Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 367

QUOTE(raimuska @ 2018 08 14, 10:19)

Jau nebeturim 4u.gif
Atsakyti
Parduodame

jau Lietuvoje

Nike LS Crew Tee Raglan
2XL

10 eur
vartotojo įkelta nuotrauka

Nike Short-Sleeve Training Top
2XL

10 eur

Puritan's Pride
Q-SORB™ Co Q-10 & Cinnamon
6 eur
jau Lietuvoje

Bus daugiau smile.gif
Atsakyti
Vilnietes merginos,keiciasi siandienos mano planai-busiu tik iki 17h, taigi laukiu dar gera pusdieni.
Atsakyti
Parduodu wub.gif per mergaites pirktus tory burch SNEAKER 7.5d man nesiojanciai 37d. dideli verysad.gif vidpadukas 25cm, realiai labai labai grazus net gaila parduoti biggrin.gif nupirkti su didele nuolaida, kaina 80 eur+siuntimas(jeigu reikes siusti)
I AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillijana: 14 rugpjūčio 2018 - 11:06
Dekoju uz siuntini, uniqlo sijonas tiulinis nerealus tamsiai melynas, isemiau ir issiziojau kokio grazumo ir lengvumo, loft suknele ir tiko puikiai ir tikrai mazinta, kaip rase atsiliepimuose, gerai, kad emiau didesne :)
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 08 14, 13:08)
Dekoju uz siuntini, uniqlo sijonas tiulinis nerealus tamsiai melynas, isemiau ir issiziojau kokio grazumo ir lengvumo, loft suknele ir tiko puikiai ir tikrai mazinta, kaip rase atsiliepimuose, gerai, kad emiau didesne smile.gif

Aciu Jums wub.gif

As tai taip ir nepasiemiau to sijono . Kazkaip protas is paskos vaiksto biggrin.gif Dabar gailiuosi
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2018 08 14, 13:53)
Aciu Jums wub.gif

As tai taip ir nepasiemiau to sijono . Kazkaip protas is paskos vaiksto biggrin.gif Dabar gailiuosi

ir as unsure.gif bet neemiau nes Uniqlo man viskas didinta unsure.gif maziausias dydis S bet dar koks plius 10 kilu ir tai tilpciau biggrin.gif nors tikrai nesu smulki.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2018 08 14, 15:27)
ir as  unsure.gif bet neemiau nes Uniqlo man viskas didinta  unsure.gif maziausias dydis S bet dar koks plius 10 kilu ir tai tilpciau  biggrin.gif nors tikrai nesu smulki.

nu kad buvo ir XS biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, esu cia naujoke, noriu uzsisakyti si kremuka, tik nezinau kokiu budu :), tad laukiu jusu patarimu :)

https://www.hauteloo...?color=NO COLOR

Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 08 14, 14:58)
nu kad buvo ir XS biggrin.gif

susimaisiau vadinasi, pirkau XS sijona is ju ir i ta su plius 10 tilpciau biggrin.gif paziurejau uzsakymus. bet gal toks modelis pasitaike ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 14 rugpjūčio 2018 - 16:00
QUOTE(Marinta @ 2018 08 14, 16:04)
<p>Sveikos, esu cia naujoke, noriu uzsisakyti si kremuka, tik nezinau kokiu budu smile.gif, tad laukiu jusu patarimu smile.gif</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.hautelook.com/events/246330/products/1935482/predire-paris-skincare-mens-hydrating-moisturizer-with-vitamin-e?color=NO%20COLOR'>https://www.hautelook.com/events/246330/products/1935482/predire-paris-skincare-mens-hydrating-moisturizer-with-vitamin-e?color=NO%20COLOR</a></p>

Mes jau atostogaujame 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2018 08 14, 17:42)
susimaisiau vadinasi, pirkau XS sijona is ju ir i ta su plius 10 tilpciau  biggrin.gif paziurejau uzsakymus. bet gal toks modelis pasitaike  ax.gif

Nu tikrai ne baisiai didinti rolleyes.gif Su 160cm ir 52kg perku XS, tai tikrai neiškritau iš nieko tongue.gif O šitas sijonas tai ypatingai fainas, turiu daug sijonų beveik visi iš uniqlo 4u.gif
Atsakyti