Oho, kaip pasiruoši, Terezza, bet gerai gerai. Reikia. Jau ne dvyliktokės mes, kad tik kaspinėlis plaukuose puošia

Aš vakar apturėjau antakių ir lūpų permanento atnaujinimą. Antakiai puikiai, o lūpos tai ne tik paryškintos bet ir pripūstos gavosi. Apatinė dar dar, o viršutinė atsikišus ir dar kreiva.
![]()
Džyzis, iš namų neisiu niekur, kol tinimas nepraeis.
Ar praejo 😁?
atsimenu kai mama dares lupas , tai irgi kelias dienas nesirode darbe 😂
As pasidariau antra karta, tai visai ne toks efektas, nesuprantu, nors ir ta pati meistre dare...
Kur visos nutilusios?
Mano pupa baige pirma palaikoma gydyma, dabar skaitosi antrasis - beliko tik geriami vaistai ir kraujo tikrinimai
Gal zinot kur kokie faini sedmaisiai? Ir gal kuri turir 2in1 skalbykle-dziovykle?
Labai smagu girdet del mazes 🌷
o laminavimas man kazkokio ispudzio nedaro , kazin ar dar darysiuos 🤔
as siandien plaukus tiesinaus su keratinu ir gerokai nutrumpino . Kaip visada po gimdymo ziaurei slenka
Aš vakar apturėjau antakių ir lūpų permanento atnaujinimą. Antakiai puikiai, o lūpos tai ne tik paryškintos bet ir pripūstos gavosi. Apatinė dar dar, o viršutinė atsikišus ir dar kreiva.
![]()
Džyzis, iš namų neisiu niekur, kol tinimas nepraeis.
A man tai nieko visai buvo, tos lupos tokios, aisku, patine, ryskios, bet nebaisiai. A kodel kreiva? isryskino asimetrija?
o laminavimas man kazkokio ispudzio nedaro , kazin ar dar darysiuos 🤔
as siandien plaukus tiesinaus su keratinu ir gerokai nutrumpino . Kaip visada po gimdymo ziaurei slenka
Gal tavo is saves juodos? nes mano, kai galai sviesus, tas dazymas/laminavimas oho kaip gerai. Juodos, riestos, net dazytis nereik, nebent jau ten vakarui.
Kiek tau laiko keratinas? eisiu kita savaite ir as, nuo praeito praejo 8 men.tai jau puciasi, siausiasi.
Ar praejo 😁?
atsimenu kai mama dares lupas , tai irgi kelias dienas nesirode darbe 😂
Praėjo per pora dienų. jau ir šašiukai nusilupo. Vaikštau visa graži.
A man tai nieko visai buvo, tos lupos tokios, aisku, patine, ryskios, bet nebaisiai. A kodel kreiva? isryskino asimetrija?
Ne, asimetrijos pas mane nėra. Bet kažkaip keistai ištino - dešinė pusė gerokai labiau atsikišus buvo, nei kad kairė.
Gal tavo is saves juodos? nes mano, kai galai sviesus, tas dazymas/laminavimas oho kaip gerai. Juodos, riestos, net dazytis nereik, nebent jau ten vakarui.
Kiek tau laiko keratinas? eisiu kita savaite ir as, nuo praeito praejo 8 men.tai jau puciasi, siausiasi.
Ne nejuodos , retkarciais nusidazau kai antakius dazo . Nes kad ir su permanentu bet man vis reik padazyt antakius , visai kitaip atrodo !
keratinas dabar atlaike mazdaug 8 men gal 7,5 tiksliai nepamenu kada dariausi , bet zinau kad nubegau iskart nustojus maitint 😁
o pries nestuma tai man dar ilgiau islaimydavo , nes kuo ilgiau daraisi tuo ilgiau ir laikos . As labai patenkinta 👍
ir lazeriu nereikalingus plaukus ipusejau naikint , pasinaudojau rekomendacijom tai ir labai dziaugiuos . Jau pazastys tai geriu geris