Sveikos.
Kazkaip neturiu laiko parasyti. Zodziu, kuo vaikai didesni, tuo daugiau reikalu😁 O as galvojau kitaip bus. Kiekvienas nori demesio, pasikalbeti, pasitarti ir t.t. Zodziu, isisukau i maratona nuo rugsejo. Uzpraeita savaite gimnastikos varzybos buvo. Kaliningradieciai buvo atvaziave. Mano bernas I vieta laimejo. O praeita sestadieni klaipedieciai vare i Kaliningrada su nakvyne. Sekmadieni varzybos vyko. II vieta parsiveze. Dabar ruosiasi LT Cempionatui Lapkricio gale. Tai kazkaip vis sportinem nuotaikom gyvenam. Dar visokiu kitu reikalu pilna.
gaily - smagu del mergaites👏
Po lupu permanento man tolygiai lupos buvo patinusios. Tik tiek, kad greit patinimas praejo. Uztat pamaciau, kaip baisia su pripustom lupom atrodyciau. Klaikuma🙄
Rasytee rase apie plauku salinima, tai pasigirsiu. Ilgai galvodama ir atsiliepimus skaitydama, nusprendziau nusipirkti Philips Lumea fotoepiliatoriu. Nu blem, as patenkinta! Jau po 2 proceduros ant koju ir ranku plauku minimaliai ataigo. Labai mazai! Pazastyse pas mane ir buvo keli plaukai, tad nesunkiai issinaikino. Bikinis pasiduoda sunkiau. Vietomis yra, vietomis nera plauku. Bet as dariausi dar tik 2 proceduras! Manau, tikrai isnaikinsiu po 5-6procesuru👌 Mokejau 430eu (su nuolaida). Apseis man zymiai pigiau, nei salone darytis. O ir palaikomasias proceduras galesiu darytis kada panoresiu. Dar ir vyrui isnaikinsim augmenija kur nereikia😁😎
Geras , nebuciau pagalvojus , kad toks buitinis daiktas irgi veiksmingas 😲