Labas
longger, nežinau ar pameni mano virtuvę, bet darysim kaip ir tu buvai siūliusi

perkalbėjo vis tik meistras mane, kad kampą geriau uždaryt ir daryt stalčius

pagalvojau, kad stalčiai vis tik talpiau bus nei karuselė. Pažadėjo, kad vasario pabaigoj jau bus virtuvė
QUOTE(deidra_789 @ 2017 01 24, 00:15)
Ir dabar kažkoks neramumas ir esmė, kad čia blokinis senas namas - užsisakiau skylės išgręžimą
deidra, puikiai jus suprantu

ir aš jau buvau prisifantazavusi apie tokius vamzdžius

o šahtą užmūryt

nes kai kaimynas įsijungia gartraukį kepdamas kiaušinienę su svogūnais - rodos net akis graužia nuo smarvės

ir atvirkščiai, kai aš žuvį kepu - kaimynas "verkia"

Mūsų namas senas, dar vokiečių statytas, matyt tos šahtos nepritaikytos gartraukiams. Yra keli variantai išspręsti šią problemą: kaip kažkas minėjo anglies filtrą dėti (nesijungia gartraukis). Arba daryt kaip mes: tiksliai nepaaiškinsiu, nes vyras rūpinasi visa buitine technika ir techniniais sprendimais, bet yra kažkokios viepusės lyg pertvaros (tikrai nepamenu kaip vadinas), kurios orą išleidžia, o š vidų priešingai - nepatenka. Žodžiu, geriau paaiškintų kokioj gartraukių parduotuvėj konsultantas
QUOTE(rosenda @ 2017 01 24, 12:47)

ačiū..
Vakar pajunge elektrikas dar perimetrini apšvietimą lubose, tai nuo tų ryzu lubų tokia šilta šviesa šviečia

nuostabi virtuvė
neradau atskiros temos apie plautuves

tik apie akmens masės. Gal yra kur nors diskusija, kokios plautuvės (žinau, žinau, labai individualu), bet visgi, kokia būtų jūsų nuomone pagal kainą/kokybę/valymo lengvumą/ilgaamžiškumą (nebūinai surašyta eilės tvarka

) geriausia? Šitos ikejinės patiko dydis, vaizdas pačioje virtuvėje, o dar ir 25 metų garantija, ką manot?
http://www.ikea.com/...ucts/S39158179/