Pas mane taip, jau 9 metai. Viskas ok
Pas mane taip, jau 9 metai. Viskas ok
Dėl hpl sienelės tarp spintelių, tikrai nė vienas baldininkas nekalbėjo, kad negalima, nepataria ir pan. Mes irgi planuojam būtent taip dengt tą tarpą, bus dujinė kaitlentė.
Aš irgi noriu būtent tos sienelės. Bet pavyzdžiui tikrai ne visos įmonės daro. Jų argumentai, kad turėjo patirties, jog sienelė atšokdavo, iškildavo pūslės, tai jie tiesiog neberizikuoja ir nebedaro. Siūlo nebent imti iš pačio gamintojo, kad jie ir prisiimtų atsakomybę.
Aš irgi noriu būtent tos sienelės. Bet pavyzdžiui tikrai ne visos įmonės daro. Jų argumentai, kad turėjo patirties, jog sienelė atšokdavo, iškildavo pūslės, tai jie tiesiog neberizikuoja ir nebedaro. Siūlo nebent imti iš pačio gamintojo, kad jie ir prisiimtų atsakomybę.
Nu net įlindau į google paskaitinėt. Na tikrai visokių tų rekomendacijų yra. Reikės pasiklausinėt iššamiau, padiskutuot ta tema su baldininkais.
Bandau dar įdėti,nes dabar peržiūrint ir man nerodo...
Bandau dar įdėti,nes dabar peržiūrint ir man nerodo...
Ai supratau y2k išėmė foto.ačiū...;)

Tik tiek, kad indaplovė turėtų būti greta kriauklės (vandens pajungimas) ir greta indaujos (nes iš indaplovės imi švarius indus ir dedi į indaują). Tai jei indai virš orkaitės, tada gal ir nieko, tik reikia žiūrėti, į kurią pusę atsidarys durelės (ar bus patogu imti iš indaplovėsir dėti į lentyną? Indaplovė juk atsidaro žemyn. Aš kai aukšta, tai sugebėčiau, bet nedidelio ūgio žmogui nežinau ar bus gerai), bet jei kitoj kambario pusėj - gana nepatogu, kiekgi ten pribėgiosi dėl visų puodukų?
Tai būtent dėl to siūlyčiau indaplovę nešti į kitą pusę nuo kriauklės, o indus dėti ten, kur bus patogu stovėti, ją atidarius (turbūt tos pakabinamų spintelių durelės prie šaldytuvo? Prie pirmos nuo lango neprieisit, kai indaplovė bus atidaryta, o antrą visą užims gartraukis ir ji tiks tik prieskoniams dėti).
Gudriau nesumanau, nors vis tiek neidealu, nes man lyg mažoka erdvės tiems indams...
O dėl gartraukio kolkas visiškai neapmąstytas variantas, jei kaip nupiešiau kaitlentė per cargo plotį atitraukta nuo šaldytuvo, tai nebeaišku kur tą gartraukį įmontuot - gaunasi per spintelių vidurį...
O nachiera palikt indaplovę atidarytą? Šaldytuvo, dujinės juk niekas nepalieka. Tai ir indaplovės... Atidaryta tokioj mažoj virtuvėj ji maišys, kur bedėsi.
Tai apgalvokit kriauklę - orkaitę tada... Akivaizdu, kad kaitlentė turi būti prie sienos, ir kad kažkurią spintelę užims gartraukis, virš lango gartraukio nekabinsi. O kriauklę galima stumdyt, kartu su ta indaplove.
Jei daryt kaip yra, indus virš orkaitės - indaplovės ir durys atsidarys į sienos pusę - žvengiu garsiai
Vat išsikirpkit kartono gabalą, kaip indaplovės durelės, pasitieskit ant grindų ten, kur indaplovė, ir tada matysit, kur stovėsit. Jei priekyje, galėsit mėtyt indus į spintelę ir kiekvienas pataikymas užsiskaitys kaip tritaškis, nes ten pagal atstumą tritaškio zona ir bus
Tada jau turi būti vyriai prie sienos ir atsidaryt į kambarį, arba išvis į viršų, nes kitaip tai briedas visiškas