na, man pakabinamos spintelės, tai spintelės, pakabintos virš kaitlentės ir plautuvės, ant trumposios sienos. Viskas. Taškas.
dabar pagavau, kad jūs apie siją kalbat. labai teoriškai yra keli variantai:
1. išslyginti lubas visoje patalpoje vienodai. Bet man atrodo, kad tada lubos labai žemai nusileistų.
2. Svetainės zonoje palikti viską maskimaliai aukštai iki sijos, tada daryti gipsinę "kaktą" , o virtuvėje padaryti žemas lubas. Klausimas kiek ten gausis ir ar nebus per žemos. Jeigu ne - man šitas variantas labiausiai priimtinas.
3. apsiūti ją gipsu ir suformuoti matomą siją. Lubas abiejuose pusėse palikti maksimaliai aukštas. Ausis taip pat apsiūti vertikaliai pastorėjimais žemyn nuo lubų, o iš apačios į tarpą tarp ausų įtaisyti apšvietimą. Nu tarsi va toks gipsinis šviestuvas žemyn šviečiantis. Plonąją kolonos dalį ir paliekant plona.
4. trečias variantas, tik be jokių šviestuvų ir vertiklias kolonas išstorinti iki ausų matmens. Tada einant žemyn ten suformuoti kažkiek lantynėlių apšviestų, takim netgi kampinių. Turėtų gražiai žiūrėtis. Nu tipo taip, tik mažesnes:

5. viskas tas pats, tik jeigu vyrui gipsas neįtinka ir norisi vyriškai pasikrušti, ten kur nereikia, gali lygiai tokiu pat principu užbetonuoti ir nereikės jokios imitacijos.
6. Medinė sija - variantas. Bet jį svarstyąiau patį paskutinį. Beje, jis ausų klausimo visiškai nesprendžia. Tada ausis reiktų paprasčiausiai palikti kyšoti išlindusias iš sienos. Nudažei ir tiek. Tegu kyšo. Kaip atrama sijai. O į tas ausis kokius nors reguliuojamus prožektoriukus metalinius įprūdyti. Arba "stoties" laikrodį ikomponuoti kaip nors.

kitoje pusėje galima kokį varinį/metalinį letaus nuvedimo lataką įtaisyti, ant jo gėlių vazonus susikabinti, ar aplamai kokius nors vamzdžius prasivesti. Dar kokį sukiojamą kraną pritaisyti - bus vaikams ką veikti

arba "toršerą" vamzdinį pasidaryti

O jeigu tas toršeras virstų į kokį nors irgi stoties žibintą, tai nuo spintos durų iki balkono bėgius nusitieskite. Nu tokius neišlindusius iš žemės, aišku. Kaip imitaciją. Nu ir laukiamojo suoliuką. Tada duris skelti per pusę ir viršutinę dalį daryti stiklinę, su užrašu "kasa". Labai puikus vaistas nuo depresijos.
7. pats baisiausias variantas - paslėpti va taip, kaip gartraukis - po sietką metaline. nebent visą tai padaryti pakanakamai lengvai nuimamą ir išvalomą. Nes dulkių ten bus prisikaupę - patikėkit ir išgelbėkit nuo tokio "grožio".
ir su visa pagarba, bet tokią garsią dizainerę, kuri man viryklę su orkaite prie kampo pastatytų ir dar gartraukį užrėmintų tokia "sietką" aš kiekvieną vakarą kviesčiausi vakarienę man gaminti, sausainukų būtinai orkaitėje iškepant su pilnu jos išvalymu po kepimo ir kartą į savaitę - nuo riebalų apnašų valyti tą sietką ir bandyti kažkokiom priemonėm pasiekti bei nuvalyti gartraukio paviršių. Ir kai po pusės metų tokio darbo ji man ir toliau tvirtintų, koks tai patogus ir geras sprendimas, aš ją nušaučiau, vargšelę. Neduok dieve dar kam nors tokį "malonumą" sukurs.
Parodai, nuotraukai žurnalui - ok. Gyvenimui kasdieniniam - NE!
paviešinkite jos pavardę, kad netyčia jos nepasikviesčiau, per klaidą.
dar galite ir anglišką telefonų budelę įsikomponuoti. pamažintą variantą. Kaip spintą, aišku. Arba indaują. Tiktų stoties interjerui