QUOTE(ptashka @ 2017 01 12, 11:12)
O jo, as nekenciau braizybos mokykloje 😂😂
Is kur vyro fantazijos langams-nezinau.
Is tikruju, ka jus sakote, viskas yra ir mano pabraizymuose. Su tuo uzbaigimu palei didiji langa irgi vargstu-kur ji pabaigt, kad maziausia is blogybiu pasirinkciau.
As svarstau toki plana: palei laiptus, vedancius i svetaine, deciau saldytuva, tada bloka su palelta orkaite, po ja indaplove, tada 45 cm bloka, tada kampa ir kazkiek stalciu bloku.
Kriaukle prie mazojo lango, po ja stalcius siuksliadezei.
O palei ta atsiradusia tamburo siena planuoju statyti 45 cm gylio ale ukine spinta. Nesamone?
Is kur vyro fantazijos langams-nezinau.
Is tikruju, ka jus sakote, viskas yra ir mano pabraizymuose. Su tuo uzbaigimu palei didiji langa irgi vargstu-kur ji pabaigt, kad maziausia is blogybiu pasirinkciau.
As svarstau toki plana: palei laiptus, vedancius i svetaine, deciau saldytuva, tada bloka su palelta orkaite, po ja indaplove, tada 45 cm bloka, tada kampa ir kazkiek stalciu bloku.
Kriaukle prie mazojo lango, po ja stalcius siuksliadezei.
O palei ta atsiradusia tamburo siena planuoju statyti 45 cm gylio ale ukine spinta. Nesamone?
Pasibendraukit su Jonete, pas ją labai panaši virtuvė Aš gal tik orkaitę su šaldytuvu sukeisčiau vietom.
vietoje tos tambūro sienos galėjot statyt spintą. Dabar 45cm jau bus ant lango užlipus ta spinta. Bus negerai. Reiktų daryt panašų tarpą, kaip ir kitoje pusėje ~15cm. tai jums liktų apie 25cm gylio spinta. geriau negu nieko, bet ... Ir ne paskutinėj vietoj klausimas kuo tą langą dengsite/puošite. Tam irgi vietos reikia numatyti.