O kodėl prie kaitlentes iš kairės yra dureles o ne stalčiai ?
QUOTE(Azu @ 2018 05 25, 23:53)
<p>O kodėl prie kaitlentes iš kairės yra dureles o ne stalčiai ? </p>
Nezinau, taip rekomendavo

Papildyta:
QUOTE(Azu @ 2018 05 25, 23:51)
<p>Aš dėčiau iš dešinės, nes tada gaminant galima indaplovę laikyt atidaryta ir dėti ten panaudotus indus o stalčiai atsiduria po pagrindinių darbastaliu. </p>
sutinku, bet nera kur is indaplove indus deti

Keiskite spintele į stalčius, patogiau viską pasieksite, o atidaryta indaplove, kai isimsit indus dabartinėje vietoje trukdys atidaryti kairėje esančių stalčius ir bus nepatogu prieiti prie pakabinamų spintelių. O vat jei indaplove būtų šalia šaldytuvo, judėjimas į visus stalčius ir spinteles laisvas.
QUOTE(Azu @ 2018 05 26, 10:25)
<p>Keiskite spintele į stalčius, patogiau viską pasieksite, o atidaryta indaplove, kai isimsit indus dabartinėje vietoje trukdys atidaryti kairėje esančių stalčius ir bus nepatogu prieiti prie pakabinamų spintelių. O vat jei indaplove būtų šalia šaldytuvo, judėjimas į visus stalčius ir spinteles laisvas. </p>
Aciu

Vis gi galvoju kad reikia pakeisti saldytuva ir kolona su orkaite/mikrobangine vietomis
Ar teko susidurti su baldu gamintoju NBaldai? kokie jusu atsiliepimai?
QUOTE(Dzūkiška pirkia @ 2018 05 31, 23:35)

QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2018 05 25, 11:44)
ten kur yra po 2 stalcius, tai darykit 1 maza (zema), o kitus 2 didelius. Mazi irgi reikalingi pvz. irankiams susideti.
Sveikos 
Padėkite išsirinkti dujinę įmontuojamą orkaitę. Na gal žodis "išsirinkti" čia ir ne pats tinkamiausias, nes bėda, kad to pasirinkimo beveik nėra.
Spintelės bus balkšvos ikea METOD/BODBYN.
Kol kas mano rasti variantai:
Smeg arba Freggia - žiūrėtųsi manau neblogai, bet kaina kiek neadekvati. Juk tai viso labo paprasta dujinė orkaitė be n funkcijų. Vien už dizainą kažkaip nesinori tiek mokėti.
Candy - bene vienintelis baltas variantas už padoresnę kainą. Kažin tik ar su spintelių "balkšva" nesipjautų
Zanussi, Electrolux AEG - nerūdijnačio plieno spalvos. Kol kas kriauklė numatyta balta - tektų tuomet ir ją, ir kaitlentę derinti prie orkaitės. Gal ir ne pati blogiausia mintis, bet verta tik jei ta "gelažinė" orkaitė tikrai nepriekaištingos kokybės, kuo šiek tiek abejoju.
Labai laukčiau pamąstymų apie minėtus ar mano dar neatrastus variantus.

Padėkite išsirinkti dujinę įmontuojamą orkaitę. Na gal žodis "išsirinkti" čia ir ne pats tinkamiausias, nes bėda, kad to pasirinkimo beveik nėra.
Spintelės bus balkšvos ikea METOD/BODBYN.
Kol kas mano rasti variantai:
Smeg arba Freggia - žiūrėtųsi manau neblogai, bet kaina kiek neadekvati. Juk tai viso labo paprasta dujinė orkaitė be n funkcijų. Vien už dizainą kažkaip nesinori tiek mokėti.
Candy - bene vienintelis baltas variantas už padoresnę kainą. Kažin tik ar su spintelių "balkšva" nesipjautų

Zanussi, Electrolux AEG - nerūdijnačio plieno spalvos. Kol kas kriauklė numatyta balta - tektų tuomet ir ją, ir kaitlentę derinti prie orkaitės. Gal ir ne pati blogiausia mintis, bet verta tik jei ta "gelažinė" orkaitė tikrai nepriekaištingos kokybės, kuo šiek tiek abejoju.
Labai laukčiau pamąstymų apie minėtus ar mano dar neatrastus variantus.

O kodėl būtinai dujinė?
O kodėl būtinai dujinė?
QUOTE(Azu @ 2018 06 23, 00:04)
<p>O kodėl būtinai dujinė? </p>
Elektrinėje gaminti brangiau. Šiaip pati esu labiau pripratusi prie elektrinės, bet dabar turime dujinę (neįmontuojamą), tai kiek mano kulinariniams "šedevrams" reikia lyg ir gyventi galima.