Mes (2+1) tokia turime ir mums jos pilnai užtenka, jungiame tik po švenčių
Mes (2+1) tokia turime ir mums jos pilnai užtenka, jungiame tik po švenčių
Taip, darbo dienomis tik vakarieniaujam, tai koks čia vargas tris lėkštes išplauti. Galima butų krauti savaitgaliais, iki vakaro susikauptu, bet neturiu tiek indu
O gaminat tose lekstese?
Gaminu 2-3 dienom, sunaudoju dar pora indų, dėl to irgi indaplovės nejungiu. Kai patiekalas naujas ar sudėtingas, susikaupia indų ir naudoju indaplovę, bet tai būna retai.
Nu as turiu 60 cm, šeima trijų asmenų, bet skalbiu kartais ir 2 kartus dienoje
Buvau pas dvejus draugus, kurie pasidarė 45 cm indaplovę ir abejos moteriškės gailisi. Pas vieną 4 šeima, pas kitą 3 asmenų.
Merginos, o kokio dydžio jūsų virtuvės?
Aš šandien apsižiūrėjau mūsų mūrą (kol kas yra tik pirmas aukštas), nu ką aš žinau, man tie 10 kv tokie maži pasirodė. Aišku, virtuvė ribojąsi su svetaine, kuris virš 30 kvadratų, tai bendra erdvė 40 kv.m. Bet vis tiek 'atsigaut' nuo virtuvės mažumo negaliu
Sveiki
išblusinėjot visą balamūto virtuvę, galvoju reikia įdėti ir savo, gal ką geriau galima sugalvoti nei pasipaišiau, kol dar nėra nei vamzdžių, nei rozečių. Dariau su Ikėjos programėle, bet manau, kad darysim pagal individualų užsakymą, tai spintelių dureles didelėse spintose bus galima pakuoreguot. Ir pačių spintelių plotį pagal poreikį. Dabar nežinau, ar gerai didelės spintos iki pat lango. Gal geriau palikt kokius 5-10 cm . Nes vis tiek bus kažkokia užuolaida ar romanetė. O pamačiau dabar Vokės balduose kaip paslėpti mikrobangę, tai turbūt reiks orkaitę paleist žemyn ir virš jos dėt mikrobangę.
Pas mus dabar 45 cm indaplovė. 4 asm. Galėtų būt ir didesnė. Bet jei du asm. ir nedaug gaminama, tai 45 užtektų manau. Mama su vyru dviese sau gyvena, naudojasi 60 cm indaplove ir nesiskundžia. Viską sukrauna ir gerai. Jei tik vietos pakanka, galit daryt ir didelę. Kaip ir nepadėjau apsispęsti ![]()
Pridėta:
Sandėliukas yra gėris, bet pas jus jau visas sandėlys
Indaplovė vienareikšmiškai 60, aš 45 irgi planavau , bet vienam iš virtuvių salonų paprotino talkava moteriškė, ačiū jai už tai
Kas ten kur dvi rodyklės?
Kaip minimum keisčiau vietom plautuvę su indaplove, kad būtų didesnis darbastalis tarp plautuvės ir viryklės. Idealiu atveju, indaplovė ten kur dvi rodyklės, po to plautuvė.
Kas ten kur dvi rodyklės?
Kaip minimum keisčiau vietom plautuvę su indaplove, kad būtų didesnis darbastalis tarp plautuvės ir viryklės. Idealiu atveju, indaplovė ten kur dvi rodyklės, po to plautuvė.
Ačiū labai už nuomonę. Aš jau pradėjus buvau galvoti, kad gal naikinti sandėliuką ir kaip nors virtuvę kitaip dėlioti. Skalbyklę ir džiovyklę galvojau tėvų vonioje statyti, bet gal galima apsvarstyti ir sandėliuko variantą. Ten kur dvi rodyklės aš suprantu, kad pažymėta ventiliacija, bet pradėjus statyti manau, kad jos vietą bus galima koreguoti. Kai bandžiau pasibraižyti virtuvę, tai kriauklę ir indaplovę keičiau vietomis, čia tiesiog projekto plane šiaip papaišyta. Jeigu žiūrint iš kampo, tai būtų šaldytuvas, stalčiai, plautuvė, indaplovė, stalčiai, viryklė, stalčiai. Tokiu atveju tarpas tarp kriauklės ir viryklės gautųsi 1,2 m. Kaip minėjau, labai norėčiau orkaitės viršuje, bet dar svarstau, ar geriau daugiau stalviršio, ar tas begalinis noras.