Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

Dėl to pakėlimo labai pritariu Tanitei ir Noa.
Ir dar tvarkingai jį padaryti ne taip paprasta, nuotraukoj ir iš toli įdomu (ar bus gražu ir moraliai nepasenę po kokiu penkių metų, jau klausimas), o kai teks veizėti iš arti kiekvieną mielą dieną į kokį kreivumą, tai ką žinau. Čia iš patirties - kažkuriam salone idėjų rinkimo laikais mačiau - iš toli ach vax, o iš arti priėjus iš kart tapo aišku, kad šitą braukiam von biggrin.gif

P.S. Virtuvė beveik surinkta, laukiu stalviršio, viskuo patenkinta kaip kikilis, ypač ištraukiamu "iš stalčiaus " stalu valgymui. Nuotraukų ir rankenėlių dar neturiu biggrin.gif
Atsakyti

Aciu uz minciu pasidalinima :4u:

Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2016 12 30, 10:20)
<p>Man tas pakėlimas būtų tik papildoma nešvarumų kaupykla ir valymo objektas... Tikrai nedaryčiau tokio dalyko.  schmoll.gif​ </p>

bet ko dėl grožio nepadarysi, o kartą per diena/savaite praeiti tas dulkes ner sudetinga mirksiukas.gif tik kam papildomas toks darbas reikalingas nežinau biggrin.gif
Atsakyti

bet ko dėl grožio nepadarysi, o kartą per diena/savaite praeiti tas dulkes ner sudetinga mirksiukas.giftik kam papildomas toks darbas reikalingas nežinau biggrin.gif

Na jei iš savo varpinės pažiūrėčiau, man tas sprendimas negražus, tai kaip ir galvos net nesukčiau  :D O šiaip neretai būna taip, kad kas gražu dabar, po poros metų jau prašosi lupamas lauk. Aišku jei yra pomėgis kas kelis metus remontus daryt ir baldus keisti, tada kaip ir ok. Nuomonių šita tema gali būti n+k, todėl manau išsiplėsti daugiau nebūtina.

Atsakyti

bet ko dėl grožio nepadarysi, o kartą per diena/savaite praeiti tas dulkes ner sudetinga mirksiukas.giftik kam papildomas toks darbas reikalingas nežinau biggrin.gif

jei virtuvė vienos eilės, turėtų pavykti padaryti gražų suvedimą. Bet jei bus kampų, tai kažin, koks bus galutinis rezultatas... Plius išorinis kampas atrodo aštrus, nenorėčiau turėti tokio ant praėjimo. Retkarčiais prabraukti dulkes toje vietoje neturėtų būti problema, valant stalviršį dar brūkštelti ir toje vietoje...

Atsakyti

Niekaip nerandu laiko pabaigti savo būsimos virtuvės vizualizacijas, kad paklausčiau nuomonės, bet visai netikėtai radau parduodamą namą, kuriame virtuvė išdėstyta panašiai, kaip ir aš planuoju.

http://www.aruodas.l...-jums-2-807261/

vilniaus-r-sav-klevines-vs-raisto-g.jpg

Maniškė kokiu metru trumpesnė turėtų būti, bet kriauklė viryklė, šaldytuvas, sala ir sandėliukas numatomi tose pačiose vietose. Lango priekyje nėra, o būtų pakabinamos spintelės iki lubų. Taigi mano klausimas - ar patogus jums atrodo toks planas, ne per didelis atstumas darbiniame trikampyje iki šaldytuvo?

Atsakyti
Man tai toks... Sportiškas išdėstymas, sakyčiau biggrin.gif Bet tai gal toks užmojis, gamini ir sportuoji, kalorijas degini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(torisa @ 2016 12 22, 21:17)
Ateinu atiduoti duoklės šiai temai ir jos dalyviams už patirtį ir patarimus 4u.gif Jau beveik mėnuo kaip džiaugiuosi nauja virtuve.

torisa, daryk ką nori, bet padaryk, kad aš matyčiau nuotraukas biggrin.gif biggrin.gif bo kitaip mirsiu iš smalsumo biggrin.gif
ar čia tik man vienai nerodo nuotraukų???
Papildyta:
QUOTE(lepinuke @ 2016 12 29, 12:14)
Sveikos,sakykit jeigu nenorim rankenelių kaip su šaldytuvu?ar patogios tokios kur atidarymas iš apačios?tik nežinau ar čia koks profilis ar išfrezuota?kas turit kaip jums jos?
Pvz

neturiu, bet planuoju turėti. Tai dabar visokių čiūdų yra prigalvota. žodžiu šaldytuvas gali būti atidaromas nuo paspaudimo, gali būti išfrezuotos tokios rankenėlės plokštėje, o gali būti sumontuotas aliuminio profilis ir durelių fasadas kažkiek užleistas ant jo. Bet tada čia tik iš šono bus galima atidaryti. Pas mumi dabar šaldytuvas neintegruojamas ir be jokių rankenų (jaučiu visi dabar tokię biggrin.gif ) ir tik iš apačios durelių yra toks kažkoks profiliukas pirštams užkišt. Ką aš žinau. Normaliai.
Papildyta:
QUOTE(liumcikas @ 2016 12 29, 20:23)

Na turiu omenyje stai toki kantuka, kaip tas baltas,tik virtuves neradau, kad taip gerai matytusi smile.gif gal kas geltu pakonsultuoti labai apie sia technologija smile.gif</p>

nu tai darykit arba rankenėles tokias
vartotojo įkelta nuotrauka
arba profilį naudokit tokį, kaip aš planuoju:
vartotojo įkelta nuotrauka
ir gausis tas pakėlimas jums aftomatiškai biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Berulė @ 2017 01 02, 15:52)
<p>Niekaip nerandu laiko pabaigti savo būsimos virtuvės vizualizacijas, kad paklausčiau nuomonės, bet visai netikėtai radau parduodamą namą, kuriame virtuvė išdėstyta panašiai, kaip ir aš planuoju.

Berule, o tai ta al'a vizulka, kur buvau padarius ir jums įkėlus pirmom mintim bei padiskutavimui ne 1:1 kaip čia? biggrin.gif
tik paskui jus dingot, tai taip ir liko biggrin.gif
Papildyta:

Juodai
, negražu va taip ateiti, paskaityti ir nieko neparašyti. ir aplamai nieko neberašyti biggrin.gif
su Naujais ir tave ir aplamai visas! 4u.gif
Atsakyti

Berule, o tai ta al'a vizulka, kur buvau padarius ir jums įkėlus pirmom mintim bei padiskutavimui ne 1:1 kaip čia? biggrin.gif
tik paskui jus dingot, tai taip ir liko biggrin.gif

Taip, ten labai panašiai jūs pabraižiusi buvot, tik pradėjau Home by me programėlėj žaist ir galvoju, ar viskas gerai su tokiu išplanavimu. Įkelsiu 2 nebaigtus savo variantus.

Untitled1.jpg

Untitled2.jpg

Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 01 03, 13:00)

Juodai
, negražu va taip ateiti, paskaityti ir nieko neparašyti. ir aplamai nieko neberašyti  biggrin.gif
su Naujais ir tave ir aplamai visas!  4u.gif

Su Naujaisiais!!!
Net labai gražu, nes viską kiti pasako, vat pavyzdžiui Tu mirksiukas.gif

O Torisos nuotraukų ir man nerodo ir niekada nerodė... o gal pavėlavau unsure.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Berulė @ 2017 01 03, 15:21)

Viskas simpatiškai atrodo. Mane kiek neramintų, kad salos kampas įsikiša į tiesę tarp kaitlentės ir šaldytuvo, jei gerai įžiūriu. Bet gal svarbiau, kad nieks nesimaišo tarp plautuvės ir šaldytuvo. Pagal ergonomikos taisykles, darbiniame trikampyje (šaldytuvas-plautuvė-kaitlentė) neturėtų niekas stovėti, maišytis. Aš ir vaikus iš savo darbinio trikampio išsivaikau, kai sukuosi virtuvėje, kad nebarkštelčiau kuriam per viršugalvį su bliūdu biggrin.gif. Trikampio kraštinių suma neturėtų būti ilgesnė nei 5,2m, kitaip gali varginti ilgi vaikščiojimai pirmyn-atgal.
Kita vertus, iš svetainės šaldytuvas patogiai pasiekiamas dabar smile.gif. Tai Jums reikia susidėlioti prioritetus. Gal planuotis jį kaip galima arčiau sandėliuko durų, panašiai, kaip Jūsų 2-je vizulkoje, kad ir iš svetainės patogiai, ir arčiau kitų svarbių taškų. Dar atkreipkite dėmesį, kad atidarius šaldytuvo duris, tarp jų ir salos liktų tarpas praėjimui.
Kalbant apie stalo poziciją - kažin, ar verta jį glausti prie salos, kai erdvės pakankamai turite, kad statytumėt jį atskirai.

Tai tiek. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2017 01 03, 14:23)
Su Naujaisiais!!!
Net labai gražu, nes viską kiti pasako, vat pavyzdžiui Tu  mirksiukas.gif

O Torisos nuotraukų ir man nerodo ir niekada nerodė... o gal pavėlavau  unsure.gif ...

prajuokinai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
jau kas kas, bet aš tai turiu savo nuomonę ir bruku ją visiems beatodairiškai ir labai emocionaliai, bo man nuoširdžiai šventai atrodo, jog ji pati teisingiausia biggrin.gif
tai žodžiu, su mano pasisakymais reikia nesutikti, priešintis ir ginčytis. O vat Tu surašai viska labai logiškai, gražiai, argumentuotai ir be isterijos. Ir dar Tu turi praktinės asmeninės patirties naudotis superine virtuve. O aš tik teoriškai pasisvaigus esu. Va todėl ir reikia Tau rašyti, kad tokios kaip aš neįsijaustų čia biggrin.gif
Vienok, jauku vėl pamatyti Tavo postą 4u.gif

Berule, matmenų nesimato, todėl smulkiai nekomentuosiu. O iš paukščio skrydžio tai man tas valgomojo stalas ant praėjimo nervina ir proporciškai labai nustumia ir suspaudžia svetainę. Nebent jį daryt priglaustą prie salos, kas mane irgi nervina, bet nepritvirtintą, o laisvai atstumiamą reikalui esant. O tas reikalas gyvenat pats nusistovės. Gal.
Papildyta:
ir ką jūs toje kolonoje šalia viryklės laikysite? Juk sandėliukas yra? užtenka pas jus vietos, galima ir tokią spointą daryti, bet aš palikčiau kuo ilgesnį stalviršį, nes man vietos visada mažai biggrin.gif kitą vertus, kuo jos daugiau, tuo labiau nusikrauni visokiais menkniekiais.
o šiaip - gražiai piešiat 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo longger: 03 sausio 2017 - 15:06