Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

is spinteliu neisiminejate?

Lentynų - ne. O skardą iš orkaitės - taip. Man atrodo, kad paėmus skardą iš šonų trukdytų durelės. Ačiū už nuotrauką, bet kuo durelės šone patogiau, nematau. Tiesiog atrodo kitaip.

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2018 01 15, 22:05)
Lentynų - ne. O skardą iš orkaitės - taip. Man atrodo, kad paėmus skardą iš šonų trukdytų durelės. Ačiū už nuotrauką, bet kuo durelės šone patogiau, nematau. Tiesiog atrodo kitaip

netrukdo, nes atsidaro placiau. o skardos uz sonu nepaimsi, jei orkaite su begeliais.
patogiau tuo, kad nereikia zeminti orkaites vietos, galima prieiti be apribojimo apacioje.
o kuo jums dureles sone atrodo nepatogiau? turejote abu variantus, galite naudojima palyginti?
Atsakyti
nesu bandžiusi tokios orkaitės, bet kažko ji manęs nevilioja. Tikiu kad Mila, jums patogu ir gerai.

Na ką, keliu dar vieną piešinuką. Vyras sako- ko tokia maža ta mūsų virtuvė huh.gif , tai truputį paaukštinau ir susidėliojau beveik galutinį variantą. Stalčius "mieravausi" įvairiose parduouvėse, manau, kad 60 cm man bus pakankamai. Kampinės spintos durelės atsidaro tik iš vienos pusės, ten būtų išvažiuojanti šiukšlinė, plius kokia dėžė su bulbom ar pan. Kairėj pusėj siaura šoninė spinta šluotoms ir visokioms ten priemonėms sudėti. Nervina kai šluotos nėr kur padėt, tai radus pintereste šią idėją labai apsidžiaugiau. Stumtelėjau indaplovę ir dar turiu spintelę šalia, kurioje bus didieji virtuvės padargai. Nesumasčiau ar reikia man ten stalčių ar palikti tokią lįsk stumk trauk spintutę.

Dar galvoju ar daryti viršuje pakeliamas dureles ar visgi varstyti į šonus. Neapsisprendžiu.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
varstomos i sona bus pigiau, zenkliai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2018 01 15, 21:31)
Dar galvoju ar daryti viršuje pakeliamas dureles ar visgi varstyti į šonus. Neapsisprendžiu.

vartotojo įkelta nuotrauka

Musu bus labai panasi virtuve ir isdestymas labai panasus. Tik sienu ilgiai biskuti kiti:) pakabinamas spinteles planuojate daryti tik ant vienos sienos?
Varstomos i sonus man labiau patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo finy: 15 sausio 2018 - 22:06
QUOTE(finy @ 2018 01 15, 21:04)
Musu bus labai panasi virtuve ir isdestymas labai panasus. Tik sienu ilgiai biskuti kiti:) pakabinamas spinteles planuojate daryti tik ant vienos sienos?
Varstomos i sonus man labiau patiko smile.gif

Pakabinamos tik vienoj sienoj, nes kitoj yra langas, nenupiešiau tik.

Vat ir aš mąstau, gal pataupyt ir geriau geresnei plokštei pinigų skirti, negu tų lankstų prisidėt. Turiu pakabinamų spintelių,tiek virtuvėj, tiek miegamajame, tai dviejų lankstai jau nebelaiko, reikia ranka prilaikyt hmm.gif . Aišku, jau metukų joms yra, koks desėtkas.
Papildyta:
QUOTE(ankata @ 2018 01 15, 08:35)
<p>nu laminuota ir ypac balta nebutinai su negraziais kantais gali buti. uzvakar atveze dali mano naujosios virtuves, tai ten su kazkokia spec technologija uzkantuota, tai nei per kur tiem purvam kibti, is visai arti tik matosi, kad kantas detas, o ne dazyta.  jei domina galeciau vakare nufotografuoti. bet kainos skirtumas sake didelis negu dazytos. dar apie dazyta sako, kad jei stovi ant saules tai gali pagelsti, ismesti puslem. pradzioj irgi galvojau vien apie dazyta, bet perkalbejo, ir bent kolkas dziaugiuosi smile.gif</p>

Būtų labai įdomu pamatyti
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2018 01 15, 22:21)
Pakabinamos tik vienoj sienoj, nes kitoj yra langas, nenupiešiau tik.

Vat ir aš mąstau, gal pataupyt ir geriau geresnei plokštei pinigų skirti, negu tų lankstų prisidėt. Turiu pakabinamų spintelių,tiek virtuvėj, tiek miegamajame, tai dviejų lankstai jau nebelaiko, reikia ranka prilaikyt  hmm.gif . Aišku, jau metukų joms yra, koks desėtkas.

Va va pas mus irgi langas. Mastau gal virs lango spinteles daryt unsure.gif nes nzn kaip tada plyteles ar stikla det toje sienoje kur langas, nes jis viduryje sienos tai po 60 cm i sonus dar lieka, nei kabint spinteles nei plika siena palikt unsure.gif
Gal domejotes kiek virtuvinis atsieis mazdaug? 4u.gif
Atsakyti

Stumtelėjau indaplovę ir dar turiu spintelę šalia, kurioje bus didieji virtuvės padargai. Nesumasčiau ar reikia man ten stalčių ar palikti tokią lįsk stumk trauk spintutę.

as tai gal i tokia spintele daryciau kazka panasaus i istraukiamas lentynas. kazka tokio: http://www.ikea.com/...6388/#/00246356

Atsakyti
QUOTE(finy @ 2018 01 15, 21:34)
Va va pas mus irgi langas. Mastau gal virs lango spinteles daryt unsure.gif  nes nzn kaip tada plyteles ar stikla det toje sienoje kur langas, nes jis viduryje sienos tai po 60 cm i sonus dar lieka, nei kabint spinteles nei plika siena palikt unsure.gif
Gal domejotes kiek virtuvinis atsieis mazdaug? 4u.gif

tarp spintelių planuoju plokštę dėt, tai toj pusėj kur langas ir plautuvė bus tiesiog siena. Virtuvė bendra su svetaine, nebesinori daugiau užsikraut. Turiu galimybe dar kilt viršun, bet jau irgi nebežinau ar noriu.
Kainos įvairios, brangiausiai skaičiavo apie 3100, be stalviršio, sienelės, rankenėlių ir su lmdp plokšte. Tik čia dar buvo žemesnis variantas. Yra meistrų, kurie paskaičiavo ir pigiau, bet jie Kaune. Nelabai atsiliepimų randu apie firmas, tai sunku apsispręsti.
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2018 01 15, 11:35)
<p>nu laminuota ir ypac balta nebutinai su negraziais kantais gali buti. uzvakar atveze dali mano naujosios virtuves, tai ten su kazkokia spec technologija uzkantuota, tai nei per kur tiem purvam kibti, is visai arti tik matosi, kad kantas detas, o ne dazyta.  jei domina galeciau vakare nufotografuoti. bet kainos skirtumas sake didelis negu dazytos. dar apie dazyta sako, kad jei stovi ant saules tai gali pagelsti, ismesti puslem. pradzioj irgi galvojau vien apie dazyta, bet perkalbejo, ir bent kolkas dziaugiuosi smile.gif</p>

Nufotografuokite, prasau 4u.gif
Atsakyti

Nufotografuokite, prasau 4u.gif

oi ryt is ryto pasistengsiu, visai iskrito is galvos siandien :)

Atsakyti
manes irgi tokia orkaite visiskai nevilioja unsure.gif
As dazniau gaminu ne skardoje, o induose smile.gif dideliam katile tarkim, tai norint paziureti labai patogu isemus ant dureliu pasideti trumpam,nei nestis ant stalvirsiaus ji..ir aplamai dureles saugiau,jeigu kazkas issipils ir pan.
Atsakyti