Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(longger @ 2017 01 11, 20:30)
neesu buvus Ikea pardėj. Ir jų katalogą varčiau paskutinį kartą dar prie Brazausko. Tai neužkliuvo toks sprendimas, todėl oficialiai pareiškiu: asmeniškai aš pasiskolinu jį iš jūsų  biggrin.gif

Aš jaučiu akla, kur kokia idėja su kempinėm unsure.gif blink.gif
Atsakyti
Jau kažkada buvau pas jus ilindusi, bet planus ir finansus daryti virtuvę surijo kiti statybų darbai, tai grįžtu vėl su savo galvoskausmiu.

Žodžiu, yra sena statyba, namas renovuotas perrenovuotas. Paskutinį kartą renovavom mes, deja tai nesudarė galimybės išlyginti beveik visur esančius laiptus. Taip ir virtuvėje. Iš karto pasakau, kad virtuvė gali būti tik čia,kitur jos galimybės kelti nėra. Po rekonstrukcijos ši patalpa bent padidėjo, nes seniau visos tos dalies lygiagrečiai tambūro iš viso nebuvo. Užtai vyro siūlymu atsirado didžiulis langas, kad jį kur, per kurį toje pusėje nebeįmanoma nieko pastatyti. Įkeliu kol kas patalpos planą. Gal kas pajus kūrybinį įkvėpimą pakontempliuoti, kad čia galima būtų išspręsti? Ar pati esu biški pasibraiziusi.

Vandens įvadas galimas beveik bet kur, dėl gartraukio šiek tiek sudėtingiau. Gali tekti statyti filtruojanti.

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Beje, stalo nereikia, valgomasis bus svetainėje. Jau pripratau steikseti su bliudais per laiptus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 11 sausio 2017 - 21:11
QUOTE(longger @ 2017 01 11, 20:44)
Bent jau pas mus tai pakabink TV ir visi ten valgys  biggrin.gif kur TV, ten geriausia vieta valgyt  biggrin.gif nesvarbu, stalo gali ir nebūti  biggrin.gif
Kai reikia užkąsti - labai gerai turėti prisėdimą virtuvėje. Ne atsisėdimą, bet prisėdimą. Ar vaiką pasisodint kol ruošiesi ar pačiai plačiąją padėt patogiau. Nu bent jau pas mane ji tokia ir sunki  biggrin.gif
Saloje galima nedėti nei viryklės, nei plautuvės. Galima ją daryt šiaip, saląir tiek. Apeinjamą iš 4 pusių, kad vaikams būtų kur gaudynių žaist. Arba kulinariniam bendravimui. Prisėdimui su kompu. Bendram gaminimui. Molio lipdiniams, dekupažui, masažui, se... nu žodžiu įvairus gali būti salos panaudojimas  smile.gif

Tas pats ir pas mus, kur valgoma, ten TV smile.gif ačiū už paskatinamąsias mintis dėl salos.

Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2017 01 11, 13:25)
http://www.part.lt/p...37cbb47c786.jpg

http://www.part.lt/p...eb41b9a1687.jpg

viskas dar kuriama, todel i smulkmenas nekreipkite demesio  4u.gif

Labai graži virtuvė, kokios medžiagos panaudotos durelėms ir stalviršiui, ir kas yra tarp apatinių ir viršutinių spintelių? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dumsė: 11 sausio 2017 - 21:55
Akrilas capucino, stalvirsio plokste ant sienu
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2017 01 11, 21:15)
ar patogu iš apačios spinteles atidaryt? taip nenoriu rankenėlių viršutinėse spintelėse, bet bijau, kad iš apačios nepatogu atidaryt  unsure.gif​ </p>

Zinokit, visai patogu, gal tik is pradziu maisemes ties kuria vieta imti. Bet vyriu neislauzem tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2017 01 11, 22:32)
Akrilas capucino, stalvirsio plokste ant sienu

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
pradzioje sunkiau ir darinejasi, mano kai placios ir aukstos, tai sunkiau uztaikyt kampa atidarymo, bet dabar einamiausios spinteles jau gerai darinejasi , o pirstai puikiai nusivalo su sluoste ir blizga
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2017 01 11, 20:15)

</p></div></blockquote><p>ar patogu iš apačios spinteles atidaryt? taip nenoriu rankenėlių viršutinėse spintelėse, bet bijau, kad iš apačios nepatogu atidaryt  unsure.gif </p>

patogu 4u.gif ranką reikia mažiau kelti bigsmile.gif ir valyti aplink rankenėles nereikia.
Atsakyti
sveikos, mergaitės,

ačiū už sveikinimus 4u.gif

ir dar kartą atsiprašau už savo vakarykštę reakciją doh.gif tikrai nesmagiai jaučiuosi dabar, kad taip neadekvačiai sureagavau. Šiaip esu žmogus su humoro jausmu, bet vakar, matyt, jis buvo kažkur dingęs ax.gif

ačiū už patarimus, siūlymus, planelius. Labiausiai man prieškambario ir trūksta. Kai atsikėlėm irgi svarstėm spintą statyti kur longger siūlei, bet tada gaunasi toks tamsus koridorius, o patalpa dar labiau sumazeja.

Y2K, Turim dabar spinta su suoliuku - atsisedimui, po juo batams susideti. Bet per didele ir ta spinta man dabar. Ateityje noriu toj vietoj siauros spintos, tik tuo metu nešiojamies rūbams ir batams susidėt. O už jos kampinės sofos, maždaug taip:

vartotojo įkelta nuotrauka]My Webpage[/URL] huh.gif

longger, kadangi skalbyklė taip pat bus "po plokšte", kaip ir visa įmontuojama technika, tai ten atrodys tiesiog kaip spintelė, kuri neuzstos vaizdo gaminant pvz ziuret telika smile.gif Šiaip norėjau dar ir džiovyklę ant jos dėti (taip pat po plokste pakišti). Bet atsisakiau šio technikos stebuklo kaip ir ir orkaitę dėti ant indaplovės. Nes, su meistru su popierinėm dėžėm bandėm dėlioti ir realiai matyti kiek viskas užima vietos, kiek šviesos nuo lango mažai belieka ir pan unsure.gif žodžiu, kokias 4 valandas mes su juo "žaidėm", atkalbėjo nuo daug ko jis mane smile.gif Dėl tos priežasties tavo siūlymas dėt orkaitę toj pusėj irgi netinka (dėl sumažėjusio erdvinio pojūčio ir natūralios dienos šveisos netekimo) 4u.gif

galima sakyt jau susigyvenau su tuo planu koks yra, tik labiausiai nežinau ką daryt su rožine spalva pažymėta zona. Karuselė ar paprastos lentynos? Ir dėl viršutinių spintelių dar neapsisprendžiu: vertikalios per visą ilgį ar horizontalios iš 2 dalių... ar dar koks variantas...
Atsakyti
ptashka, jums išskirtinis apdovanojimas už gabumus braižyboje (kokį 20min šifravau ir bandžiau susivokti ką jųs ten pabraižėt biggrin.gif arba kava buvo dar nesuveikusi), o vyrui - už nerealų langų patalpose planavimą. Ką ten medalis, imkit ordiną ir taurę first.gif (Nu čia bandžiau pajuokauti)
O dabar rimtai. Tą vietą, šalia tambūro galite iš karto vėl užmūryti biggrin.gif nes naudos iš jos mažai liko biggrin.gif Arba langą siaurinat, arba pastatot ten kavos staliuką ir turėsite vietą kur išgerti arbatėlės, neišeinat iš virtuvės. Arba pusryčių stalas. Nu kažką tokio.
O toliau pasirinkimo kaip ir nėra labai didelio. Bent jau aš daryčiau aukštų spintų linija pagal sieną 2372. Bent jau pakeltą orkaitę ir šaldytuvą. O paskui stalviršį L formos ir užsukimą pagal langą. Nu ir tęsti jį iki kol ten logiškai jis eitų ir tada palikti vietos iki to didžiojo lango. Kažkaip taip man dėliotųsi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salsiera @ 2017 01 12, 09:55)
sveikos, mergaitės,

ačiū už sveikinimus  4u.gif

va tik atsiprašinėt nereikia, gerai 4u.gif Aš parašiau, kaip parašiau, jūs perskaitėt, kaip perskaitėt. Intonacijos raštu neperduosi. Tikiuosi į vakarą gimtadienis pasitaisė ir nuotaika pragiedrėjo 4u.gif bent jau aš to jums linkėjau 4u.gif

Jūsų valia. Jeigu tinka tai, kas yra, tai tada ir darykit! pritart negaliu, nes man asmeniškai taip netgi labai netiktų. Bet kiekviena gyvenam savo gyvenimą ir turim savo poreikius. Kampinėje spintelėje bet koks mechanizmas vietoje lentynų yra geriau. Karuselė irgi yra gerai, bet jų būna įvairių: ir pusinių ir kampinių ir su įvažiuojančiom durelėm - pasirinkite teisingai 4u.gif Viršutines spinteles daryčiau siauromis ir aukštomis durelėmis.
Ir vis tiek, jūsų vietoje sukčiau spintą lygiagrečiai įėjimui, ne iki lubų, tuomet nesuformuotumėt tamsaus tunelio ir nedaryčiau skalbyklės spintelėje. bandėte taip naudotis? Atspėkite iš trijų kartų ar tai bus patogu. Aš padaryčiau ten vieną sieną (kur braižiau juoda spalva) perkelčiau ten TV, iš WC įėjimo pusės statyčiau skalbyklę ir jeigu norit džiovyklę ant viršaus, uždaromas įvažiuojančiom durim.Kažkas tokio, o kitoje pusėje 2 aukštos spintos su pakelta orkaite ir šaldytuvu ir jeigu norite, liktų tas pats rožinis kampas. Tada pagal sieną turėčiau ilgą stalviršį be šaldytuvo prie lango.
Toks būtų mano siūlymas, bet renkatės jūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 01 12, 11:26)
ptashka, jums išskirtinis apdovanojimas už gabumus braižyboje (kokį 20min šifravau ir bandžiau susivokti ką jųs ten pabraižėt  biggrin.gif arba kava buvo dar nesuveikusi), o vyrui - už nerealų langų patalpose planavimą. Ką ten medalis, imkit ordiną ir taurę first.gif (Nu čia bandžiau pajuokauti)
O dabar rimtai. Tą vietą, šalia tambūro galite iš karto vėl užmūryti  biggrin.gif  nes naudos iš jos mažai liko  biggrin.gif Arba langą siaurinat, arba pastatot ten kavos staliuką ir turėsite vietą kur išgerti arbatėlės, neišeinat iš virtuvės. Arba pusryčių stalas. Nu kažką tokio.
O toliau pasirinkimo kaip ir nėra labai didelio. Bent jau aš daryčiau aukštų spintų linija pagal sieną 2372. Bent jau pakeltą orkaitę ir šaldytuvą. O paskui stalviršį L formos ir užsukimą pagal langą. Nu ir tęsti jį iki kol ten logiškai jis eitų ir tada palikti vietos iki to didžiojo lango. Kažkaip taip man dėliotųsi.  4u.gif

O jo, as nekenciau braizybos mokykloje 😂😂
Is kur vyro fantazijos langams-nezinau.
Is tikruju, ka jus sakote, viskas yra ir mano pabraizymuose. Su tuo uzbaigimu palei didiji langa irgi vargstu-kur ji pabaigt, kad maziausia is blogybiu pasirinkciau.

As svarstau toki plana: palei laiptus, vedancius i svetaine, deciau saldytuva, tada bloka su palelta orkaite, po ja indaplove, tada 45 cm bloka, tada kampa ir kazkiek stalciu bloku.

Kriaukle prie mazojo lango, po ja stalcius siuksliadezei.

O palei ta atsiradusia tamburo siena planuoju statyti 45 cm gylio ale ukine spinta. Nesamone?
Atsakyti