Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(longger @ 2016 12 13, 12:37)
oooooooo, jūsų daug gražesnis, ir didesnis. Ačiū!

hihihi.gif nu negaliu longger biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 12 13, 10:51)
Tai tipo pas jus ten padarė tą stalčių tame 10-12cm tarpe?

Taip. Nematavau, bet manau bus tie 10-12 cm. Tokia gera slėptuvė gavosi biggrin.gif net neįtartum, kad ten stalčius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZaliaGele @ 2016 12 13, 14:40)
Taip. Nematavau, bet manau bus tie 10-12 cm. Tokia gera slėptuvė gavosi biggrin.gif net neįtartum, kad ten stalčius biggrin.gif

jo, man irgi patiko smile.gif galima slėpti brangesnius šaukštus ir šakutes (pvz sidabrines) nuo uošvenės. Nes pvz pas mane ji principingai nusistačius prieš bet kokias indaploves. Ir kai svečiuojasi, tai jau būtinai viską rankom plaus. žino, kad nekenčiu kaip taip nukloja stalviršį rankšluostuku ir apvertus išrikiuoja visus indus
nekenčiu, nekenčiu, nekenčiu
tai va, galvoju, tokiam paslėpčiau, ir jokiais būdais ji nerastų. Nes nėra atidarius indaplovės
ir dar stalviršis jūsų superinis. Net nežinojau, jog tokių yra. Reiškia senokai termopale besilankiau.
ir dar pas jus nedėjo kampuko tarp sienos ir stalviršio. O galėjo. Kokį riebesnį pvz rudos plastmasės. Kaip jūs dabar be to kampuko gyvensit? Gal dar nevėlu paprašyt, kad prisuktų? g.gif
žiauriai faina sienelė gavosi. Bent jau nuotraukoje mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, aš su tokiu klausimėliu,žadu dėt laminatą visoj virtuvėj,nors pradzioj žadejau ties spintelem dėt plyteles,bet sumasciau visur laminatą.Kas turit taip pasidarę,plyz surašykite pliusus ir minusus 4u.gif ax.gif
Galvoju,žinoma bus greičiau ir paprasčiau sudet laminatą, bet... ar neišsitrins labai grindys toj vietoj?, ar riebalų demių kokių neliks? unsure.gif Žadu dėti 32kl. laminatą su V grioveliu, ar neprilys i tarpukus maisto ir sunku bus isvalyti? unsure.gif Labai lauksiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PATAPSA @ 2016 12 13, 18:14)

Galvoju,žinoma bus greičiau ir paprasčiau sudet laminatą, bet... ar neišsitrins labai grindys toj vietoj?, ar riebalų demių kokių neliks?  unsure.gif Žadu dėti 32kl. laminatą

Jei pergyvenate dėl išsitrynimo, tai pabandykite dėti aukštesnės klasės laminatą mastau.gif arba galite rinktis plyteles medžio imitacijos 4u.gif
Atsakyti
sveikos, aš su tokiu klausimėliu,žadu dėt laminatą visoj virtuvėj,nors pradzioj žadejau ties spintelem dėt plyteles,bet sumasciau visur laminatą.Kas turit taip pasidarę,plyz surašykite pliusus ir minusus  4u.gif  ax.gif
Galvoju,žinoma bus greičiau ir paprasčiau sudet laminatą, bet... ar neišsitrins labai grindys toj vietoj?, ar riebalų demių kokių neliks?  unsure.gif Žadu dėti 32kl. laminatą su V grioveliu, ar neprilys i tarpukus maisto ir sunku bus isvalyti?  unsure.gif Labai lauksiu atsakymo  4u.gif

Pas mane laminatas. Nors naudoju dar tik 3 menesiu taciau jokiu problemu nematau. Ko prikrenta i tarpus tai issluoju su sepeciu. Netgi sakyciau svetainej jau sugebejau kazkokiu budu ismusti skyle jame, greiciau nei virtuvej.
Atsakyti
QUOTE(PATAPSA @ 2016 12 13, 19:14)
sveikos, aš su tokiu klausimėliu,žadu dėt laminatą visoj virtuvėj,nors pradzioj žadejau ties spintelem dėt plyteles,bet sumasciau visur laminatą.Kas turit taip pasidarę,plyz surašykite pliusus ir minusus  4u.gif  ax.gif
Galvoju,žinoma bus greičiau ir paprasčiau sudet laminatą, bet... ar neišsitrins labai grindys toj vietoj?, ar riebalų demių kokių neliks?  unsure.gif Žadu dėti 32kl. laminatą su V grioveliu, ar neprilys i tarpukus maisto ir sunku bus isvalyti?  unsure.gif Labai lauksiu atsakymo  4u.gif

Neišsitrins neišsitrins, aš jau 5 metus trinu - nieko neištryniau biggrin.gif

p.s. taip pat 32 ar 33 atsparumo klasė.
Atsakyti

Pas mus toks (nors gal 33 klasė, nepamenu), nematau jokių trūkumų smile.gif Svarbiausia nepalikti papilto vandens, kad neišsipūstų.
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2016 12 13, 21:20)
Pas mus toks (nors gal 33 klasė, nepamenu), nematau jokių trūkumų smile.gif Svarbiausia nepalikti papilto vandens, kad neišsipūstų.

su vandeniu viskas aisku,pavalau is karto jei gu kas, bet galvoju po spintelem jeigu kas nutiktu tai sakutes unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Jonete @ 2016 12 13, 18:23)
Jei pergyvenate dėl išsitrynimo, tai pabandykite dėti aukštesnės klasės laminatą  mastau.gif arba galite rinktis plyteles medžio imitacijos  4u.gif

tai ir zadejau butent plyteles medzio imitacijos priderinant atspalvi prie laminato,bet tuomet reikia pirkti medzio/betono plokste ir klijuoti plyteles,paciai nelabai payktų,reiktų samdyt zmogų,o vat laminatą bus lengviau sudet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 12 13, 16:21)
ir dar pas jus nedėjo kampuko tarp sienos ir stalviršio. O galėjo. Kokį riebesnį pvz rudos plastmasės. Kaip jūs dabar be to kampuko gyvensit? Gal dar nevėlu paprašyt, kad prisuktų?  g.gif
žiauriai faina sienelė gavosi. Bent jau nuotraukoje  mirksiukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Baldininkas jau matė kokia bjauri ir priekabi boba esu, tai pabijojo siūlyti kampukus biggrin.gif
Ačiū už komplimentus ;)
Atsakyti
QUOTE(PATAPSA @ 2016 12 13, 22:36)
tai ir zadejau butent plyteles medzio imitacijos priderinant atspalvi prie laminato,bet tuomet reikia pirkti medzio/betono plokste ir klijuoti plyteles,paciai nelabai payktų,reiktų samdyt zmogų,o vat laminatą bus lengviau sudet  ax.gif

O kam ta plokštė? Jūsų grindys medinės? Pas mus vyras paprastai ant betonu išpiltų grindų klijavo.

Nuomojamam bute buvo virtuvė kartu su svetaine, visur sudėtas kažkoks brangus laminatas, tai po 5 metų naudojimo ir reto valymo atrodo kaip naujas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonete @ 2016 12 13, 23:01)
O kam ta plokštė? Jūsų grindys medinės? Pas mus vyras paprastai ant betonu išpiltų grindų klijavo.

Nuomojamam bute buvo virtuvė kartu su svetaine, visur sudėtas kažkoks brangus laminatas, tai po 5 metų naudojimo ir reto valymo atrodo kaip naujas  biggrin.gif

butu betonas nematyciau problemu plytelems klijuot,cia klausimu nebutu biggrin.gif
Taip,grindys medines ir pakeltos,pilti betona prilygtu kosmosui kainos atzvilgiu,nes reiktų iskelti apie 12cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PATAPSA: 13 gruodžio 2016 - 22:55