sveikos, mergaitės,
ačiū už sveikinimus
ir dar kartą atsiprašau už savo vakarykštę reakciją

tikrai nesmagiai jaučiuosi dabar, kad taip neadekvačiai sureagavau. Šiaip esu žmogus su humoro jausmu, bet vakar, matyt, jis buvo kažkur dingęs
ačiū už patarimus, siūlymus, planelius. Labiausiai man prieškambario ir trūksta. Kai atsikėlėm irgi svarstėm spintą statyti kur longger siūlei, bet tada gaunasi toks tamsus koridorius, o patalpa dar labiau sumazeja.
Y2K, Turim dabar spinta su suoliuku - atsisedimui, po juo batams susideti. Bet per didele ir ta spinta man dabar. Ateityje noriu toj vietoj siauros spintos, tik tuo metu nešiojamies rūbams ir batams susidėt. O už jos kampinės sofos, maždaug taip:

]My Webpage[/URL]
longger, kadangi skalbyklė taip pat bus "po plokšte", kaip ir visa įmontuojama technika, tai ten atrodys tiesiog kaip spintelė, kuri neuzstos vaizdo gaminant pvz ziuret telika

Šiaip norėjau dar ir džiovyklę ant jos dėti (taip pat po plokste pakišti). Bet atsisakiau šio technikos stebuklo kaip ir ir orkaitę dėti ant indaplovės. Nes, su meistru su popierinėm dėžėm bandėm dėlioti ir realiai matyti kiek viskas užima vietos, kiek šviesos nuo lango mažai belieka ir pan

žodžiu, kokias 4 valandas mes su juo "žaidėm", atkalbėjo nuo daug ko jis mane

Dėl tos priežasties tavo siūlymas dėt orkaitę toj pusėj irgi netinka (dėl sumažėjusio erdvinio pojūčio ir natūralios dienos šveisos netekimo)
galima sakyt jau susigyvenau su tuo planu koks yra, tik labiausiai nežinau ką daryt su rožine spalva pažymėta zona. Karuselė ar paprastos lentynos? Ir dėl viršutinių spintelių dar neapsisprendžiu: vertikalios per visą ilgį ar horizontalios iš 2 dalių... ar dar koks variantas...