QUOTE(torisa @ 2016 12 22, 21:17)
Ateinu atiduoti duoklės šiai temai ir jos dalyviams už patirtį ir patarimus

Jau beveik mėnuo kaip džiaugiuosi nauja virtuve.
torisa, daryk ką nori, bet padaryk, kad aš matyčiau nuotraukas

bo kitaip mirsiu iš smalsumo
ar čia tik man vienai nerodo nuotraukų???
Papildyta:
QUOTE(lepinuke @ 2016 12 29, 12:14)
Sveikos,sakykit jeigu nenorim rankenelių kaip su šaldytuvu?ar patogios tokios kur atidarymas iš apačios?tik nežinau ar čia koks profilis ar išfrezuota?kas turit kaip jums jos?
Pvz
neturiu, bet planuoju turėti. Tai dabar visokių čiūdų yra prigalvota. žodžiu šaldytuvas gali būti atidaromas nuo paspaudimo, gali būti išfrezuotos tokios rankenėlės plokštėje, o gali būti sumontuotas aliuminio profilis ir durelių fasadas kažkiek užleistas ant jo. Bet tada čia tik iš šono bus galima atidaryti. Pas mumi dabar šaldytuvas neintegruojamas ir be jokių rankenų (jaučiu visi dabar tokię

) ir tik iš apačios durelių yra toks kažkoks profiliukas pirštams užkišt. Ką aš žinau. Normaliai.
Papildyta:
QUOTE(liumcikas @ 2016 12 29, 20:23)
Na turiu omenyje stai toki kantuka, kaip tas baltas,tik virtuves neradau, kad taip gerai matytusi

gal kas geltu pakonsultuoti labai apie sia technologija

</p>
nu tai darykit arba rankenėles tokias
3.jpg)
arba profilį naudokit tokį, kaip aš planuoju:

ir gausis tas pakėlimas jums aftomatiškai
Papildyta:
QUOTE(Berulė @ 2017 01 02, 15:52)
<p>Niekaip nerandu laiko pabaigti savo būsimos virtuvės vizualizacijas, kad paklausčiau nuomonės, bet visai netikėtai radau parduodamą namą, kuriame virtuvė išdėstyta panašiai, kaip ir aš planuoju.
Berule, o tai ta al'a vizulka, kur buvau padarius ir jums įkėlus pirmom mintim bei padiskutavimui ne 1:1 kaip čia?
tik paskui jus dingot, tai taip ir liko
Papildyta:
Juodai, negražu va taip ateiti, paskaityti ir nieko neparašyti. ir aplamai nieko neberašyti
su Naujais ir tave ir aplamai visas!