Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

Medziagini ta? Tiesiog uztiesiate lekstutes,taip? Vienas is variantu,aciu😊

Netiesiu, jis išsiskleidžia kaip skėtis.

https://beta.lt/get.php?i.427720161

Atsakyti
Susidubliavo žinutės. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 01 rugpjūčio 2018 - 15:37
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2018 08 01, 15:32)
Jokios naujienos turbūt :

Aciu! Buvau houzz pamirsus.
Atsakyti

Netiesiu, jis išsiskleidžia kaip skėtis.

https://beta.lt/get.php?i.427720161

O,super! Aciu uz ideja😊

Atsakyti

Sveikos.
Ateinu ir as su planeliu. Sienos ilgis 5900mm. Koridorine spinta ir prasitesia nuo jos virtuve.
Prie lango pirmo bloko yra šachtos sienele (900 ilgis, 224 plotis),dali jos dengti istisai, dalis kampukas matos likes prie kaitlentes.
Apatinese spintelese indaplove, tik nesumastau kur patogiau ar po orkaite ar tarp stalciu toj spintelej?
Ir ar nepatogiau bloka prie lango daryt iprastom spintelem, tam kampe susideti arbatinuka, kavos aparaciukas, skrudintuve ir pan. Nes siaip visai man tiktu, kad visa tai uz dureliu pasleptai galetu but sustatyta, bet gal uzknis kiekviena diena varstyt dureles darantis kava.
f30b8a0c9c07t.jpg

Dekavoju uz patarimus smile.gif

į šaldytuvą per orkaitę? juk šaldytuvu dažniau naudositės 

Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2018 08 06, 08:42)
>į šaldytuvą per orkaitę? juk šaldytuvu dažniau naudositės </p>

Aha. Sakot nepatogu? Tai neproblema sukeist. Tik, kad tada mano akim, orkaite atrodys kaip koridoriuj, vizualiai saldytuvas graziau isipaiso i ta bloka. Nemanau, kad bus bais nepatogu.
Atsakyti

Aha. Sakot nepatogu? Tai neproblema sukeist. Tik, kad tada mano akim, orkaite atrodys kaip koridoriuj, vizualiai saldytuvas graziau isipaiso i ta bloka. Nemanau, kad bus bais nepatogu.

sakyčiau, kad bus. kur kraunate kątik parsineštus iš parduotuvės produktus? ant darbastalio ar iškart į šaldytuvą? nei vienu atveju nebus patogu krauti į šaldytuvą. taip pat, kai reikia išimti iš šaldytuvo daugiau kaip vieną daiktą, tarkim puodą su sriuba ir grietinę, skirtumas 2-3 žingsniai į vieną pusę. pas mane dabar šaldytuvas, kriauklė, darbastalis, nelabai patogu įdėti/išimti į/iš šaldytuvo, o tai pusė žingsnio, jei būtų dar toliau, dar blogiau. čia mano nuomonė ir patirtis :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 08 rugpjūčio 2018 - 14:13
QUOTE(Sense @ 2018 07 28, 16:20)
Sveikos.
Ateinu ir as su planeliu. Sienos ilgis 5900mm. Koridorine spinta ir prasitesia nuo jos virtuve.
Prie lango pirmo bloko yra šachtos sienele (900 ilgis, 224 plotis),dali jos dengti istisai, dalis kampukas matos likes prie kaitlentes.
Apatinese spintelese indaplove, tik nesumastau kur patogiau ar po orkaite ar tarp stalciu toj spintelej?
Ir ar nepatogiau bloka prie lango daryt iprastom spintelem, tam kampe susideti arbatinuka, kavos aparaciukas, skrudintuve ir pan. Nes siaip visai man tiktu, kad visa tai uz dureliu pasleptai galetu but sustatyta, bet gal uzknis kiekviena diena varstyt dureles darantis kava.
vartotojo įkelta nuotrauka

Dekavoju uz patarimus smile.gif

Ar turit visos patalpos planą?
Keisčiau orkaitės spintą su šaldytuvu vietomis, kaip ir patarė Jums anksčiau mergaitės. Taip pat siūlau rimtai pagalvoti, ar Jums reikia tos orkaitės viršuje? Susimažinat stalviršio plotą ir, jei galvojat po ja daryti indaplovę, kuriat daugiau darbo baldininkui, už kurį jis tikriausiai daugiau pinigėlių paprašys smile.gif. Indaplovei nereikia spintelės, ji montuojama tarp spintelių, orkaitei reikia. Tai gaunasi, kad orkaitės spintelė tarsi kabos virš tuščios erdvės. Tai aišku yra išsprendžiama, tikrai yra daug virtuvių su tokiu išdėstymu, tačiau ar tikrai Jums reikia taip mandravoti? Toks variantas tinkamas tada, kai kitos išeities nėra. Po orkaite, jei ji montuojama aukštai, man daug patogiau stalčiai skardoms susidėti, o indaplovė turėtų būti šalia plautuvės. Kas dabar numatyta ten tarp kaitlentės ir plautuvės?
Apačioje visur, tame tarpe ir prie lango, jei netrukdo koks radiatorius, daryčiau tik stalčius, nes spintelės nepatogu. Kavos aparato neįsivaizduoju paslėpto spintelėje rolleyes.gif ... nebent kavą geriate tik labai retkarčiais. Jeigu kasdien, tai nematau prasmės jį slėpti - kam save papildomai apsisunkinti? Mažai rūpesčių turit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 08 rugpjūčio 2018 - 14:42
QUOTE(zuzla @ 2018 08 08, 14:12)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Sense" data-cid="72173625" data-time="1533729822">
<div>
<p>Aha. Sakot nepatogu? Tai neproblema sukeist. Tik, kad tada mano akim, orkaite atrodys kaip koridoriuj, vizualiai saldytuvas graziau isipaiso i ta bloka. Nemanau, kad bus bais nepatogu.</p>
</div>
</blockquote>
<p>sakyčiau, kad bus. kur kraunate kątik parsineštus iš parduotuvės produktus? ant darbastalio ar iškart į šaldytuvą? nei vienu atveju nebus patogu krauti į šaldytuvą. taip pat, kai reikia išimti iš šaldytuvo daugiau kaip vieną daiktą, tarkim puodą su sriuba ir grietinę, skirtumas 2-3 žingsniai į vieną pusę. pas mane dabar šaldytuvas, kriauklė, darbastalis, nelabai patogu įdėti/išimti į/iš šaldytuvo, o tai pusė žingsnio, jei būtų dar toliau, dar blogiau. čia mano nuomonė ir patirtis smile.gif</p>

Maisus dedu kedes, kurios bus priesais kriaukle, darbastali (pusbaris stalas ir kedes)O tik po to i saldytuva smile.gif
Ant darbastalio nededu is lauko parnestu daiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 08 rugpjūčio 2018 - 15:21

Maisus dedu kedes, kurios bus priesais kriaukle, darbastali (pusbaris stalas ir kedes)O tik po to i saldytuva smile.gif
Ant darbastalio nededu is lauko parnestu daiku.

na, turbūt priklauso nuo virtuvės dydžio. jei dėčiau ant kėdės, tai tik dar daugiau vaikščiojimo būtų. todėl iš maišo kraunu ant darbastalio, iš čia man patogiausia produktus sudėti į jiems skirtas vietas spintelėse, tame tarpe ir pasiekti šaldytuvą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 08 rugpjūčio 2018 - 15:30
QUOTE(Juodai @ 2018 08 08, 14:40)
Keisčiau orkaitės spintą su šaldytuvu vietomis, kaip ir patarė Jums anksčiau mergaitės. Taip pat siūlau rimtai pagalvoti, ar Jums reikia tos orkaitės viršuje? Susimažinat stalviršio plotą ir, jei galvojat po ja daryti indaplovę, kuriat daugiau darbo baldininkui, už kurį jis tikriausiai daugiau pinigėlių paprašys smile.gif. Indaplovei nereikia spintelės, ji montuojama tarp spintelių, orkaitei reikia. Tai gaunasi, kad orkaitės spintelė tarsi kabos virš tuščios erdvės. Tai aišku yra išsprendžiama, tikrai yra daug virtuvių su tokiu išdėstymu, tačiau ar tikrai Jums reikia taip mandravoti? Toks variantas tinkamas tada, kai kitos išeities nėra. Po orkaite, jei ji montuojama aukštai, man daug patogiau stalčiai skardoms susidėti, o indaplovė turėtų būti šalia plautuvės. Kas dabar numatyta ten tarp kaitlentės ir plautuvės?
Apačioje visur, tame tarpe ir prie lango, jei netrukdo koks radiatorius, daryčiau tik stalčius, nes spintelės nepatogu. Kavos aparato neįsivaizduoju paslėpto spintelėje rolleyes.gif ... nebent kavą geriate tik labai retkarčiais. Jeigu kasdien, tai nematau prasmės jį slėpti - kam save papildomai apsisunkinti? Mažai rūpesčių turit?

Oi, daug rasyt, kai ka jau rasiau ankstesniuose postuose.
Radiatoriu ner. Langgo pusej sachta, todel stalciu tam bloke tikrai neapsimoka 30cm gylio daryt. Kavos aparatas mazas, geriu kasdien, ok, pasistatysiu ant akiu, bet skrudintuvas, kokteiline nekasdien, bet daznokai, tai ant akiu smagu, kad nebutu viskas isdeliota, o uz spinteles liuks ( pirmai toj vietoj galvojau ne bloka, o pakabinamas ir pastatomas, ir visi tie rakandai atvirai ant stalvirsio.
Vrliau seka cargo, 750mm stalciai, virs ju kaitlente, tuomet Indaplove, kriaukle 750mm stalciai (sutinku, kad simetriskai atrodo, bet pakaktu 600mm spinteles, o vietoj pries tai buvusio cargo sioj vietoj gal daryciau spintele, bet velgi ji 350mm tik telpa, tai tokia nekokia, gal jau geriau platesni stalciai kriauklej). Orkaites blokas, po apacia skalbianle, saldytuvas montuojamas ir spintos blokas.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2018 08 08, 14:40)

Plana turiu, bet konvertavus is pdf i jpg, nelabai skaiciai matos.
Galiu jums atsius zinute, bet, kad jis nelabai reikalingas. Keist virtuves i kampine ar kaip kitaip nenoriu, netinka ir pan. i
Istisine siena 5900mm. Prie lango šaсhta 900mm ilgio, 225 gylio. Iki lango ta sienute 740mm. I si plota reik suprojektuot spinta (nuo iejimo) ir virtuve.
Atsakyti