Va dėl to juos ir daro tik kur mirtinai reikia...
Vienas normalus stallčius kainuoja apie 30 eurų. Nėra labai jau brangu, palyginus pvz. geras kampinis mechanizmas kainuoja apie 250.
Taip, bendra 40 kvadratų patalpa, kurioje turi tilpti valgomasis bei minksta dalis
Fasadai dažytas mdf, stalviršis pilkas matinis fenix.
Ačiū, Longger
Jonete, labai simpatiška virtuvė. O Fenix-o spalvą ar kodą gal prisimenat, nes ten lyg keli pilki yra.
----
salsiera, ten kur raudonai parašyta prieskoniai - tai tipo cargo mechanizmas?
Individualu, bet prieskonius turėtų būti patogu laikyti spec. lentynėlėse prisuktose ant viršutinių spintelių durelių. (sabakos neduoda nuorodos įkelti naujoj versijoj)
Meskutne, turit 3,4 m virtuvę, o darbinio paviršiaus realiai tik 80 cm ir tai nepatogioj darbui vietoj. Siūlyčiau nekelti orkaitės aukštyn. Jokio tarpo tarp plautuvės ir kaitlentės man atrodo labai blogai. Darbui patogiausia vieta būtent ten, todėl geriau pagrindinį darbastalį yra geriau turėti toj zonoj. Bent jau mano nuomonė tokia.
Atsisakyčiau baro, nes tai nebus patogi vieta valgymui. Geriau jau kad ir nedidelis, bet stalas.
Meskutne, na supratau. Tiesiog visos savo pastebėjimus pateikėm, kaip tikrai būtų patogiau, bet kaip suprantu, Jums pakeitimų nereikia O šiaip kaip parašėte, jog bus bet kokiu atveju patogiau, nei dabar remonto salygomis, tai neabejotinai taip ir bus, bet vėliau manau pradės erzinti neergonomika. Na bet Jums ta virtuve reikės naudotis, tad tiesiog palinkėsiu, kad po kurio laiko nesigailėtumėt savo tam tikrų pasirinkimų.