Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(longger @ 2016 12 22, 11:15)
būtent  4u.gif todėl jūs niekada nesuprasit tų, kuriems to šaldytuvo reikia. Jeigu dažnai vartočiau vyną, tai jau tikrai atsirinkčiau koks man patinka ir tinka ir prie kokių patiekalų kokį mėgstu. Ir tik teisingos temperatūros vynas atsikleidžia pilnai, todėl ir yra vyno šaldytuvai. O jeigu tokie yra, jie dažniausiai nebūna tušti, nes su viena vyno rūšimi ten nėra ką veikti. Prie žuvies vienas, prie jautienos kitas, prie jūros gėrybių trečias, prie sūrio vėl kitas, prie desertų karštų kitas, prie šaltų vėl kitas, šiaip keli rūšiniai, paskui jaunas vynas, tada iš mėgstamų regionų kelių, šiap kos prosecco. Dabar beveik visus padauginkite iš min 2 butelių kiekvieno. Tai ten dar reikia atsargiai nenusimažinti su dydžiu.  biggrin.gif
Aišku, kai pvz aš išgeriu abu vyno butelius per metus ar per du, tai man gerai ir tas po 3€, su akcija, atšaldytas bendram šaldytuve arba aplamai nešaldytas. O dar geriau Sangrija su vaisiais, kiek įmanoma šaltesnė ir vasarą. Tai pvz ką aš galiu nusimanyti apie vyno šaldytuvus ar rūsius? nors va tie tai man patiko.  ax.gif
tai ir nesikišu  biggrin.gif

nu teip teip, ir aš nesikišu, tik išreiškiau savo nuomonę bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 12 22, 10:17)
nu teip teip, ir aš nesikišu, tik išreiškiau savo nuomonę bebe.gif

nu tai aš su jumi ir šneku, nes pati tokia pati gėrikė smile.gif Nes negaliu juk diskutuoti apie dalykus, kurių nesuprantu, bet jeigu yra dar tokia pati nesuprantanti, tai čia jau galim ir papliurpt lotuliukas.gif gi netgi pritariau tamsos nuomonei, ko čia purkštauji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2016 12 22, 11:15)

ale  hihihi.gif  irnesakyk.gif
nu bet kai mažai vietos, tai būna viskas prikišta, prigrūsta, kas netelpa nukrauta ant viršaus ir palaikyt tvarką - misiją neįmanoma. Bet kada atėjus atrodo, jog virtuvėj bordakas. Man reikia tvarkos. Todėl kiekvienas papildomas stalčius man yra būtinybė, nors gal būt jis dar ir neturi aiškios paskirties. Geriau jau toks, nei vieno trūksta.
Aš aplamai negaliu nieko pradėt gamint, jeigu prieš tai man virtuvė nebuvo iščiustyta. Tai kartais diedai negauna ėst, jeigu palieką prišnerkštą virtuvę. Nes kol aš susitvarkau, noras gamint kažkur dingsta. Tada jie ką nors organizuojasi ir vėl prišniurkščia. Tada aš pasiuntu, tada jie sutvarko savo sugebėjimų ribose. Tada aš atsileidžiu, pabaigiu sutvarkyt taip, kaip reikia ir ką nors gaminu, jeigu jie nebūna ko nors papildomai prisidirbę  biggrin.gif

ale mažiau vietos, mažiau nereikalingų rakandų yra mirksiukas.gif

aš taip džiaugiuosi, kad pas mane baldų minimaliai, tai ir tvarkytis malonumas wub.gif tiesiog nera kaip prisišnerkšti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 12 22, 10:24)
ale mažiau vietos, mažiau nereikalingų rakandų yra mirksiukas.gif

aš taip džiaugiuosi, kad pas mane baldų minimaliai, tai ir tvarkytis malonumas wub.gif tiesiog nera kaip prisišnerkšti biggrin.gif

tada man reiktų diiiiidelio "sandėliuko" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kokių 30m²
kad visą prikaupotą šlamštą ten sukišt. Tada gali būti mažai baldų. Man irgi patinka, kai mažiau tampa daugiau 4u.gif
bet tai kur man visus cemcia lemcia susidėt?
Atsakyti

tada man reiktų diiiiidelio "sandėliuko" lotuliukas.giflotuliukas.giflotuliukas.gifkokių 30m²
kad visą prikaupotą šlamštą ten sukišt. Tada gali būti mažai baldų. Man irgi patinka, kai mažiau tampa daugiau 4u.gif
bet tai kur man visus cemcia lemcia susidėt?

Nepatikėsi, kiek visko telpa 1m x 1,6 m sandėliuke  :D. Svarbu lentynas gerai išplanuoti.

Ir labai pritariu mintims dėl vyno šaldytuvo.

Dar galvočiau, kad jis labiau reikalingas, jei renkama ir ilgai saugojama brangių vynų kolekcija ir nėra vyno rūsio su tam tikrom sąlygom :D

Bet mačiau, kad kitoj temoj pupa01 dairosi į pigesnę santechniką, tai geriau šią imčiau aukštesnės klasės vyno šaldytuvo sąskaita.

Nes 1-2 but per savaitgalį  vartojimui yra labai gerų naminių "atšaldymo" triukų ir tam nereikia vyno šaldytuvo.

Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2016 12 22, 11:04)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="longger" data-cid="71310584" data-time="1482396021">
<div>
<p>tada man reiktų diiiiidelio "sandėliuko" vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukakokių 30m²

kad visą prikaupotą šlamštą ten sukišt. Tada gali būti mažai baldų. Man irgi patinka, kai mažiau tampa daugiau vartotojo įkelta nuotrauka

bet tai kur man visus cemcia lemcia susidėt?</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Nepatikėsi, kiek visko telpa 1m x 1,6 m sandėliuke  biggrin.gif. Svarbu lentynas gerai išplanuoti.</p>
<p> </p>
<p>Ir labai pritariu mintims dėl vyno šaldytuvo.</p>
<p>Dar galvočiau, kad jis labiau reikalingas, jei renkama ir ilgai saugojama brangių vynų kolekcija ir nėra vyno rūsio su tam tikrom sąlygom biggrin.gif</p>
<p> </p>
<p>Bet mačiau, kad kitoj temoj pupa01 dairosi į pigesnę santechniką, tai geriau šią imčiau aukštesnės klasės vyno šaldytuvo sąskaita.</p>
<p>Nes 1-2 but per savaitgalį  vartojimui yra labai gerų naminių "atšaldymo" triukų ir tam nereikia vyno šaldytuvo.

</p>

as visada visur ieskau kur ka pigiau nupirkti smile.gif man cia vos ne hobis biggrin.gif O del saldytuvo tai turbut ir liksim be jo smile.gif o jo pinigus dadesim prie kavos aparato.
Atsakyti
QUOTE(pupa01 @ 2016 12 22, 13:53)
as visada visur ieskau kur ka pigiau nupirkti smile.gif man cia vos ne hobis biggrin.gif O del saldytuvo tai turbut ir liksim be jo smile.gif o jo pinigus dadesim prie kavos aparato.

na truputį skirtumas yra pirkti pigiau ir pigesne. Aš taip pat ieškau pirkti pigiau, bet pvz nusižiūriu koki bosch modeli tai to konkrečiai ir ieškau už mažesnę kainą, deriuosi ir pan... kaip supratau buvo turėta omeny klase žemesne, tai automatiškai ji bus pigesne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2016 12 22, 14:17)
na truputį skirtumas yra pirkti pigiau ir pigesne. Aš taip pat ieškau pirkti pigiau, bet pvz nusižiūriu koki bosch modeli tai to konkrečiai ir ieškau už mažesnę kainą, deriuosi ir pan... kaip supratau buvo turėta omeny klase žemesne, tai automatiškai ji bus pigesne 4u.gif

gerai, kad va yra forumas smile.gif nes as visiskai zalia biggrin.gif nesuprantu i ka keipti demesi reikia perkant biggrin.gif o parduotuvej tai taip prisneka... Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti

Ne prie radiatoriaus, o prie stovo būtų šaldytuvas. Kiek palangė trukdytų, reikia žiūrėt. Teko gyvent su šaldytuvu toje vietoje, viskas ok :) už jo stovėjo staliukas 2-3 žmonėms. Kitoje vietoje stalas buvo sukeistas su šaldytuvu vietomis, stovėjo ir išilgai sienos su radiatorium, ir išilgai sienos su šaldytuvu. Šaldytuvas stovėjo ant praėjimo, bet labai nemaišė.

Atsakyti

as visada visur ieskau kur ka pigiau nupirkti smile.gifman cia vos ne hobis biggrin.gifO del saldytuvo tai turbut ir liksim be jo smile.gifo jo pinigus dadesim prie kavos aparato.

Iš patirties - apsimoka rinktis daugiau daiktų (pvz santechnikos, ar buitinės technikos) pas vieną pardavėją ir derėtis dėl didesnių nuolaidų. Dar reikia įvertinti at(si)gabenimo kainą.

Nors buitinę techniką labai panašiom kainom daug kas siūlė, tai galutiniam rezultate laimėjo tie, kurie sutiko užnešti už mažiausią kainą, o ne tik atgabenti iki durų. Susirankioti po vieną daiktą gali neapsimokėti vien dėl atgabenimo išlaidų.

Atsakyti
Vienu ypu galima sutaupyti. Meti gerti vyną, susitaupo ir ant vyno ir ant šaldytuvo. tongue.gif
Atsakyti
O kam mesti? Užtenka pereiti nuo balto, kuris šaldomas, prie raudono. Jo nereikia šaldyti, nes pateikiamas kambario temperatūros.

Kita vertus, jis kainuoja tiek pat, todėl taupyti reiks ilgiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 22 gruodžio 2016 - 21:10