Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(erikiuxxx @ 2018 01 16, 01:17)
manes irgi tokia orkaite visiskai nevilioja  unsure.gif
As dazniau gaminu ne skardoje, o induose smile.gif dideliam katile tarkim, tai norint paziureti labai patogu isemus ant dureliu pasideti trumpam,nei nestis ant stalvirsiaus ji..ir aplamai dureles saugiau,jeigu kazkas issipils ir pan.

Tokiu atveju daug patogiau teleskopiniai begeliai, nes siaip jau ant dureliu galima deti labai ribota svori...
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2018 01 15, 17:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kin" data-cid="71960834" data-time="1516008929"><div><p>O ka dedat i tarpa ant sienos tarp spinteliu?</p></div></blockquote><p>galvojau dėti plyteles, bet dėl valymo su laiku patamsės siūlės, tai dėsime plokštę, baltą.</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="milaaaa" data-cid="71961269" data-time="1516024459"><div><p>cia tas pats, kodel spinteliu dureles darote atidaromas i sona, o ne kaip orkaites- is virsaus i apacia? </p></div></blockquote><p>tai ir lentynų iš spintelių neišiminėjame. atidarius iš viršaus į apačią patogiau išimti skardą, rankoms netrukdo, bent jau taip atrodo  huh.gif </p>

Dekit epoksidini glaista ir niekas nepatamses smile.gif
Atsakyti

o kuo jums dureles sone atrodo nepatogiau? turejote abu variantus, galite naudojima palyginti?

neturėjau, todėl ir rašau, kad atrodo :)

Dar galvoju ar daryti viršuje pakeliamas dureles ar visgi varstyti į šonus. Neapsisprendžiu.

atidarymas į viršų milijonų nekainuoja, https://www.ulmas.lt...s-dujinis-37326

turėsiu dvi viršutines spinteles 60 cm pločio, 40 cm aukščio, tokių dėl svorio pasiskirstymo varstyti nepatarė, rekomendavo atidaryti į viršų. tiesa, nežinau, ar toks pigesnis variantas atidarys 60x60 cm spintelę, pasitarkite su baldininkais.

jei imti blumą, tai jo ir kaina didelė, ir atidaro jis daugiau kaip 90 laipsnių kampu, ir durelės trankysis į lubas, tai dar ir ribotuvą teks imti. žodžiu, apie 80 eur.

ir kargo nedaryčiau, praplatinčiau šalia esančius stalčius.

Dekit epoksidini glaista ir niekas nepatamses smile.gif

ačiū, bet jau pripratau prie minties apie plokštę :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 16 sausio 2018 - 09:44
Jei svetaine sujungta su virtuve ar dedat vortuvese plyteles grindis ? Ar tai praktiška arr ne ?
Gal kazka girdeja apie bambukines grindis ?
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2018 01 15, 11:54)
Nufotkinkit, bet geriau tikslenis pavadinimas. Speju akrilu dengta plokste pas jus. Ji nieko variantas irgi apie toki mastom, tik spalvu pasirinkimas mazas. Nu bet vistiek matos briauna smile.gif

Manau, kad čia kalba ne apie akrilą buvo, o apie besiūlio laminavimo plokštes smile.gif

Man baldininkas tokią pasiūlė tai kaip alternatyvą, kai paprastos lmdp plokštės nenori dėl to, kad kantai matosi, o mdf netinka, nes per trapi namuose, kuriuose vaikai su paspirtukais per pirmą mėnesį ne tik balduose, bet ir sienose duobes palieka verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(kristynka* @ 2018 01 16, 22:48)
Jei svetaine sujungta su virtuve ar dedat vortuvese plyteles grindis ? Ar tai praktiška arr ne ?

Aš nedėjau. Mane jau dvi skirtingos dangos vienoje patalpoje erzintų (net ir į skirtingas patalpas pereinant norisi vientisumo), o tų metalinių plintusų/sujungimų tarp jų, kad ir kokio grožio jie ten bebūtų išvis negaliu pakęsti.
Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2018 01 16, 21:23)

O kokia danga pas jus ? Kaip ziurosi ?
Atsakyti

Manau, kad čia kalba ne apie akrilą buvo, o apie besiūlio laminavimo plokštes smile.gif

Man baldininkas tokią pasiūlė tai kaip alternatyvą, kai paprastos lmdp plokštės nenori dėl to, kad kantai matosi, o mdf netinka, nes per trapi namuose, kuriuose vaikai su paspirtukais per pirmą mėnesį ne tik balduose, bet ir sienose duobes palieka verysad.gif

zodziu, sunkiai man cia siandien ejosi kazka nufotografuoti.. gal iziuresit kazka

http://www.part.lt/p...cefe4a49405.jpg

http://www.part.lt/p...7ca26b61917.jpg

ta technologija vadinasi airTec karšto oro kantavimu. dabartinej virtuvej turiu paprastai kantuotas plokstes baltos spalvos tai tikrai didziulis skirtumas. tik neaisku kai ten bus su laiku, gal pasikeis tie kantai.

pas mus bus sujungta, tai net nesvarsciau to varianto. desiu visur laminata ir impregnuosiu. nepatinka man plyteles, saltos, kietos, nejaukios, o dar ir sujungimai su svetaines danga tragiskai atrodo...

Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2018 01 16, 20:23)

Papildyta:
Aš nedėjau. Mane jau dvi skirtingos dangos vienoje patalpoje erzintų (net ir į skirtingas patalpas pereinant norisi vientisumo), o tų metalinių plintusų/sujungimų tarp jų, kad ir kokio grožio jie ten bebūtų išvis negaliu pakęsti.

O jei tiksliau su pavadinimais, tai cia ta airTec besiule?
http://jakuta.lt/bes...inavimas-airtec
Papildyta:
QUOTE(ankata @ 2018 01 16, 22:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Zirzille" data-cid="71963298" data-time="1516130615"><div><p>Manau, kad čia kalba ne apie akrilą buvo, o apie besiūlio laminavimo plokštes vartotojo įkelta nuotrauka

Man baldininkas tokią pasiūlė tai kaip alternatyvą, kai paprastos lmdp plokštės nenori dėl to, kad kantai matosi, o mdf netinka, nes per trapi namuose, kuriuose vaikai su paspirtukais per pirmą mėnesį ne tik balduose, bet ir sienose duobes palieka vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>zodziu, sunkiai man cia siandien ejosi kazka nufotografuoti.. gal iziuresit kazka</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.part.lt/perziura/b02168b307881456e1f3a94acefe4a49405.jpg'>http://www.part.lt/perziura/b02168b307881456e1f3a94acefe4a49405.jpg</a></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.part.lt/perziura/0eda391024b690acfbf4b3357ca26b61917.jpg'>http://www.part.lt/perziura/0eda391024b690acfbf4b3357ca26b61917.jpg</a></p><p>ta technologija vadinasi airTec karšto oro kantavimu. dabartinej virtuvej turiu paprastai kantuotas plokstes baltos spalvos tai tikrai didziulis skirtumas. tik neaisku kai ten bus su laiku, gal pasikeis tie kantai.

Aha, sunkoka iziuret. O gyvai briaunos ir fasado spalvos atititinka? Kaip supratau nekrenta i akis briauna ir jos sujungimas. Reiks ryt ta jakuta aplankyt ir issiklausinet.
Atsakyti

Aha, sunkoka iziuret. O gyvai briaunos ir fasado spalvos atititinka? Kaip supratau nekrenta i akis briauna ir jos sujungimas. Reiks ryt ta jakuta aplankyt ir issiklausinet.

gyvai prisilenkus prie pat ir isiziurejus tai vos vos skiriasi, bet siaip ziurint normaliai, atsistojus viskas lygiai atrodo, tikrai nekrenta i akis. nors jei pasirinkus kokios kitos spalvos plokste, gal ir neatsitaiko tos spalvos, bet su balta viskas ok :)

Atsakyti

Sveikos, bandau deliotis virtuve :) laukciau komentaru. Kuris variantas atrodo geresnis? Visos spinteles 60 gylio, tik medzio imitacijos 30ties. Pakabinamu spinteliu aukstis 60cm.

Man svarbu vientisas darbastalis, tai norisi kaitlente ir kriaukle stumti i sonus,bet nerandu kur padeti kavos aparato (plotis apie 20cm). Saldytuvas kraste nera baisiai patogu, bet kitaip reiktu ir orkaites su indaplove vieta keisti, todel issiskaido visas vientisas stalciu blokas.

Virtuve bendroj erdvej su svetaine, iejimas desineje is koridoriaus, be duru.

P.S.Antrame variante vietoj 60 ir 40 cm stalciu bloku, gautusi 100cm stalcius.  

Priedas  virtuves projektas1a.jpg   105,01KB   0 Parsiųsta kartų

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiga: 17 sausio 2018 - 19:48
QUOTE(kristynka* @ 2018 01 17, 00:32)
O kokia danga pas jus ? Kaip ziurosi ?

Klijuota PVC. Iš išvaizdos man atrodo kaip laminatas, tik kojoms mlonesnė, atsparesnė mechaniniam poveikiui ir visiškai nebijo drėgmės.
Papildyta:
QUOTE(Sense @ 2018 01 17, 02:11)
O jei tiksliau su pavadinimais, tai cia ta airTec besiule?

Taip smile.gif
Atsakyti

Sveikos, bandau deliotis virtuve :) laukciau komentaru. Kuris variantas atrodo geresnis? Visos spinteles 60 gylio, tik medzio imitacijos 30ties. Pakabinamu spinteliu aukstis 60cm.

Man svarbu vientisas darbastalis, tai norisi kaitlente ir kriaukle stumti i sonus,bet nerandu kur padeti kavos aparato (plotis apie 20cm). Saldytuvas kraste nera baisiai patogu, bet kitaip reiktu ir orkaites su indaplove vieta keisti, todel issiskaido visas vientisas stalciu blokas.

Virtuve bendroj erdvej su svetaine, iejimas desineje is koridoriaus, be duru.

P.S.Antrame variante vietoj 60 ir 40 cm stalciu bloku, gautusi 100cm stalcius. 

as tai orkaite kelciau i desine, i ta paskutine ukine spinta. man butu patogiau skarda istraukus padeti cia pat ant kaitlentes, o ne nesti per visa virtuve. o kavos aparatas yra geriau prie kriaukles, nes ir vandens daznai reikia papildyti, ir kavos atliekas kaskart i siuksline kratyti. tai ji statyciau vietoj tos dabartines orkaites, t.y. virs indaploves daryciau stalvirsi su virsutinem medzio imitacijos spintelem. stalciu bloko gal nedaryciau 100 cm, graziau ziurisi jei visi vienodo dydzio daugmaz, tai gal geriau tas 40 stalciu blokas, bet visi like vienodi.

Atsakyti

as tai orkaite kelciau i desine, i ta paskutine ukine spinta. man butu patogiau skarda istraukus padeti cia pat ant kaitlentes, o ne nesti per visa virtuve. o kavos aparatas yra geriau prie kriaukles, nes ir vandens daznai reikia papildyti, ir kavos atliekas kaskart i siuksline kratyti. tai ji statyciau vietoj tos dabartines orkaites, t.y. virs indaploves daryciau stalvirsi su virsutinem medzio imitacijos spintelem. stalciu bloko gal nedaryciau 100 cm, graziau ziurisi jei visi vienodo dydzio daugmaz, tai gal geriau tas 40 stalciu blokas, bet visi like vienodi.

Del kavos aparato nepagalvojau, juk nuolat ji reikia papildyti, valyti :) pagal jusu plana issilygiuotu visa virtuve, sonuose po kolona butu. Ir prie saldytuvo atsirastu vietos pirkiniams pasideti, bei kavos aparatas tilptu. Taip pat nuo kriaukles i desine stalciai galetu eiti tokia tvarka: 60, 80, 80, 60. Siai minutei atrodo geras planas! :)

Atsakyti