Medziagini ta? Tiesiog uztiesiate lekstutes,taip? Vienas is variantu,aciu😊
Netiesiu, jis išsiskleidžia kaip skėtis.
Medziagini ta? Tiesiog uztiesiate lekstutes,taip? Vienas is variantu,aciu😊
Netiesiu, jis išsiskleidžia kaip skėtis.
Sveikos.
Ateinu ir as su planeliu. Sienos ilgis 5900mm. Koridorine spinta ir prasitesia nuo jos virtuve.
Prie lango pirmo bloko yra šachtos sienele (900 ilgis, 224 plotis),dali jos dengti istisai, dalis kampukas matos likes prie kaitlentes.
Apatinese spintelese indaplove, tik nesumastau kur patogiau ar po orkaite ar tarp stalciu toj spintelej?
Ir ar nepatogiau bloka prie lango daryt iprastom spintelem, tam kampe susideti arbatinuka, kavos aparaciukas, skrudintuve ir pan. Nes siaip visai man tiktu, kad visa tai uz dureliu pasleptai galetu but sustatyta, bet gal uzknis kiekviena diena varstyt dureles darantis kava.
Dekavoju uz patarimus
į šaldytuvą per orkaitę? juk šaldytuvu dažniau naudositės
Aha. Sakot nepatogu? Tai neproblema sukeist. Tik, kad tada mano akim, orkaite atrodys kaip koridoriuj, vizualiai saldytuvas graziau isipaiso i ta bloka. Nemanau, kad bus bais nepatogu.
sakyčiau, kad bus. kur kraunate kątik parsineštus iš parduotuvės produktus? ant darbastalio ar iškart į šaldytuvą? nei vienu atveju nebus patogu krauti į šaldytuvą. taip pat, kai reikia išimti iš šaldytuvo daugiau kaip vieną daiktą, tarkim puodą su sriuba ir grietinę, skirtumas 2-3 žingsniai į vieną pusę. pas mane dabar šaldytuvas, kriauklė, darbastalis, nelabai patogu įdėti/išimti į/iš šaldytuvo, o tai pusė žingsnio, jei būtų dar toliau, dar blogiau. čia mano nuomonė ir patirtis
Maisus dedu kedes, kurios bus priesais kriaukle, darbastali (pusbaris stalas ir kedes)O tik po to i saldytuva
Ant darbastalio nededu is lauko parnestu daiku.
na, turbūt priklauso nuo virtuvės dydžio. jei dėčiau ant kėdės, tai tik dar daugiau vaikščiojimo būtų. todėl iš maišo kraunu ant darbastalio, iš čia man patogiausia produktus sudėti į jiems skirtas vietas spintelėse, tame tarpe ir pasiekti šaldytuvą.