dar daug ko truks, bet bent jau busim susitvarke ir gal darysim dideles storas kaledas lotuliukas.gif

pas mane virtuve didele, tai net nesvarsciau indaploves 45 cm pirkti, nes kas is mano pazystamu turi 45 cm visi tik uz 60 biggrin.gif

Tanite, reik tamstos pagalbos buitines technikos pirkime biggrin.gif  4u.gif

čia va , sakykim, imu ir pasvajoju, kas būtų, jeigu manęs neribotų biudžetas ... tram pam pam, ogi nuvažiuoju į pirmą pasitaikiusę didesnę BT pardę, viską ten susiperku per 20-30min, su pristatymu ir pajungimu, ir varau vakarop į Druskininkus porai dienų. Ten keli masažai, kelios grožio/kųno procedūros, nu ir grįžtu namo ir kad man viskas stovėtų vietoje. Tada paskambinu aukleu paklausti ar mano vaikai gyvi sveiki, ar buvo mokykloje, tada korepetitorei ar gerai ten viskas sekasi. Ir jeigu viskas pagal planą - savaitgalis Madeiroje. Tada grįįįįįįįįžtu, visus surenku į susirinkimą, išklausau ko kam trūksta, išrašau velnių dizaineriam architektam, kodėl laiku nepadaro savo darbo, sustumdau visus, superku ko jiems ten reikia, paskambinu auklei, pasiteirauju kaip mano vaikas, papietaujam kartu, atiduodu lauktuves ir savaitei į Kaliforniją.
va taip aš įsirenginėčiau namus, jeigu manęs biudžetas nespaustų.
O realybėje seki visus skelbimus ir perki second hand reikaliukus papigei, ir pati bandai juos prikelt antram gyvenimui. Vaidini, kad viskas gerai ir kad visai nepasiilgai nei masažo, nei Kalifornijos. Na, Kalifornijos ir negalėjau pasiilgti, bio niekad ten nebuvus. Va taip va.

Tanite, dabar tu pirmą tai nepyk ant manęs, antrą - laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 11 22, 12:12)
Ir jokių atvirai išdėstytų daiktų/prietaisų. Tik nesugalvoju, kaip ir kur paslėpt virdulį su skrudintuvę. Gal niekur ir neslėpsiu, nes pastoviai naudojami daiktai. O jeigu jums gražu, nu tai taip ir darykite. Yra gražių klasikinių virtuvių ir be atvirų lentynų.
vartotojo įkelta nuotrauka
Kaip tik vakar užėjau tokį variantą prietaisų slėpimo tema. smile.gif Dar pagalvojau, kad mano namiškiai tai jau tikrai tingėtų traukti, skrudintų tiesiog stalčiuje ir greit tas stalčius šaibom pareitų.
Tiesą pasakius, nežinau, kas yra klasikinė virtuvė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ekiu: 22 lapkričio 2017 - 16:16
QUOTE(Nada... @ 2017 11 22, 16:39)
o as uz 45 indaplove  smile.gif
bjauru man, kai vakare atidarai indaplove ir gauni  rugesiu kvapu smugi..

Sakysit, reik paleist  pusine, nelaukt vakaro, nu bet kas per ekonomija plaut 2 puodelius ir dvi lekstes  unsure.gif
Zinau, kad granitas sitoj temoj nepopuliarus, bet gal kas zinot , ar tikrai kinietiskas granitas prastesnis , nei koks ispaniskas? ar mitas cia?
pardavejas sako, kad ta pati kokybe, bet zinot, kaip su tais pardavejais  biggrin.gif

Nada, kažkodėl rūgėsiai su indaplovės gabaritais man nelabai asociojasi. Ar jūs turite galvoje, kad 45cm pločio indaplovėje tūris yra mažesnis, tikėtina pelėsio ir rūgėsio kiekis bus irgi mažesnis ir gali būti, kad jis sunkiau užsiuos?
turiu ir aš 45. Ir galiu pasakyti, jog nifiga. Jeigu jau ką joje "užraugei", tai jau trenkia iš jos atsakančiai.
2 puodeliai ir 2 lėkštės pas mumi išsiplauna rankomis. Jokios indaplovės nekraunu. Bet nemanau, kad 2 puodeliai ir 2 lėkštės jau taup užrūgs, kad iki kito vakaro nepalauks dar 3 lėkščiu ir 3 puodelių. Va tada ir paleidi pusinė užkrovą ir man dzin ant tos ekonomijos. Bet aš asmeniškai tokio atvejo neprisimenu. Niekaip. Pas mus būna sunaudojami visi absoliučiai indai, jeigu visko dar nors po vieną vienetą yra švaraus, bet trūksta šakutės, tai išsiplauna 1 (vieną) šakutę, pavalgo ir padeda ten kur pavalgė. Nes grįšiu aš, ir iš visų pakampių viską surinksiu, sukišiu į indaplovę ir ją paleisiu. Tada ryte iškraustysiu, kad turėtų iš ko valgyt mano priruoštą maistą. Bet būna, kad aš pratrūkstu. Tada abi dienas "nepamiršta" kur reikia sudėti nešvarius indus, kur būna švarūs ir ką reikia daryt, jeigu indaplovėje stovi švarūs indai ir kurioje pusėje yra Maxima, jeigu namie ėst nėr ko. Bet tokios šventės būuna maksimum 2 dienom. O kartais tai trunka 2 valandas.

Mane itikino Noa, kad geras granitas yra geras granitas, o kinietiškas granitas - geriau jokio granito. Bet gal aš ką nors ir sumaišiau. Pakalbinkit Noa. Arba Y2K. Jos ten apie akmenis didertacijas rašė, tyrė pasaulinę rinką, sertifikavo savo žinias, aprobuotos TUV ekspertės ir žinovės yra. Jos žino beveik visus, rytų europoje, dirbančius su akmeniu, iki 3 šeimos kartos vardais ir pavardėm. Akmenis atpažįsta užmerktomis akimis, pagal aurą. Net prisiliest nereikia. Pasako iš kokio kalno ir kokio konkrečiai aukščio atskeltas. Va tokios jos.
Papildyta:
QUOTE(ekiu @ 2017 11 22, 17:16)

Kaip tik vakar užėjau tokį variantą prietaisų slėpimo tema. smile.gif Dar pagalvojau, kad mano namiškiai tai jau tikrai tingėtų traukti, skrudintų tiesiog stalčiuje ir greit tas stalčius šaibom pareitų.
Tiesą pasakius, nežinau, kas yra klasikinė virtuvė.

nu jo, maniškai dar įsigudrintų ir skylę durelėse pasidaryti, kad ranka su rieke tilptų, ir skrudintų net durelių neatidarę. Viskas, kas naudojama kiekvieną dieną, arba net kelis kartus per dieną, gali ir ant stalviršio būti, gi nesikankinsi iki tokio lygio. Kalbu ne apie peilius ar lentutę, bet el. techniką. Tos tai teks neslėpt, nors su mielu noru daryčiau taip. labai gundžiausis ant iš viršaus nusileidžiančios lentynos iš viršutinės spintelės per apačią. Oj kaip man ją demonstravo vienoje parodoje. Bet aš įtariau jos kainą, todėl mandagiai atsisakiau.

klasikinė virtuvė, tai turėjau galvoje stilių. Klasika. Vualia!!!
tai va čia viskas, ko aš nenoriu pas save, bet pažiūrėt, ypač nuotraukose - gražu biggrin.gif
Papildyta:
gal kuri tokiu reikalu naudojatės?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 11 22, 18:40)
Nada, kažkodėl rūgėsiai su indaplovės gabaritais man nelabai asociojasi. Ar jūs turite galvoje, kad 45cm pločio indaplovėje tūris yra mažesnis, tikėtina pelėsio ir rūgėsio kiekis bus irgi mažesnis ir gali būti, kad jis sunkiau užsiuos?
turiu ir aš 45. Ir galiu pasakyti, jog nifiga. Jeigu jau ką joje "užraugei", tai jau trenkia iš jos atsakančiai.
2 puodeliai ir 2 lėkštės pas mumi išsiplauna rankomis. Jokios indaplovės nekraunu. Bet nemanau, kad 2 puodeliai ir 2 lėkštės jau taup užrūgs, kad iki kito vakaro nepalauks dar 3 lėkščiu ir 3 puodelių. Va tada ir paleidi pusinė užkrovą ir man dzin ant tos ekonomijos. Bet aš asmeniškai tokio atvejo neprisimenu. Niekaip. Pas mus būna sunaudojami visi absoliučiai indai, jeigu visko dar nors po vieną vienetą yra švaraus, bet trūksta šakutės, tai išsiplauna 1 (vieną) šakutę, pavalgo ir padeda ten kur pavalgė. Nes grįšiu aš, ir iš visų pakampių viską surinksiu, sukišiu į indaplovę ir ją paleisiu. Tada ryte iškraustysiu, kad turėtų iš ko valgyt mano priruoštą maistą. Bet būna, kad aš pratrūkstu. Tada abi dienas "nepamiršta" kur reikia sudėti nešvarius indus, kur būna švarūs ir ką reikia daryt, jeigu indaplovėje stovi švarūs indai ir kurioje pusėje yra Maxima, jeigu namie ėst nėr ko. Bet tokios šventės būuna maksimum 2 dienom. O kartais tai trunka 2 valandas.

Mane itikino Noa, kad geras granitas yra geras granitas, o kinietiškas granitas - geriau jokio granito. Bet gal aš ką nors ir sumaišiau. Pakalbinkit Noa. Arba Y2K. Jos ten apie akmenis didertacijas rašė, tyrė pasaulinę rinką, sertifikavo savo žinias, aprobuotos TUV ekspertės ir žinovės yra. Jos žino beveik visus, rytų europoje, dirbančius su akmeniu, iki 3 šeimos kartos vardais ir pavardėm. Akmenis atpažįsta užmerktomis akimis, pagal aurą. Net prisiliest nereikia. Pasako iš kokio kalno ir kokio konkrečiai aukščio atskeltas. Va tokios jos.

Turiu omeny, kad 45 indaplove greiciau prisipildo, neskauda sirdies ja paleist, o 60 pas mus duok dieve vakare prisipildo, o kvapas jau yra..
o jei darbo diena ryte tas 2 lekstes rankom isplauni, tai vakarui ner kaip ir pripildyt ta 60 indaplove.
Bet neramu man, kad visos sutartinai tik 60 perkat/pirksit biggrin.gif

Aciu, bandysiu tu paneliu ieskot, skaiciau ir as , kad kinietiskas prastesnis, bet akmuo gi akmuo, kazkaip nerandu logikos, kuo jis blogesnis.. cia kaip kiniskas obuolys blogesnis, negu lietuviskas biggrin.gif
Atsakyti

longger, o ko čia pykti, viskas ok  :D Aš irgi mielai norėčiau tokį įsirengimo planą įvaldyt  :D Gal kitam gyvenime  :D​ 

Šokolade, parašykit man az.

Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2017 11 22, 17:52)
Turiu omeny, kad 45 indaplove greiciau prisipildo, neskauda sirdies ja paleist, o 60 pas mus duok dieve vakare prisipildo, o kvapas jau yra..
o jei darbo diena ryte tas 2 lekstes rankom  isplauni, tai vakarui ner kaip ir pripildyt ta 60 indaplove.
Bet neramu man, kad visos sutartinai tik 60 perkat/pirksit  biggrin.gif

Aciu, bandysiu tu paneliu ieskot, skaiciau ir as , kad kinietiskas prastesnis, bet akmuo gi akmuo, kazkaip nerandu logikos, kuo jis blogesnis.. cia kaip kiniskas obuolys blogesnis, negu lietuviskas  biggrin.gif

Jūs Noa su Y2K pakalbinkit. Jums ten papasakos ir išsamiai ir tiksliai. Aš galiu tik iš tuščio į kiaurą papilstyt.
Papildyta:
QUOTE(Tanite @ 2017 11 22, 17:53)
<p>longger, o ko čia pykti, viskas ok  biggrin.gif Aš irgi mielai norėčiau tokį įsirengimo planą įvaldyt  biggrin.gif Gal kitam gyvenime  biggrin.gif​ </p><p>Šokolade, parašykit man az.</p>

už ilgą liežuvį, kaip už ką biggrin.gif
Atsakyti

o jei darbo diena ryte tas 2 lekstes rankom isplauni, tai vakarui ner kaip ir pripildyt ta 60 indaplove.
Bet neramu man, kad visos sutartinai tik 60 perkat/pirksit biggrin.gif

Viskas priklauso nuo įpročių, kiek tų indų dienos bėgy susikaupia ir pan. Pas mus dabar 45 cm indaplovė ir 3 žmogai namie, tai mes tų lėkščių tik vakare surenkam, nes dieną visi kas sau. Bet jeigu jau koks puodas didesnis pasitaiko, tai tada jau ne kažką, kombinuot reikia kaip įmanoma. 

Atsakyti
aš įtariu leisiu sau pamėginti 60cm, nors tendencija šeimos į išsilakstymo pusę t.y mažėjimo. Niekada negalėjau sau tokios leisti dėl vietos stokos. Dabar galiu. Tai todėl. Ir dar. Dzin, kad pustuštė, leisiu ir beveik tiuščia, jeigu reiks. Ką te sutaupysi. Juk ne kiekvieną dieną taip bus. 45 mes ir tai ne kiekvieną dieną leidžiam. ne todėl, kad nesusirenka, bet todėl, kad nėra kam į ją indus sudėt. Tai pusė viduj, pusė ant satlų. Tai per parą laiko nepasakyčiau, kad ten kokių kvapų atsirastų. Net keista. Eisiu uostyti dabar.
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 11 22, 19:08)
aš įtariu leisiu sau pamėginti 60cm, nors tendencija šeimos į išsilakstymo pusę t.y mažėjimo. Niekada negalėjau sau tokios leisti dėl vietos stokos. Dabar galiu. Tai todėl. Ir dar. Dzin, kad pustuštė, leisiu ir beveik tiuščia, jeigu reiks. Ką te sutaupysi. Juk ne kiekvieną dieną taip bus. 45 mes ir tai ne kiekvieną dieną leidžiam. ne todėl, kad nesusirenka, bet todėl, kad nėra kam į ją indus sudėt. Tai pusė viduj, pusė ant satlų. Tai per parą laiko nepasakyčiau, kad ten kokių kvapų atsirastų. Net keista. Eisiu uostyti dabar.

na pas mane vis dvokdavo, gal jus labai graziai visus likucius issluodavot, nevala as turbut unsure.gif
jei nebuc tingine, isvis jos nenaudociau, mane tas garsas plovimo erzina..ziuri sau filma ramu vakara, o ta ten ciurlena biggrin.gif

parasiau Nao, kita mergina labai retai lankosi jau SM..
Bet vis tiek pasirinkimo turbot neturiu- paprastas stalvirsis baisu, o geram granitui kisenes per tuscios, teks rizikuot.... pranesiu keiksmazodziais , jei apsidemes tas kinietiskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2017 11 22, 18:20)
na pas mane vis dvokdavo, gal jus labai graziai visus likucius issluodavot, nevala as turbut  unsure.gif
jei nebuc tingine, isvis jos nenaudociau, mane tas garsas plovimo erzina..ziuri sau filma ramu vakara, o ta ten ciurlena  biggrin.gif

parasiau Nao, kita mergina labai retai lankosi jau SM..
Bet vis tiek pasirinkimo turbot neturiu- paprastas stalvirsis baisu, o geram granitui kisenes per tuscios, teks rizikuot.... pranesiu keiksmazodziais  , jei apsidemes tas kinietiskas  biggrin.gif

Nu maniškė praktiškai be garso skalbia, o dar net tylaus režimo nesu išbandžius.

Neįsivaizduoju, kaip gali iki vakaro paguleje indai uzrugti. O jei po vakarienės lieka tik 2 lėkštės ir puodeliai, tai darau prielaidą, kad maistą gatavą nusiperkat?
Atsakyti
O kai indaplovę turėjot naujai, ar iš karto naudojot tokiu pat tankumu, kaip dabar. Tipo aš klausiu, per kiek laiko susiformavo naudojimosi indaplove įpročiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ekiu: 23 lapkričio 2017 - 07:52