Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(rosenda @ 2017 01 04, 19:08)
longger, labiau patinka  rolleyes.gif, o kad nėra rankenėlių tai išvis euforijoj.

Jonete, nu kas čia dabar  unsure.gif, nepatinka pačiai? Pasirodyyk...

Pasirodysiu kai baigs, dar kažką tobulina jie.. nežinau, ar patinka, ar nepatinka, tiesiog tiek laukiau, svajojau ir tikėjausi, kad pamačius šokinėsiu iš laimės, o dabar tiesiog trepsiu, kad greičiau baigtų ir galėčiau namo pas vaiką važiuoti.. žodžiu, "povirtuvinė depresija" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2017 01 04, 18:16)
Ten gal pareguliuot reikia dar, mano mažiukas vaikšto aplink salą, ciupineja neatsidaro tie stalčiai, lb patinka, ramu.

wub.gif

Y2K, stalčiai su atmetėjais, kurie montuojasi atskirai nuo bėgelių yra vienas reikalas, ten ir paspaust turi tam tikroje vietoje ir uždarant užspaust turi. O kai pats bėgelis viską savyje turi, tai ten šiek tiek kitaip viskas. Spaudi beveik kur nori ir uždarant gali spirti kur papuola, ypač patogu, kai abi rankos arba nešvarios, arba užimtos biggrin.gif
Va kad nuo skersvėjo neatsidaro ir man patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 01 04, 18:10)
Yduka, neminėk pati žinai kieno vardo be reikalo  biggrin.gif užvirsi čia vėl košės. paskui temų nespėjam naujų atidarinėt, o skaityt nėra apie ką  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

rosenda, prašau, nepamirškit to pakartoti sulyg kiekvienu savo sekančiu postu. kaip nors užsiminkit ir vis priminkit kaip ten viskas patogu ir patinka be tų rankenėlių ir nuo paspaudimo. Nes man mirtinai reikia ilgalaikio palaikymo nuomonės patvirtinimui ir užtvirtinimui.
  biggrin.gif  4u.gif

Iš manęs palaikymas 💯 % mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonete @ 2017 01 04, 18:20)
Pasirodysiu kai baigs, dar kažką tobulina jie.. nežinau, ar patinka, ar nepatinka, tiesiog tiek laukiau, svajojau ir tikėjausi, kad pamačius šokinėsiu iš laimės, o dabar tiesiog trepsiu, kad greičiau baigtų ir galėčiau namo pas vaiką važiuoti.. žodžiu, "povirtuvinė depresija"  unsure.gif

Jums reikia ne pas vaiką, jums reikia į Paryžių savaitei. Nors ten dabar šalta. Geriau į Australiją kokią ir ne savaitei, o mėnesiui 4u.gif
Tada labai pagražėja ir virtuvė, ir daiktai gražiau mėtosi namie ir dulkės nebetaip erzina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonete @ 2017 01 04, 18:20)
Pasirodysiu kai baigs, dar kažką tobulina jie.. nežinau, ar patinka, ar nepatinka, tiesiog tiek laukiau, svajojau ir tikėjausi, kad pamačius šokinėsiu iš laimės, o dabar tiesiog trepsiu, kad greičiau baigtų ir galėčiau namo pas vaiką važiuoti.. žodžiu, "povirtuvinė depresija"  unsure.gif

Nu tikrai, gal perdegei unsure.gif Aš lb noriu pamatyt tavo virtuvę.
Atsakyti
QUOTE(rosenda @ 2017 01 04, 19:31)
Nu tikrai, gal perdegei  unsure.gif Aš lb noriu pamatyt tavo virtuvę.

Longger, ačiū už pasiūlymą, bet teks susilaikyti, dar pusę namo reikia įrengti, tai su vyru juokiamės, kad kai būsim pensininkai pakeliausim biggrin.gif ir prašau mane tujinti smile.gif

Nebuvo dėl ko perdegti, nieko daug aš neplanavau ir nesukau galvos kaip kitos, paprasčiausiai nubraižė planą meistras ir tiek, dar su Juodai dėl aukščio pasiskutavom biggrin.gif

Aš tai tavo virtuvės, Rosenda, laukiu bigsmile.gif va ten tai bus į ką seilę pavarvinti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonete @ 2017 01 04, 18:38)
Longger, ačiū už pasiūlymą, bet teks susilaikyti, dar pusę namo reikia įrengti, tai su vyru juokiamės, kad kai būsim pensininkai pakeliausim  biggrin.gif ir prašau mane tujinti  smile.gif

Nebuvo dėl ko perdegti, nieko daug aš neplanavau ir nesukau galvos kaip kitos, paprasčiausiai nubraižė planą meistras ir tiek, dar su Juodai dėl aukščio pasiskutavom  biggrin.gif

Aš tai tavo virtuvės, Rosenda, laukiu  bigsmile.gif va ten tai bus į ką seilę pavarvinti  bigsmile.gif

nu tai jeigu bus lengviau - tai žinok ne vieni keliausit kur nors TIK pensijoje 4u.gif
mumi kitaip irgi nesišviečia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 01 04, 17:38)
Dešimtukas, nebenarvuokit manęs su tom durelėm. NEBUS DURELIŲ . (taškas)
B U S  -    V I E N    -    T I K  -    S T A L Č I A I  . (taškas)  4u.gif

Dėkit Jūs ką savo viirtuvėje ką tik norit, bet nuo to Lietuvoje stalčių ne ką tepadaugės, o rankenėlių ne ką tesumažės. smile.gif Be stalčių ir durelių dar yra indaplovės, šaldytuvai, kampiniai mechanizmai, konteineriai, kampinės užapvalintos durelės ir dar velnias žino kas, o Jūs stalčiai, stalčiai... smile.gif
Apsilankykite Furnitane, didelis kokybiškų (suprantama brangių) rankenėlių pasirinkimas. smile.gif
Atsakyti
Ikelsiu grizusi namo per pc tada 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonete: 04 sausio 2017 - 20:09
,.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 04 sausio 2017 - 20:12
Jonete, mačiau, man viskas gerai su formatu...

Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2017 01 04, 19:56)
Dėkit Jūs ką savo viirtuvėje ką tik norit, bet nuo to Lietuvoje stalčių ne ką tepadaugės, o rankenėlių ne ką tesumažės. smile.gif Be stalčių ir durelių dar yra indaplovės, šaldytuvai, kampiniai mechanizmai, konteineriai, kampinės užapvalintos durelės ir dar velnias žino kas, o Jūs stalčiai, stalčiai...  smile.gif
Apsilankykite Furnitane, didelis kokybiškų (suprantama brangių) rankenėlių pasirinkimas. smile.gif

Ačiū, kad netoli pasiuntėt, tik iki Furnitano rolleyes.gif
jau galvojau toliau reiks paėjėti, o čia - tik pusvalandukas pėsčiai nail.gif

Argi jūs tikrai galvojat, jog rankenėles rinkausi tik Senukuose? Tur būt atkapsčiau 90% Europos rankenėlių pardavėjų įskaitant Turkiją biggrin.gif Juk sakiau, man dar nepagamino biggrin.gif arba man jų nereikia aplamai. Nu ir man patinka tie stalčiai. Muškit mane, kalkit prie kryžiaus, bet man jie patogu belekaip. Ir stalčių demografinė padėtis bendrajam tiek Lietuvos kontekste, tiek Europos Sąjungos masteliu mane mažai kalyšyt. Čia ne religija, čia man dirbti toje virtuvėje reiks, o dirbti aš noriu patogiai. Va, pas tėvukus teko pašeimininkauti per kūčias. Va ten yra du stalčiai virtuvėj. Vienas įrankiam, kitas lentelėm pjaustymo ir dar smulkmenom mamos. Su mediniais bėgeliais. Va ten reikia rankenėlių ir tvirtesnių, bo vieną stalčių reikia dviem atidarinėt. Tai jedriški palki kaip smagu buvo raustis po apatines spinteles su jūsų apdainuotom DURELĖM ir lentynom. Atsiklaupi keturiom ir varai per visas, kol ką randi. Gal jums, vyrams, kaip ir nieko toks vaizdelis, jei kokia jaunesnė ropinėtų, bet kai pusamžė moteris šitaip, iki pusės spintelėje ...

O šiap tai jums turėtų būti truputi gėda : ir indaplovės ir šaldytuvai puikiai atsidarinėja be rankenėlių. Jau nekalbant apie kampinius mechanizmus (nafig jie aplamai, bėgt nuo jų reikia) ar užapvalintas dureles (?????!!!) aj, nesvarbu.

Jo, konteineriam būtinai reikia rankenėlių. Ir konteinerių reikia. Kaipgi virtuvė be konteinerių ir kokių 3 kampinių mechanizmų ir daaaug durelių bei lentynų. Juk gamintojui čia jau yra ir kur kainą paskaičiuot, ar ne taip? mirksiukas.gif Darbo beveik nulis, o nuo konteinerio žiūrėk ir lieka taip nemenkai, ane? mirksiukas.gif
Gaminkit jūs ir toliau savo virtuves su rankenėlėm ir konteineriais, nes taip atradot, taip ir liks po jūsų. AMEN. O man ant senatvės užsinorėjo taip, kaip geriausiuose Paryžiaus namuose, o ne pagal 1978-ųjų žurnalo "Buitis" aktualijas. Va taip pas mane.

Žinau, kad gero norėjot, bet užtaikėt ne visai tinkamą momentą, tai jau gavot su kaupu. Imkit balionėlį 4u.gif , tiek jau to irnesakyk.gif
Atsakyti