Mes esame nusiziureje Blanco subline 500-U, silgranit, 500*400
Laba diena, ruosiame nauja virtuve. Iskilo toks galvosukis del virtuves plautuves, norime juoda, bet mus atkalbineja jog labai nepraktiska, nespesime sveisti ir sveisti nuo kalkiu. Tai dabar esam pasimete... gal kas turi ir gali pakomentuoti prieziura?
Mes esame nusiziureje Blanco subline 500-U, silgranit, 500*400
Jeigu filtrų nėra, kurie minkština vandenį, tai tada taip, kalkės išryškės gana greitai. Bet man tai mažesnė bėda nei spalvos pasikeitimai ant šviesesnių akmens masės plautuvių. Pati dabar turiu juodą akmens masės plautuvę, žinojau, kas manęs laukia, bet yra priemonių nuvalyti, melamino kempinėlės pasitarnauja irgi neblogai tame. Jeigu leidžia piniginė, pasvarstykit juodos keraminės plautuvės pirkimą, pvz Franke KBK 110-50. Arba tada lieka plienas.
O aš surizikavau su pigiu juodu Frankes Tectonito variantu. Sakiau jei labai apsineš po kelių metų nebus gaila pasikeist, o ir gal susitaupysiu keramikai ir apsispręsiu dėl spalvos
VP įkeltas variantas gražus, bet baro kėdės ir siauras stalas... nebent studentams (mes bandėm palangę paversti stalu - ir nepatogu ir nejauku).
Ar kuri naudojat valgymui barą ir aukštas kėdes? Suprantu, kad yra, kas turi tokį dalyką, bet domina, ar yra, kas tokį barą naudoja kaip pagrindinę valgymo vietą (kito stalo ir nėra)?
Ar kuri naudojat valgymui barą ir aukštas kėdes? Suprantu, kad yra, kas turi tokį dalyką, bet domina, ar yra, kas tokį barą naudoja kaip pagrindinę valgymo vietą (kito stalo ir nėra)?
VP variantas man gražus, bet gal labiau rytinei kavai pro langą vėpsant

Aš taip pat 'giliame apmąstyme' dėl baro. Bute be proto jo norėjau, nusipirkome stiklinį gražų barą, pora kėdžių ir... vis tiek valgėme svetainėje prieš televizorių ant minkšto kampo

Aš taip pat 'giliame apmąstyme' dėl baro. Bute be proto jo norėjau, nusipirkome stiklinį gražų barą, pora kėdžių ir... vis tiek valgėme svetainėje prieš televizorių ant minkšto kampo

Na, aš dar abejoju ar man tiks ir stalas, nes labai jau mėgstu pūkuose užpakalį laikyti

Va, toks daiktas:

Kad šaudo tai itariu, kad tikrai šaudo. Bet kai įsivaizdavau kaip aš valau virtuvę po to kai gamino vyras arba sūnus (vaizduotė piešia ir kėdes apšaudytas), o dar kai perspėjau vyrus, kad tvarkysis patys, kaitlentė saloj iš vyru pusės buvo smarkiai užprotestuota ir pernešta prie sienos ir taip sugriuvo mano idealus svajonių virtuvės projektas 🤢
O kaip realybėj - tai gal ne taip ir baisiai? 😂

as turesiu

truputi bijau saudymo, bet kepam mes ne daznai, paskaiciavau, kad kepant ant pirmos skyles, iki zmogaus bus minimum 60 cm, tai netures taskytis ( pas mane sala metro plocio). aisku, del viso pikto necentravau kaitlentes, jei ka, pora vietu sedejimui bus ne pries pat kaitlente. kzkaip man zavu pasirode tas maisto idejimas i lekste ir iskart pateikimas valganciam.
As pvz esu tikra, kad naudosimes sala. Mes valgom greit, maistas mano seimai kuras ( nekalbu apie tortuko suvalgyma, ziurint megstama filma), valgom greit, atskirai ( deja). plius tiek as, tiek vaikas, valgant ant sofos arba stalo, amzinai indus paliekam

Man isvis zavios tos internetines salos, kur telpa ir plautuve , ir kaitlente, ir darbastalio lieka..
Papildyta:

pritariu

Man rodos, kad naudosimes tik sofa ir sala, stalas bus nenaudojamas. mes net stalo zaidimus ant sofos zaidziam, aisku, po to knisames po pagalveles, kur tos kortos uzkrito

Mes naudojom 10 metu

Dar buvo patogu, jei didesnis balius ir traukiamas stalas, tai dalis maisto, uzkandziu galedavai pasidet ant baro, tarkim saldus stalas, vaisiai, kava, paskui tik fyst ant stalo greit ir vel visi laimingi

Bet dabar baras nugriautas, jo vietoje isdidziai stovi stalas. vaizdas gal geresnis buvo su baru, bet patogumas - su stalu.