Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(ptashka @ 2017 01 12, 11:12)
O jo, as nekenciau braizybos mokykloje 😂😂
Is kur vyro fantazijos langams-nezinau.
Is tikruju, ka jus sakote, viskas yra ir mano pabraizymuose. Su tuo uzbaigimu palei didiji langa irgi vargstu-kur ji pabaigt, kad maziausia is blogybiu pasirinkciau.

As svarstau toki plana: palei laiptus, vedancius i svetaine, deciau saldytuva, tada bloka su palelta orkaite, po ja indaplove, tada 45 cm bloka, tada kampa ir kazkiek stalciu bloku.

Kriaukle prie mazojo lango, po ja stalcius siuksliadezei.

O palei ta atsiradusia tamburo siena planuoju statyti 45 cm gylio ale ukine spinta. Nesamone?

Pasibendraukit su Jonete, pas ją labai panaši virtuvė Aš gal tik orkaitę su šaldytuvu sukeisčiau vietom.

vietoje tos tambūro sienos galėjot statyt spintą. Dabar 45cm jau bus ant lango užlipus ta spinta. Bus negerai. Reiktų daryt panašų tarpą, kaip ir kitoje pusėje ~15cm. tai jums liktų apie 25cm gylio spinta. geriau negu nieko, bet ... Ir ne paskutinėj vietoj klausimas kuo tą langą dengsite/puošite. Tam irgi vietos reikia numatyti.
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 01 12, 13:07)
Pasibendraukit su Jonete, pas ją labai panaši virtuvė Aš gal tik orkaitę su šaldytuvu sukeisčiau vietom.

vietoje tos tambūro sienos galėjot statyt spintą. Dabar 45cm jau bus ant lango užlipus ta spinta. Bus negerai. Reiktų daryt panašų tarpą, kaip ir kitoje pusėje ~15cm. tai jums liktų apie 25cm gylio spinta. geriau negu nieko, bet ... Ir ne paskutinėj vietoj klausimas kuo tą langą dengsite/puošite. Tam irgi vietos reikia numatyti.

Jo, aš jau vakar pamačiusi jos virtuvę puoliau klausinėti smile.gif dėl langų puošybos aš labai ne išranki. Tiks roletai arba medinės žaliuzės. Užuolaidų ir romaneciu nelabai mėgstu.

Kodėl jūs skaiciuojate, kad gylis lieka tik 25 cm?

Po orkaite bus indaplovė... Galvos skausmas, ar ją keisti, ar ne vietomis su šaldytuvu, labiau linkstu nekeisti, kad arčiau kriauklės būtų.
Atsakyti
ptashka, o gal jūsų tą virtuvės užbaigimą galima padaryti va tokį apvalų? nu, ne pilnai apskritimo, nes pas jus ten siena, bet pati idėja gal svarstoma?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(salsiera @ 2017 01 12, 09:55)
Bet atsisakiau šio technikos stebuklo kaip ir ir orkaitę dėti ant indaplovės.

kodėl? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2017 01 12, 12:27)
Jo, aš jau vakar pamačiusi jos virtuvę puoliau klausinėti smile.gif dėl langų puošybos aš labai ne išranki. Tiks roletai arba medinės žaliuzės. Užuolaidų ir romaneciu nelabai mėgstu.

Kodėl jūs skaiciuojate, kad gylis lieka tik 25 cm?

Po orkaite bus indaplovė... Galvos skausmas, ar ją keisti, ar ne vietomis su šaldytuvu, labiau linkstu nekeisti, kad arčiau kriauklės būtų.

Tai ko jūs čia mus kamantinėjate? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

indaplovę kelčiau po stalviršiu, o po orkaite stalčius. Man taip šviečia, o jūs darykite kaip jums šviečia biggrin.gif
"Tiks medinės žaliuzės" biggrin.gif aš irgi taip galvojau, kol man nepasakė 1m² kainos. Gerai kad sėdėjau biggrin.gif dabar sakau, ooooo, pas jus NETGI medinės žaliuzės biggrin.gif

na, jūs parašėte kad tas kampas yra 42cm. Jeigu langą pacentruoti ir palikti 15cm, kaip ir prie kitos sienos, gaunasi 27cm, minus fasadai, nugarėlė tai ir tų 25cm nebelieka.
Papildyta:
QUOTE(Jonete @ 2017 01 11, 20:46)
Aš jaučiu akla, kur kokia idėja su kempinėm  unsure.gif  blink.gif

Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 01 12, 13:28)
ptashka, o gal jūsų tą virtuvės užbaigimą galima padaryti va tokį apvalų? nu, ne pilnai apskritimo, nes pas jus ten siena, bet pati idėja gal svarstoma?

Man dabar biski sunku suvokti, apie kuria cia mes vieta? Reik turbut popietines kavos biggrin.gif kur tamburo siena? visai idomus sprendimas.

QUOTE(longger @ 2017 01 12, 13:33)
Tai ko jūs čia mus kamantinėjate?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

indaplovę kelčiau po stalviršiu, o po orkaite stalčius. Man taip šviečia, o jūs darykite kaip jums šviečia  biggrin.gif
"Tiks medinės žaliuzės"  biggrin.gif aš irgi taip galvojau, kol man nepasakė 1m² kainos. Gerai kad sėdėjau  biggrin.gif dabar sakau, ooooo, pas jus NETGI medinės žaliuzės  biggrin.gif

na, jūs parašėte kad tas kampas yra 42cm. Jeigu langą pacentruoti ir palikti 15cm, kaip ir prie kitos sienos, gaunasi 27cm, minus fasadai, nugarėlė tai ir tų 25cm nebelieka.

Nu kaip kodel, nes kuo daugiau galvu, tuo daugiau makalynes vienoje biggrin.gif

Ok, galima ir taip. sia ideja is tikruju man buitines technikos konsultantas patare, tai as ja tiesiog galvoje minkiau, kaip viena is galimu. Galima indaplove ir po stalvirsiu palei ta neva ilgesne, bet su iskrypusiu uzsibaigimu siena daryti. As siaip irgi uz, kad saldytuvas arciau negu orkaite butu.

Nu jo, as tas zaliuzes (tiksliau 1 zaliuze) i miegamaji dejau. Kainas zinau. Mazu, kol issigimdysiu su virtuve, jos atpigs? biggrin.gif

Jo, tas kampas apie 42 cm. Sakot negraziai vizualiai ziuresis, jei necentruociau, o tiesiog ten sinta uzmanguryciau? Gal ir logiska visai, as tai nepamasciau apie tai. O jei spinta glausti ne visai prie langines sienos, bet palikti tarpa? Turbut is viso nesamone?
Atsakyti
Ptashka, o koks langų aukštis? Standartinis virtuvinis?
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2017 01 12, 13:43)
Ptashka, o koks langų aukštis? Standartinis virtuvinis?

Mažesnis 91 cm kažkur , o didysai tiksliai neiamatavau, bet beveik iki lubų. Sakiau gi, kad gigantomanija pas vyrą.

Mane tik džiugina, kad mažesnis langas standartinio stalvirsio aukštyje, tai mastau išlupti palangę ir sulieti su stalvirsiu.
Atsakyti
QUOTE(salsiera @ 2017 01 12, 11:55)
vartotojo įkelta nuotrauka]My Webpage[/URL]   huh.gif

Man žiūrint į papaišymus, atrodo, kad baldų proporcijos neišlaikytos atsižvelgiant į matmenis. Gal klystu, bet man rodos kaitlentė/stalčiai ir skalbimo mašina realiai būtų platesni.
Ir stalo taip prie lango nepristumsit, nes nebus vietos atsisėsti nuo lango pusės (gal to nereikia?). Ir šiaip nedaug vietos praėjimui liktų. Jūsų kambario plotis 2.53m, tai atmetus stalčių plotį šalia kaitlentės (0.6m) ir stalo plotį (nžn koks apvalus būna, bet paėmiau iš ikėjos apvalų stalą su diametru 0.94m), tai gaunasi, jei visiškai pristūmus stalą prie lango, lieka 2.53-0.6-0.93=1m praėjimui link virtuvės. Stačiakampio stalo plotis būna ~0.75m, tai liktų daugiau vietos. Be to stačiakampį galima pristumti prie pat sienos. Jūs kiek matau 4-ių asmenų šeima, tai manau užtektų vietos sėdėti iš 3 pusių aplink stalą.
Ir ar negalima skalbyklės sutalpinti į vonio kambarį? Aš geriau jau įsirengčiau dušą ir skalbyklę vonioje dėčiau. Tuomet būtų galima atsisakyti to išsikišusio bloko (stalčiai + skalbyklė) svetainėje ir erdvės padaugėtų.
P.S. Kiek skaičiau yra skalbyklių ir džiovyklių viename. Gal nėra idealus variantas, bet vis geriau nei be džiovyklės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auruma: 12 sausio 2017 - 13:27
[quote name="ptashka" post="71355804" timestamp="1484218279"]Mažesnis 91 cm kažkur , o didysai tiksliai neiamatavau, bet beveik iki lubų. Sakiau gi, kad gigantomanija pas vyrą.

Mane tik džiugina, kad mažesnis langas standartinio stalvirsio aukštyje, tai mastau išlupti palangę ir sulieti su stalvirsiu.[/quote]

O dydysis kiek nuo žemės? Pirma ne taip išsireiškiau - domina būtent aukštis nuo žėmės, ar išeina kažką prie lango įkomponuoti, ar nelabai.
Atsakyti
[quote=Y2K,2017 01 12, 14:39]
[quote name="ptashka" post="71355804" timestamp="1484218279"]Mažesnis 91 cm kažkur , o didysai tiksliai neiamatavau, bet beveik iki lubų. Sakiau gi, kad gigantomanija pas vyrą.

Mane tik džiugina, kad mažesnis langas standartinio stalvirsio aukštyje, tai mastau išlupti palangę ir sulieti su stalvirsiu.[/quote]

O dydysis kiek nuo žemės? Pirma ne taip išsireiškiau - domina būtent aukštis nuo žėmės, ar išeina kažką prie lango įkomponuoti, ar nelabai.
[/quote]

A, tada ir as ne taip supratau. APIE 40 cm. Rasau apie, nes ten dar nesutvarkytos grindys tai gali likti dar maziau, 30-35 cm.
Atsakyti
[quote=ptashka,2017 01 12, 15:45]
[/quote]

A, tada ir as ne taip supratau. APIE 40 cm. Rasau apie, nes ten dar nesutvarkytos grindys tai gali likti dar maziau, 30-35 cm.
[/quote]

Man irgi patinka dideli langai, nieko blogo aš tame dideliame lange nematau. As daryčiau nuo laiptu iki mazojo lango krašto virtuvę L formos, prie laiptų dėčiau šaldytuvą ir orkaitę pakeltą, prie didžiojo lango statyčiau apvalų staliuką, jums tik atrodo, kad jo nereikia, bet būtų didelis patogumas valgant pusryčius, nereiktų laiptais su kiekvienu bliudu lipt. O jei jau tikrai jums jokio staliuko nereikia, tai darykit vietoj palangės suoliuką su atkeliamu viršum ir ten bus labai patogu laikyti visokius negabaritinius rakandus.
Atsakyti