Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(Sense @ 2018 08 08, 19:40)
Plana turiu, bet konvertavus is pdf i jpg, nelabai skaiciai matos.
Galiu jums atsius zinute, bet, kad jis nelabai reikalingas. Keist virtuves i kampine ar kaip kitaip nenoriu, netinka ir pan. i
Istisine siena 5900mm. Prie lango šaсhta 900mm ilgio, 225 gylio. Iki lango ta sienute 740mm. I si plota reik suprojektuot spinta (nuo iejimo) ir virtuve.

Na, neišeina, tai neišeina... man tiesiog aiškiau viskas matosi, kai planas šalia yra.
Kad jau viską apgalvoję esat, tau nematau reikalo daugiau kažką ir besakyt... Į Jūsų klausimą apie indaplovę lyg nuomonę išsakiau, apie orkaitės, šaldytuvo vietą irgi gavot kelis pastebėjimus. Jūsų virtuvė, Jums joje laiką leisti...
Dar neaišku, kodėl skalbyklė būtinai virtuvėje turi atsidurti, o ne koridoriuje, tačiau gal jau rašėt apie tai, tau nesigilinsiu...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2018 08 08, 19:19)
Na, neišeina, tai neišeina... man tiesiog aiškiau viskas matosi, kai planas šalia yra.
Kad jau viską apgalvoję esat, tau nematau reikalo daugiau kažką ir besakyt... Į Jūsų klausimą apie indaplovę lyg nuomonę išsakiau, apie orkaitės, šaldytuvo vietą irgi gavot kelis pastebėjimus. Jūsų virtuvė, Jums joje laiką leisti...
Dar neaišku, kodėl skalbyklė būtinai virtuvėje turi atsidurti, o  ne koridoriuje, tačiau gal jau rašėt apie tai, tau nesigilinsiu...

Kam taip grieztai. Toki projekta pasiule, bet nera jis man idealus.
Kaip sakiau, plana galiu atsiusti jums, tik email jusu reiktu, gal sauniau sudeliotumete nei Sostines baldu projektas ;)
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2018 08 08, 21:41)
Kam taip grieztai. Toki projekta pasiule, bet nera jis man idealus.
Kaip sakiau, plana galiu atsiusti jums, tik email jusu reiktu, gal sauniau sudeliotumete nei Sostines baldu projektas ;)

Negriežtai bigsmile.gif ...
Bet supraskit, jeigu tikrai norit gerų patarimų, tau kelkit į temą kuo daugiau vaizdinės info. Visos patalpos planas yra labai svarbu, nes reikia žinoti, kur kas likusioje erdvėje yra. Planas su matmenimis, projektėlis, jeigu yra, poreikiai, šeimininkų įpročiai. Va ko reikia, kad gautumėt max patarimų ;).
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2018 08 08, 20:56)
Negriežtai  bigsmile.gif ...
Bet supraskit, jeigu tikrai norit gerų patarimų, tau kelkit į temą kuo daugiau vaizdinės info. Visos patalpos planas yra labai svarbu, nes reikia žinoti, kur kas likusioje erdvėje yra. Planas su matmenimis, projektėlis, jeigu yra, poreikiai, šeimininkų įpročiai. Va ko reikia, kad gautumėt max patarimų ;).

Suprantu, bet nesugebu pdf formato perdaryt i jpg, zinau kaip, bet butent sio failo neduoda nei zymet nei redaguoti. Tesugebejau wordiniam formate jpg perdaryt. O cia wordo neimesiu
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2018 08 09, 08:22)
Suprantu, bet nesugebu pdf formato perdaryt i jpg, zinau kaip, bet butent sio failo neduoda nei zymet nei redaguoti. Tesugebejau wordiniam formate jpg perdaryt. O cia wordo neimesiu

Prie kompiuterio sėdit? Atsidarot savo pdf'ą, darot print screen, atsidarot paint programą, patalpinat nukopijuotą ekrano vaizdą, apkarpot nereikalingus vaizdus, saugojat. Štai jums paveiklsiukas.
Atsakyti

Ateinu su klausimu. Man reikia apsaugoti vieną spintelės sieną nuo drėgmės. Ta prasme, ant jos taskosi vanduo. Gal galit pasiūlyti kuo ar kaip tai butu galima padaryti?

Atsakyti
QUOTE(Alnė @ 2018 08 10, 22:35)
<p>Ateinu su klausimu. Man reikia apsaugoti vieną spintelės sieną nuo drėgmės. Ta prasme, ant jos taskosi vanduo. Gal galit pasiūlyti kuo ar kaip tai butu galima padaryti?</p>

Nelabai supratau katra sienele ir kiek daug taskos tas vanduo.
Variantas palakuoti laku skirtu jachtoms, neblogai apsaugo.
Atsakyti

Situacija tokia , ikeliu foto. Plaunant indus taskosi[attachment=256174:IMG_20180812_184654.jpg

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alnė: 13 rugpjūčio 2018 - 12:58

Situacija tokia , ikeliu foto. Plaunant indus taskosi[attachment=256174:IMG_20180812_184654.jpg

Kas cia taip baldus surinkineja komformatoriais kurie pslepti po lipdukais ir dar matomoje vietoje.... Gal koks stiklas dazytas baltai gelbetu....

Atsakyti
Sveikos,
Taip, pagaliau prie kompiuterio, tai atnesu planeli smile.gif
I visus "siulomus" isdestymus nekreipiam demesio, planuojama kitaip, sofa nugara i virtuve. Sienutes tarp spintos ir saldytuvo nera. Vamzdziai, karstas/saltas yra isvesti panasiai kaip nupiesta. Ir gartraukio skyle prie sachtos.
Palei ta siena turi but spinta, virtuve su visa buitine tilpt, isskyrus mikrobange ir skalbimo masina. Viskas imontuojama.

Lauksiu pasiulymu 4u.gif 4u.gif
pasididina
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveiki. Turiu toki klausima ar galima ant skalbykles deti orkaite. Pas mane maza virtuve , o noriu daryti kampu. bet buvo meistras atejas tai sako neiseina pas jus kampas. tai dabar bandau ivairius variantus. Galvoju deti skalbykle ant jos orkaite ir gal koke spintele,sale kaitlente ir kriaukle kampe. ir gal tas mazas kampas iseitu tada. o gal jus esat dare mazas virtuves ir turite ka patarti. norisi isnaudoti kuo geriau vieta.
Atsakyti
QUOTE(ab8 @ 2018 08 29, 19:22)
Sveiki. Turiu toki klausima ar galima ant skalbykles deti orkaite. Pas mane maza virtuve , o noriu daryti kampu. bet buvo meistras atejas tai sako neiseina pas jus kampas. tai dabar bandau ivairius variantus.  Galvoju deti skalbykle ant jos orkaite ir gal koke spintele,sale kaitlente ir kriaukle kampe. ir gal tas mazas kampas iseitu tada. o gal jus esat dare mazas virtuves ir turite ka patarti. norisi isnaudoti kuo geriau vieta.

Kriauklė kampe – nelabai patogu... Gal meistras ir teisus, kad geriau jau tuomet baldus statyti palei vieną sieną. O skalbyklei gal visgi geriau aukoti vietą vonioje ar pan.?
Atsakyti