Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

Mes irgi classen 31 klase, bet jau krito veidrodelis ismuse skylute, o dar kita maza skylute atsirado stumiant spinta, tad nepasirode jis man lb atsparus. Kazi nuo ko priklauso atsparumas..kur mes anksciau gyvenom buvo sudetas pats pigiausias ir nors nesaugojom isvis, gal tik nusitrynes per 5 metus vietom buvo, bet nuo krintanciu daiktu skylutes neissimusdavo. Buvo uzpyle virtuve visa gal 2 cm vandens, o pabrinko vos vos vienoj vietoj..taip kad sunku suprast
Atsakyti

31 klasės laminatui manau nereiktų kelti aukštų reikalavimų. Jo ir kaina paprastai būna nedidelė, ir atsparumas neypatingas. Mes dabar susidėjom 33 klasės Egger laminatą. Kainą neblogą pasiūlė, atrodo gražiai, tik sudėti buvo reikalų, nes grindys ne iš lygiųjų. Kaip dėvėsis bus matyt. 

Atsakyti
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 12 14, 16:04)
Pas mus irgi Classen gamintojo laminatas.  Nežinau koks pas jus, bet mūsiškis 💩 Yra keletas vietų, kur išsimušė gabaliukai, nors ir saugau nuo drėgmės, valau tikrai ne šlapiai, pučiasi tarpelis.

Jei dėti laminatą, tai nepagailėti pinigų ir pirkti kokybišką, ir geriausia su tarpukais. Jei ir papučia grindis, nesimato.

Pirmą kartą girdžiu, kad nuo valymo kiek ten tos drėgmės patenka, laminatas pučiasi blink.gif nepagalvočiau, kad ir taip būna. Kas čia per nevalomas laminatas? Pas mane ir avarija buvo, iš po kriauklės vandens bala pribėgo, visa virtuvė plaukė ir niekur, niekas neišsipūtė.
Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2016 12 14, 16:35)
Pirmą kartą girdžiu, kad nuo valymo kiek ten tos drėgmės patenka, laminatas pučiasi  blink.gif  nepagalvočiau, kad ir taip būna. Kas čia per nevalomas laminatas? Pas mane ir avarija buvo, iš po kriauklės vandens bala pribėgo, visa virtuvė plaukė ir niekur, niekas neišsipūtė.

Mano 32 klasės Classen laminatas pučiasi, o sesė turi kitokį 31 klasės laminatą virtuvėse dvejuose butuose, tai irgi pučiasi abiejų butų laminatų siūlės, nuo valymo drėgna šluoste. Ir tik virtuvėse didžiausi papūtimai, matyt virtuvė dažniau valoma. tongue.gif Prieš langą labai gerai matosi pasipūtusios laminato siūlės. Dabar dėčiau 33 klasės 1 cm laminatą su tarpukais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutekaipsaulute: 14 gruodžio 2016 - 21:35
QUOTE(mamutekaipsaulute @ 2016 12 14, 22:31)
Mano 32 klasės Classen laminatas pučiasi,  o sesė turi  kitokį 31 klasės laminatą virtuvėse dvejuose butuose, tai irgi pučiasi abiejų butų laminatų siūlės, nuo valymo drėgna šluoste. Ir tik virtuvėse didžiausi papūtimai,  matyt virtuvė dažniau valoma.  tongue.gif Prieš langą labai gerai matosi pasipūtusios laminato siūlės. Dabar dėčiau 33 klasės 1 cm laminatą su tarpukais smile.gif

na siaip 32 turėtų geresnė klasė už 31 unsure.gif
aisku,aš už 33klasę, bet sunku rasti tinkamą variantą: spalvos, atsparumo klasės ir kainos santykį ax.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyteee @ 2016 12 14, 12:02)
Pas mus parketas 14m skaičiuoja, aišku kažkada pribręs reikalas ir jį atnaujint, bet kaip ir ok viskas su juo, natūraliai kažkur pasibraižę bigsmile.gif 
ai, mes ir dabar kur įrenginėjam - plyteles dėjom virtuvėj, nemoku gal ir aš pati saugot tų grindų.. bet man taip mažiau galvos skausmo bigsmile.gif
kiekvienas čia pats matyt turi nuspręst, kaip ten jam patogiau bigsmile.gif

parketas yra ne tas pats kas laminatas,ar aš neteisingai suprantu? unsure.gif grynos lentos aisku savaime ilgiau laiko ir netretų būti jokių isbrinkimų apart pabraižymų per tiek metų...
pas mane bus vientisa erdvė virtuvė + svetainė+prieškambaris,tad laminatas lieka tik kainos ir kokybės atžvilgiu optimaliausias variantas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PATAPSA @ 2016 12 15, 10:53)

parketas yra ne tas pats kas laminatas,ar aš neteisingai suprantu? unsure.gif grynos lentos aisku savaime ilgiau laiko ir netretų būti jokių isbrinkimų apart pabraižymų per tiek metų...
pas mane bus vientisa erdvė virtuvė + svetainė+prieškambaris,tad laminatas lieka tik kainos ir kokybės atžvilgiu optimaliausias variantas  mirksiukas.gif

parketas su drėgme nedraugauja, reikia saugoti ir valyti sausai arba labai gerai nugręžta šluoste. Pas mane yra, tai jei nulaša ant grindų vandens, stengiuosi iš karto pavalyti, kad nestovėtų balos. Bet lygiai taip pat ir laminatą reiktų prižiūrėti. Jei valo per šlapiai, nieko nuostabaus, kad išpučia.
Atsakyti

Reziume - nėra tokios amžinos ir neužmušamos grindų dangos, kurios absoliučiai nereiktų prižiūrėti ir saugoti.

Atsakyti
visiška tiesa. Plytelės yra atspariausios vandeniui, bet jei ant jų numesite sunkų, aštrų daiktą, pvz., mėsos muštuką ar sunkią vazą, greičiausiai plytelę apdaužysite ar net suskaldysite. Stebuklų nėra. Nebent dėti kokias nors pramonines grindis.
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 12 15, 11:04)
<p>Reziume - nėra tokios amžinos ir neužmušamos grindų dangos, kurios absoliučiai nereiktų prižiūrėti ir saugoti.</p>

yra - asfaltas. Svarstėm tokią galimybę vaikų kambariuose, bet buvo problema, jog jie yra antrame aukšte ir asfaltavimo technika netilpo pro duris. O gaila.
Dar yra visokio plauko linoleumai, marmoleumai ar PVC dangos. Jos realiai irgi sunkiai užmušamos.
parketlentės vandens bijo tiek pat, kiek ir laminatas. Gal netgi mažiau. Aišku su sveika apdailos danga. Jeigu ten viskas nusitrynę ir senai laikas atnaujinti dangą, tai tada jautrumas visokiems nešvarumams gana užknisantis.
Atsakyti
Kiek metru virtuves spienteliu vidutiniskai planuojate naujuose namuose? pagal musu projekta iseina 6 m, tai galvoju, gal daugoka ax.gif
Butu idomu isgirsti nuomones, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2016 12 17, 17:32)
Kiek metru virtuves spienteliu vidutiniskai planuojate naujuose namuose? pagal musu projekta iseina 6 m, tai galvoju, gal daugoka ax.gif
Butu idomu isgirsti nuomones, aciu 4u.gif

cia jau Jus turite pasiskaiciuoti mirksiukas.gif pas mane virsutiniu 5 metrai ir plius spintos, bet jau dabar zinau, kad vietos per daug nebus ax.gif
Atsakyti
PER DAUG virtuvės spintelių? Negali taip būti. Nebūna per daug virtuvės spintelių. Tik per mažai! biggrin.gif
Atsakyti