Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę - 36

QUOTE(Elze7 @ 2017 02 18, 10:25)
Beje, kas turite indaploves 45 cm ir jau kurį laiką naudojate, ar nesigailite?  unsure.gif

Mes (2+1) tokia turime ir mums jos pilnai užtenka, jungiame tik po švenčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2017 02 18, 10:48)
Mes (2+1) tokia turime ir mums jos pilnai užtenka, jungiame tik po švenčių smile.gif

O kasdien rankomis plaunat? Aš noriu kiekvieną dieną ją naudoti. Pats baisiausias darbas - indus plauti, tad noriu kiekvienos dienos kaip šventės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elze7 @ 2017 02 18, 11:07)
O kasdien rankomis plaunat? Aš noriu kiekvieną dieną ją naudoti. Pats baisiausias darbas - indus plauti, tad noriu kiekvienos dienos kaip šventės  biggrin.gif

Taip, darbo dienomis tik vakarieniaujam, tai koks čia vargas tris lėkštes išplauti. Galima butų krauti savaitgaliais, iki vakaro susikauptu, bet neturiu tiek indu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2017 02 18, 11:14)
Taip, darbo dienomis tik vakarieniaujam, tai koks čia vargas tris lėkštes išplauti. Galima butų krauti savaitgaliais, iki vakaro susikauptu, bet neturiu tiek indu smile.gif

O gaminat tose lekstese? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2017 02 18, 13:50)
O gaminat tose lekstese? smile.gif

Gaminu 2-3 dienom, sunaudoju dar pora indų, dėl to irgi indaplovės nejungiu. Kai patiekalas naujas ar sudėtingas, susikaupia indų ir naudoju indaplovę, bet tai būna retai.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2017 02 18, 14:19)
Gaminu 2-3 dienom, sunaudoju dar pora indų, dėl to irgi indaplovės nejungiu. Kai patiekalas naujas ar sudėtingas, susikaupia indų ir naudoju indaplovę, bet tai būna retai.

Nu as turiu 60 cm, šeima trijų asmenų, bet skalbiu kartais ir 2 kartus dienoje
Atsakyti
QUOTE(Elze7 @ 2017 02 18, 10:25)
Beje, kas turite indaploves 45 cm ir jau kurį laiką naudojate, ar nesigailite?  unsure.gif turiu rinktis tarp indaplovės didesnės, bet siaurų stalčių arba atvirkščiai. Ir širdis linksta į stalčių pusę... gaminu mažai, esam du žmonės, na įtariu, kad tą 60 cm indaplovę krausiu savaitę laiko, o tai visai nežavi. Norėtųsi ją jungti dažniau.

Buvau pas dvejus draugus, kurie pasidarė 45 cm indaplovę ir abejos moteriškės gailisi. Pas vieną 4 šeima, pas kitą 3 asmenų.
Atsakyti
Mes dviese ir turim 45 cm indaplovę, naudojam beveik kasdien. Kavos puodeliai, įrankiai, lėkštės ir t.t. Šaip užtenka, bet ateičiai norėčiau 60 cm, nes db naudojam maža puodą tai telpa su kitomis lėkštėmis, bet jeigu būtų didesnė šeima, tai sunkiai tilptų didesnis puodas. Beje kokio dydžio indaplovės reikia galima lengvai įvertinti pamatavus kriauklės gylį ir kiek virš jos yra susikaupę lėkščių biggrin.gif + keptuvė arba puodas biggrin.gif
Atsakyti
Girdėjau, kad būna tokių indaplovių 60, kad galima 'skalbti' tik vieną stalčių.

Merginos, o kokio dydžio jūsų virtuvės?
Aš šandien apsižiūrėjau mūsų mūrą (kol kas yra tik pirmas aukštas), nu ką aš žinau, man tie 10 kv tokie maži pasirodė. Aišku, virtuvė ribojąsi su svetaine, kuris virš 30 kvadratų, tai bendra erdvė 40 kv.m. Bet vis tiek 'atsigaut' nuo virtuvės mažumo negaliu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 18 vasario 2017 - 16:40

Sveiki

išblusinėjot visą balamūto virtuvę, galvoju reikia įdėti ir savo, gal ką geriau galima sugalvoti nei pasipaišiau, kol dar nėra nei vamzdžių, nei rozečių. Dariau su Ikėjos programėle, bet manau, kad darysim pagal individualų užsakymą, tai spintelių dureles didelėse spintose bus galima pakuoreguot. Ir pačių spintelių plotį pagal poreikį. Dabar nežinau, ar gerai didelės spintos iki pat lango. Gal geriau palikt kokius 5-10 cm . Nes vis tiek bus kažkokia užuolaida ar romanetė. O pamačiau dabar Vokės balduose kaip paslėpti mikrobangę, tai turbūt reiks orkaitę paleist žemyn ir virš jos dėt mikrobangę.

Pas mus dabar 45 cm indaplovė. 4 asm. Galėtų būt ir didesnė. Bet jei du asm. ir nedaug gaminama, tai 45 užtektų manau. Mama su vyru dviese sau gyvena, naudojasi 60 cm indaplove ir nesiskundžia. Viską sukrauna ir gerai. Jei tik vietos pakanka, galit daryt ir didelę. Kaip ir nepadėjau apsispęsti  :D

Pridėta:

Atsakyti
QUOTE(Manguste @ 2017 02 17, 20:46)
Nu va, prisikaičiau jūsų pasiūlymų ir vėl viskas iš pradžių. Mūsų namukas irgi tik pavasarį bus pradėtas statyti, tai gal man dar prašyti, kad kažką keistų dėl tos virtuvės? Nors pati nelabai sugalvoju, kas čia būtų įmanoma. Gal jūs ką patartumėt? Ar geriau palikti taip kaip yra ir tiesiog padirbėti prie pačio virtuvės projekto?

Sandėliukas yra gėris, bet pas jus jau visas sandėlys smile.gif. Ar skalbyklei džiovyklei yra numatyta kažkokia kita vieta? Nes čia už sienos išvadai, tai galima būtų įkomponuoti. Šaldikliui irgi vieta liuks, nesupratau, kam jam vėsi patalpa.

Indaplovė vienareikšmiškai 60, aš 45 irgi planavau , bet vienam iš virtuvių salonų paprotino talkava moteriškė, ačiū jai už tai smile.gif Tie 15 cm stalviršiui jaučiasi, o stalčiams labai nepasijaus, juolab turit sandėliuką. Prie jo galima dar grižti vėliau. Oops, čia Elze 7 klausė apie indaplovę biggrin.gif, bet netrinsiu

Kas ten kur dvi rodyklės?

Kaip minimum keisčiau vietom plautuvę su indaplove, kad būtų didesnis darbastalis tarp plautuvės ir viryklės. Idealiu atveju, indaplovė ten kur dvi rodyklės, po to plautuvė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 18 vasario 2017 - 19:07
QUOTE(Y2K @ 2017 02 18, 19:01)
Sandėliukas yra gėris, bet pas jus jau visas sandėlys smile.gif. Ar skalbyklei džiovyklei yra numatyta kažkokia kita vieta? Nes čia už sienos išvadai, tai galima būtų įkomponuoti. Šaldikliui irgi vieta liuks, nesupratau, kam jam vėsi patalpa.

Kas ten kur dvi rodyklės?

Kaip minimum keisčiau vietom plautuvę su indaplove, kad būtų didesnis darbastalis tarp plautuvės ir viryklės. Idealiu atveju, indaplovė ten kur dvi rodyklės, po to plautuvė.

Ačiū labai už nuomonę. Aš jau pradėjus buvau galvoti, kad gal naikinti sandėliuką ir kaip nors virtuvę kitaip dėlioti. Skalbyklę ir džiovyklę galvojau tėvų vonioje statyti, bet gal galima apsvarstyti ir sandėliuko variantą. Ten kur dvi rodyklės aš suprantu, kad pažymėta ventiliacija, bet pradėjus statyti manau, kad jos vietą bus galima koreguoti. Kai bandžiau pasibraižyti virtuvę, tai kriauklę ir indaplovę keičiau vietomis, čia tiesiog projekto plane šiaip papaišyta. Jeigu žiūrint iš kampo, tai būtų šaldytuvas, stalčiai, plautuvė, indaplovė, stalčiai, viryklė, stalčiai. Tokiu atveju tarpas tarp kriauklės ir viryklės gautųsi 1,2 m. Kaip minėjau, labai norėčiau orkaitės viršuje, bet dar svarstau, ar geriau daugiau stalviršio, ar tas begalinis noras.
Atsakyti