QUOTE(balamūtas @ 2017 02 17, 14:30)
Nu ir užviriau diskusiją aš čia

Dabar toks jausmas, kad eisiu suplėšyt statybos leidimą ir persiprojektuot visą namą iš naujo pradedant nuo virtuvės

Kažkieno svajonė granitinis stalviršis, o mūsų svajonė tas langas ir visiškai nesvarbu, kad per jį nieko nesimatys ar jis bus ne į temą, bet jis ten turi būti toks koks yra dabar
longger, jei trumpai kokie tie kiti 3-4 variantai, ar jie prieinami jau tik mokamoj versijoj?
Balamūtas, langai pas jūs du. Tas, kur į kiemą (jeigu teisngai supratau) yra virš stalviršio ir ne iki žemės. Jis labai reikalingas, bet kaip labai gerai pastebėjo
myliulietu(va)

, jis galėtų būti siauras ir pailgas. Labai gerai žiūrisi iš vidaus, kartais netgi ir iš išorės, bet jūs su savo 2m ūgiu per jį matysit tik trinkelių 1m nuo sienos

Arba turėsit sėdėt. Bet tilptų dafiga pakabinamų spintelių.
Bet va tas langas iki žemės, kiek supratau per metrą nuo vitrinos - visiškas nesusipratimas arba labai labai norimas daiktas dėl labai labai asmeninių priežasčių, kurių paprastiems mirtingiesiems nesuprast.

Perkelčiau jį prie vitrinos t.y. pratęsčiau vitriną. Ir labai jus nuliūdinsiu, bet projekto dėl to perdarinėt nereikia. Tai nepatenka į esminių pakeitimų sąrašą. Kaip ir pertvarinės sienos.
Dėl tų kitų variantų, jeigu man nulips visi nuo sparndo ir dar turėsiu noro jungti kompą - padėliosiu. Bet žiauriai neįdomu dėliot, nežinant visų prioritetų ir matant tik atsišaudymus kontraargumentais. Toks jausmas - aha, braižykyt, sapaliokit, o aš vis tiek pasidarysiu kaip man reikia. Realiai mums kaip ir pofig. Netgi yra labai daug šansų, jog niekada pas jus ir nepakliūsim, todėl realiai nei šilta, nei šalta, kaip jūs ten susidėliosit.
O diskutuojam ne tik dėl jūsų. Yra čia tyliai beskaitančių ir panašiom problemom gyvenančių, kurios skaito, ima, bet tyli

todėl tą jausmą galit nusiiimti
Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2017 02 17, 14:49)
Dar atsargiai paklausiu - ar projektelyje pazymeta T raide yra Jusu tamburas?
Kokie jo matmenys? Pagal duru anga 1x1m (be spintos) ar ne?
Jei taip, tai kaip duso kabina, ar ne?
Jei neklystu, minejote, kad Jus vyras nemazas, ar ne?
Bijau, kad i namu teks uzeisite TIK po viena...
na jau, dušo kabinos būna ir 0,8x0,8 ir ten telpa du apkūnūs žmonės

išbandyta praktiškai. Aišku vandeniui ten vietos lieka nedaug

o ir visos lentynėlės su buteliukais nuskraido nafig tada
O čia gal net virš metro. Labai teoriškai netgi liktų vietos rūbams. bet rengtis reiktų atsargiai, po vieną, kad mėlynių alkūnėm neprisidaryti
Balamūtas, neįsižeidžiam

mes draugiškai