Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(longger @ 2017 01 24, 16:10)
Tuomet niekas niekada man negalėtų paaiškinti, jog darau kažka ne taip

galetu biggrin.gif ir tam, kad jie galetu, tu pries perkant pasirasai, jog jie gali biggrin.gif tvarka, nu biggrin.gif todel negali nei pasikabinti kokio bliudo palydovams gaudyti, nei juolab kirsti sienose angas gartraukiams. Bet cia jau kita tema smile.gif tiesiog pats namas nera tavo nuosavybe, nuosavas tik tavo butas, bet ir tai kruvos apribojimu ir taisykliu, pazeisi ir bus baudos, bus problemu parduodant. Biesina, bet kita vertus tvarka.
Atsakyti
QUOTE(salsiera @ 2017 01 24, 14:50)
Labas  4u.gif

longger, nežinau ar pameni mano virtuvę, bet darysim kaip ir tu buvai siūliusi  smile.gif perkalbėjo vis tik meistras mane, kad kampą geriau uždaryt ir daryt stalčius  ax.gif pagalvojau, kad stalčiai vis tik talpiau bus nei karuselė. Pažadėjo, kad vasario pabaigoj jau bus virtuvė  wub.gif

pamirši čia jus biggrin.gif ypač kai per gimtadienį jus bordakėlio karaliene apšaukiau biggrin.gif jezau jezau kokią sarmatą apturėjau. Dar dabar naktį pašoku šalto prakaito išpilta biggrin.gif

tai statysit ta sieną tokią kur skalbyklė bus? ar be jos apsieisit?
nes paskui aš dar pagalvojau, jog gal tą sieną apsimokėtų pasukti šiek tiek įstrižai, jeigu ant jo TV dėt, nu ir jeigu aplamai ją statysit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 01 24, 16:36)
galetu biggrin.gif ir tam, kad jie galetu, tu pries perkant pasirasai, jog jie gali biggrin.gif  tvarka, nu biggrin.gif todel negali nei pasikabinti kokio bliudo palydovams gaudyti, nei juolab kirsti sienose angas gartraukiams.  Bet cia jau kita tema smile.gif tiesiog pats namas nera tavo nuosavybe, nuosavas tik tavo butas, bet ir tai kruvos apribojimu ir taisykliu, pazeisi ir bus baudos, bus problemu parduodant. Biesina, bet kita vertus tvarka.

nu paprasto ventiliatoriaus aš ką, irgi negaliu įsidėt į šachtą?
nenoriu aš tada į Norvegiją biggrin.gif
Galima pagalvoti, jog kada nors turėjau tokį šansą biggrin.gif Nu bet gerai nenorėti to, kam nėra šansų išsipildyti. Va kaip lengvai atpuolė visa Norvegija. Dėl gartraukio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(longger @ 2017 01 24, 17:16)
Dėl gartraukio  biggrin.gif

o manai del ko as cia? biggrin.gif
Atsakyti

Arba daryt kaip mes: tiksliai nepaaiškinsiu, nes vyras rūpinasi visa buitine technika ir techniniais sprendimais, bet yra kažkokios viepusės lyg pertvaros (tikrai nepamenu kaip vadinas), kurios orą išleidžia, o š vidų priešingai - nepatenka. Žodžiu, geriau paaiškintų kokioj gartraukių parduotuvėj konsultantas mirksiukas.gif

Jei manote, kad tas milimetro storio atgalinis vožtuvas (ar kaip jis ten vadinasi) sulaikys nuo šalčio patekimo į vidų, tai labai klystate. Toje vietoje į lauką bus šalčio tiltas, nes nuo lauko skirs tik tas milimetro storio vožtuvas ir dar milimetro storio gartraukio gofra.

Kai dujas vedė, tai į šachtą dėjo vidinį įdėklą. Gal ir šioje vietoje būtų galima padaryti kažką panašaus?.. Tik pakainuotų atitinkamai, brangiau nei išgręžti skylę į lauką...

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 01 24, 17:38)
o manai del ko as cia? biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Viskas čia aišku su jumis biggrin.gif

Na bet pas mus ne daugiabutis, tai gartraukis skylėj ir lauke. Tiesa, tokioj vietoj, kad niekas dar nebuvo pažiūrėt tų varveklių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2017 01 24, 12:07)
teoriškai nesusissiekia, o praktiškai jaučiasi kvapai. Ir tos šachtos skirtos vėdinimui, o ne gartraukiams. Aišku visi jungia, bet...

Esme ir yra, kad pirmo aukšo kaimynai išsivedė gartraukį į ventiliacijos angą.. Siaubas kažkoks... to pasekoje mes virtuvėje išvis užmūrinom ventiliacijos angas, nes net nėra prasmės su jais kovoti ir tikrai nenoriu gadintis nervų. Dabar galvosime ką daryt su vonio, nes dabar kai jie jį įjungia, tai prie ventilaicios angos taip ir jauti kaip pučia oro srautą fiziškai.
Papildyta:
QUOTE(deidra_789 @ 2017 01 24, 22:31)
Esme ir yra, kad pirmo aukšo kaimynai išsivedė gartraukį į ventiliacijos angą.. Siaubas kažkoks... to pasekoje mes virtuvėje išvis užmūrinom ventiliacijos angas, nes net nėra prasmės su jais kovoti ir tikrai nenoriu gadintis nervų. Dabar galvosime ką daryt su vonio, nes dabar kai jie jį įjungia, tai prie ventilaicios angos taip ir jauti kaip pučia oro srautą fiziškai.

paskaičiau visus komentarus ir kūrybius polėkius smile.gif tiek parašyt ir gartrauko skylės grėžimo - talentas - ne kitaip smile.gif

O mane lengva isterija ima, nes skylės grėžimas užsakytas ketvirtadienį ryte ir baigia montuori baldus po to biggrin.gif biggrin.gif ir aš tooooookiam pasimetiem tai ką dabar daryt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kad jau Noa taip poetiskai apie akmenis rase, tai pratesiu tema.

Gavau paskaiciavimus, kiek kainuotu lieto akmens stalvirsis. Prisedau, atsistojau, restartavau kompa - sakau, gal ekranas sugedo, kazkokie skaiciai ne tokie matosi. Bet paskui pagalvojau, kad reali ta kaina. Tik nelabai ikandama turbut biggrin.gif
Atsakyti
Parekomenduokite vandens maisytuva virtuvei, domina is pigesniu, bent i kokias firmas dairytis?
Atsakyti

as emiau ikejoj pigesni maisytuva. tokiu jau naudojausi kuri laika, bedu nebuvo, skirtumo, lyginant su dabar turimu plados maisytuvu, nematau, o uz ji kadaise mokejau daugokai. nebent nerasit sau tinkamo dizaino. 

Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2017 01 25, 09:56)
Parekomenduokite vandens maisytuva virtuvei, domina is pigesniu, bent i kokias firmas dairytis?

Emiau Ikea maisytuva i vonios kriaukle, planuoju ir i virtuve imti is ten pat.
Atsakyti
Kas turite aukstus kranus, ar labiau taskosi vanduo?
Atsakyti