Kol kas tik dvimetį pilietį turiu biški bijo, bet vis prašo įjungti, o po to puola rankioti savo žaislus kad neprarytų
vardą davė - Kuku
Ne kartą pastebėjau giriamą ILIFE V7S Pro iš Aliexpress. Susidomėjau, paguglinau. Mokėjau 170 eur, dabar žiūriu pakėlė turbūt dėl rytojaus blackseilų
simpatiškas ačiū, panagrinėsiu.
kai siuntetės iš Ali, mokėjote PVM ar praslydote?
Viskas tvarkingai - galima rinktis siuntimą iš Vokietijos, atėjo nepilnai per savaitę į paštomatą ėjau pasiimt šampūnų atidarau žiūriu siurblys

Kaip miela, kad vaiką privercia tvarkytis siurblys.

Super maniskis 2 metis, turi vovere, vardu Kuku.

Viskas tvarkingai - galima rinktis siuntimą iš Vokietijos, atėjo nepilnai per savaitę į paštomatą
ėjau pasiimt šampūnų atidarau žiūriu siurblys
supratau

Deja robotas, ne kaip žmogus, nepasimoko ir nuolat kartoja tas pačias klaidas

Šiaip gerai, jog vaikus priverčia tvarkytis, kad tik robotas nesuvalgytų, pvz. lego smulkias detales.
Sveikos Nežinau ar pamenat, bet grįžtu su savo virtuvės projektu, kur vietos reikia daug daug viskam susidėti, tik šiai dienai jau pradedu abejoti ar jos reikia jau TIEK daug
Primenu apie save:
Ir projektas, baldininko siūlymas:
Dvejoju dėl indaplovės vietos, kazkaip atrodo kad nebus patogu. Ir kirba mintis kad bus labai užgriozdinta dėl antrasolės ilgesnių spintelių, gal visgi daryti vienodo ilgio pakabinamas... Taip pat norėtusi kiek įmanoma sumažinti kainą, ieškoti kuo paprastenių sprendimų, ir kaip suprantu mano išsvajotą fenix juodą matinę plokštę teks pernorėti į ką nors paprastesnio...ty pigesnio
Tad gal kas kokių minčiu turite, ką kitaip darytumėt?

Pas mane indaplovėje yra toks mygtukas "3in1". tai kol jo nepaspaudžiu ji man akis drąsko, kad jai reikia druskos ir blizgiklio ir kol aš jai jų neduosiu, tol ji nepradės plauti. Aš jai sakau pati tu durna, va žiurėk, aprašyme tabletės parašyta - nereikia nieko papildomai, užtenka manęs vienos. Ji sako O man dzin ką ant tavo tabletes rašo. Tada aš ta mygtuką jai pyst ir paspaudžiu. Tada ji nustoja ginčytis, užsičiaupia ir skalbia nebeburbėdama. aišku mintyse gal kiek mane pakeiksnoja, bet mes viena kitai tai atleidžiam ir toleruojam nedidelio lygio šnairavimus bei keiksnojimus mintyse.
Neesu į savo indaplovę nei druskos jokios nei blizgiklio pylus nuo gimimo ir nežadu tokių pirkti. Tabletę all in one į dantis, mygtukas 3in1 visada paspaustas, tada AUTO programa ir viskas. Ji ten lai pati susigaudo kiek laiko ir kokioj temperatūroj man viską plauti ir kiek kartu ten ką skalauti. Kol kas nei karto nepavedė. Žino, tikriausiai, kokia aš būnu pikta.
Neesu į savo indaplovę nei druskos jokios nei blizgiklio pylus nuo gimimo ir nežadu tokių pirkti. Tabletę all in one į dantis, mygtukas 3in1 visada paspaustas, tada AUTO programa ir viskas. Ji ten lai pati susigaudo kiek laiko ir kokioj temperatūroj man viską plauti ir kiek kartu ten ką skalauti. Kol kas nei karto nepavedė. Žino, tikriausiai, kokia aš būnu pikta.
Smagu skaityti

o chemijos fobija nieko nekamuoja? as dar bijau indaploviu del arsiu cheminiu plovikliu, man vis vaidenas, kad kazka palieka ant indu. kazkuriuo laiku net soda pildavau i indaplove

kamuoja, nu ir ką? plauti visus indus rankom su soda? išmesti skalbyklę ir su tarką varyti į upę skalbinius skalbt? džiovinti juos tik kieme? Vaisius, daržoves augintis pas save balkone/darže prie laiptinės ir iš parduotuvės jau nieko tokio nepirkti? kosmetiką gamintis iš burokėlių sulčių ir imbiero šaknų? Temperatūrą vaikui numušinėti kišant jį į ledą, o plaučių uždegimą gydyti taurėmis bei dūmais iš krosnies? pridegusius puodus grandyti savaitę nagais? grindis plauti destiliuotu vandeniu? batus valyti į žolę kieme? Pirkti elektroautomobilius? Balinti skalbinius saulėje? Išmesti visus rūbus, kurie turi sintetikos? megzti sau suknelė iš kalnuose augintų ožkų vilnos, kurią rankom apdorojo? WC šveisti vasara surinktu šienu?Išmesti visus mobilius telefonus, išjungti kaimynam visus WiFi, atsisakyti TV, radijo? Jokio Martinio, šokolado?
Tai kas lieka? nusipirkt salą negyvenamą su trim palmėm ir ten ekologiškai džiūti?
Nafig. Kol manęs/šeimos nekamuoja kokia nors alergija/odos susirgimai (tuk tuk tuk į medį tris kartus) tol aš nevergausiu, o bandysiu naudotis chemijos ir BT teikiamais džiaugsmais. Ir tebūnie aš mirsiu dar visai graži ir ne iki galo susiraukšlėjus, bet su šypsena veide.
Atsidariau lietuvišką instrukciją internete, naktį jau vokiškai nedrisau nagrinėtis, iš tiesų galima išjungti indaplovės ožius ;)
VP - toje pačioje mano instrukcijoje rašo taip :"Neinstaliuokite prietaiso arti šilumos šaltinių (radiatorių, šildytuvų, krosnių arba kitų šilumą skleidžiančių prietaisų) ir nemontuokite po kaitlente." nežinau suderinamumo su orkaite, pardavėjų paklausk. Nors šiaip šaldytuvai greta orkaičių montuojami ;) greta indaplovės turėtų būti indai dedami.
Aš forumiečių noriu paklaust - baldininkai sakė,jog po indukcine kaitlente stalčiuje nelaikyti karsčiui neatsparių dalykų, ir kažkodėl pamenu įrankius paminėjo kaip netinkamus. Tai nesuprantu, ką tada galima laikyti? visokie įrankėliai ir netinka? ką laikot, ar kažko nesupratau.
o chemijos fobija nieko nekamuoja? as dar bijau indaploviu del arsiu cheminiu plovikliu, man vis vaidenas, kad kazka palieka ant indu. kazkuriuo laiku net soda pildavau i indaplove, turbot indaplovei irgi sveikatos nepridejo...
Man atrodo, jog tabletės agresyvesnės. Pas mamą piešinius nublukino nuo lėkščių.
Aš naudoju Somat gelį, plaunu jau beveik pusę metų, tai paveiksliukai yra kaip buvę.
Nededu į indaplovę puodelių, neišplauna to arbatos ratilo, kai nudažo arbata. Nededu nieko medinio ir keptuvių.
Turim 45 cm, man ji net per didelė aš visad spaudžiu 1/2 ir vario speed'ą, jei indai nepridžiūvę, plauna 1:10 (15) val. Nevalgom pusryčių, pietų namie, tik vakare maximum 2 puodai, 3-6 lėkštės, nu koks bliūdas, jei reikėjo ką nors maišyt ar marinuot. Vaikas vienas darželinis